Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tubgy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor egy cégnél a rendszeresen használt rövidítéseket ismertették a friss belépőkkel, az egyik kolléga így foglalta össze a hallottakat: „Mondj három betűt, azt’ minden el van intézve!” – sokszor valóban a tudományosság és a hozzáértés látszatát adja az embernek, ha…..
tubgy 2014.02.26 22:23:51
Drága kis feleségem nem rég egy nagyon fasza sci-fi filmzenés top listát rittyentett össze, ami ihletet adott ahhoz, hogy én is összeszedjem a legjobbakat. Be kell vallanom, hogy ez baromira nem volt könnyű! Több mint 20 lehetséges zenéből kellett mazsolázgatnom, és így is fáj a…..
A pilot tulajdonképpen nem más, mint az utolsó lépcsőfok a sorozatberendelés felé vezető úton, a csatornák többsége ez alapján dönti el (hacsak nem a Starz-ról beszélünk), hogy bekérik-e az első évadot. A pilot szó magyarul próbát (is) jelent, ami ugyebár egybecseng az…..
Az Anglia elleni mérkőzésen Heskey belépőjétől bordasérülést szenvedő Tim Howard nyilvánvalóan jó kezekben van, hiszen egyelőre nem röntgenezték meg, MR-vizsgálat alá sem vetették, egyenesen a kezeléssel kezdték a dolgot, és ha bejön a lépés, Howard védhet Szlovénia…..
tubgy 2010.06.13 23:04:47
@_benito: lupus in fabula :)
Grafter A vérnyúl újratámad! 2009.11.26 15:11:00
A WATT ismét hozta a szokásos formáját. Bár az eddigi gagyi reklámplakátokkal szemben most egy fokkal jobban sikerült az ábrázolás, a témaválasztás továbbra is elképesztő.Néhány évvel ezelőtt barátaimmal előszeretettel poénkodtunk vérfarkassal, vérpatkánnyal, vagy…..
tubgy 2009.11.26 23:04:11
Nagyon sok félrefordítást küldtetek be, ezek közül következik most egy válogatás:Tob:Az egyik hátborzolós félrefordítás sok filmben, és pl. a Jóbarátok/Friends sorozatban a pathetic. Ami magyarul szánalmast jelent. De mindig patetikusnak fordítják, ami egészen más jelentéssel…..