Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roger

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemrég kinevezett új U16-os szövetségi edző, Risto Kurkinen jövő szerdán és csütörtökön tartja az első összejövetelt. Az első napra az 1995-ben, a másodikra az 1996-ban született játékosokat hívta meg. Mindkét napon két jeges edzés lesz.1995-ben születettek:Kapusok:…..
Roger 2010.09.10 19:26:53
@hokisap(u)ka: olvass a sorok közt,nézd meg melyik csapatbol hány játékos van a csapatban,és már meg is kaptad a választ a kérdésedre. :-) Azért ez érdekes nem,söt az is hogy a komoly felmérön volt olyan gyerek aki nem csak egyszer csinálta meg a feladatokat,érted nem jo idöt ment elesett a kezére huzta a korit (ez poén nem cikizés).Na szerintem ez a kiirás nem fedi a valoságot és komolytalan.Hozzáteszem nem vagyok elfogult szülö,csak mindenki a tudásához mérten legyen ott ne azért hogy hol játszik,engem ez zavar és ezért nem tartom reálisnak.
Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban."Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot,…..
Roger 2009.01.29 17:20:58
@Joegep: Rosszul tudod nem fegyelem mert ez nem a sereg,hanem alázat és tisztelet a jégkorong és az edzö iránt.A ketö nem egy és ugyan az.Nem muszálybol játszon a gyerek hanem szivböl és a játék öröméjért.
Roger 2009.01.29 17:22:03
@Joegep: Na igy igaz csak közös nevezöre jutunk!
Roger 2009.01.29 17:56:24
@naeztaztáneccerértemhejj: Na hány hokiedzöt "üldöztek"el konkrétan rajta kivül?
Alig ült el a jégcsarnok körüli hercehurca, ismét kellemetlen ügy elé néz Zalaegerszegen Kercsó Árpád edző. A múlt szombati Zalai Titánok–UTE kölyökmeccsen történtek miatt fokozott figyelem hárul rá, merthogy az újpesti szülők nyílt levélben fordultak a szövetséghez,…..
Roger 2009.01.23 10:46:30
@jégmama: Én Jómagam is arra nevelem a gyerekemet,hogy a fayrplay szabályait szem elött tartva játszon.Én,mikor a gyerekem a játék hevében sérülést okozott,mondtam neki hogy elvárom tölle a legközelebbi meccsen pályáralépés elött kérjen bocsánatot az elenfél játékosátol.Rá 1 hétre a csapatun meccse után a Zalai titánok léptek pályára és mielött felmentek a Titánok,fiam odament a Zalai csapathoz, az edzö és egy pár szülö elött agyerekem bocsánatot kért attol a gyermektöl,akinek sérülést okozott.Ezt azért irtam le,mert a KÁ azt állitja hogy az Ujpestiek nem kértek bocsánatot.
Roger 2009.01.23 10:55:28
@kapusLaci: Nincs igazad,rosszul állsz hozzá és álltalánositasz.Nem azzal van baj hogy az edzö kiabál,vagy hogy porigalázza a gyereket,hanem azzal ahogy teszi.Ugyanis ha esetünket nézzük a gyerek a páján etikátlanul viselkedik,sérülést,vagyacsapat renoméjátrombolja,akkor szerintem nem válveregetés járna neki,hanem egy kis lelki fröccs.Remélem ebben egyet értesz.
Roger 2009.01.23 11:13:35
@Gretzky99: Malyd ha szülö leszel akkor másképp álsz a dolgokhoz.Remélem fiad lessz,és Hokizni is fog és kifogsz egy ilyen edzöt és malyd nézel mint Rozi a moziban.Ugyhogy ne fikázz senkit mig te magad nem éled át a dolgokat.Hozzáteszem nem egy nyámnyila szülö vagyok,de az etikátlan és jogtalan dolgokat rühellem.Egy 12 éves gyerekkel szemben fenyegetözik valaki,az nem normális,nem a gyerek döntött ahogy döntött,hanem a gondviselöje a szülö,neki miért nem merte mondani azt a mit a gyereknek mondott.Ezt is számba vetted mikor a statikat olvasod?
Óriási lehetőségek előtt áll a korosztály, foglalta össze véleményét Kercsó Árpád azok után, hogy a hét közepén megtartották a kölykök, azaz a 14 éven aluliak felmérését a káposztásmegyeri Jégcentrumban. Géczi Gábor koordinátor várakozásai is beigazolódtak.Az…..
Roger 2008.11.03 22:54:48
Remek mondhatom!Végre megmutattuk a fogunk fehérjét,egymásnak esnek egyesek,egymást szidják és köpködik,kit érdekel hogy ki mennyit és hogyan rak zsebre ez az ami egy-két emberkét zavar én ugy látom és olvasom.Nem kéne annak örülni hogy a gyerekek jol érzik magukat a pályán és örömmel játszanak és nem otthon a számitógép elött ülnek,popkornt,chipset,colát zabálva,hanem sportolnak valamit,és nem a seggüket meresztve bambulnak bele a nagyvilágba.Van egy pár tehetséges edzö az UTE az Alba a Stárs a Dunaffer a Mac a Zalai T.a Drago S.aZ Üröm stb.Hálával tartoznak a szülök nekik függetlenül attol hogy hol játszik a gyereke az embernek,mert nem sokan tudnák azt csinálni az itt pocskondiázo és köpködö blogolok küzül,amit ök a gyerekekért tesznek.Persze tudom jol hogy nem karitative csinálják ezért fizetést kapnak,de mikor valamelyik csapat kikap az edzö is kikap a csapattal eggyüt.Szerintem ezen egy-két emberkének el kellene gondolkoznia.

Nagyon sokan rosszul álnak ehez a kérdéshez hozzá.Sokan a gyerekekre is átragasztják ezt a pocskondiázo magatartást,a helyett hogy a gyereknek azt mondaná(nem baj töki most nem sikerült,de ha keménnyebben dolgozol és odafigyelsz,akkor meg lessz az eredménye,és a legközelebbi felmérésen sikerülni fog.)Ezt saját fülemmel hallotam ott a helyszinen az eggyik szülötöl,igy nyugtatta a gyerekét ki csalodott volt egy kicsit.Nem pocskondiázott,nem köpködött,meg nem mondott olyanokat mint amik itt le lettek irva.Szerintem a hozzáálláson kéne változtatni és az emberek begyöpösödött szemléletén.Emberek csak pozitivan.Hozzáteném hogy amit itt leirtam saját pártatlan véleményem.Mindenkit Üdvözlök,sziasztok.