Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Törzs Jenő

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 „Ez nagyon jó!” „Jajj, ez óriási sztori volt!” „Ó, hát ez nagyon vicces…” Ilyen és ehhez hasonló lelkes mondatokat gyakran hallani a Dumaszínházban, aki gyakran jár fellépésekre már megszokta, nem lepődik meg rajta. A túláradó…..
Törzs Jenő 2011.05.09 10:17:39
@Jillanna: én viszont úgy emlékszem, hogy Zoli Esterházy Pétertől az időskori gyógyszerfüggésig elég sok komoly témáról is beszélt, és igen, a Való Világról is.

Az, hogy te ilyen végtelenül agresszív és modoros módon, és csak ezért a hozzászólásért regisztrálva jössz ide, jól jelzi, hogy nyilván az első hozzászóló által említett csoportba (Edu valamelyik iskolatársa) tartozol. Az, hogy azt írod, hogy az estet Edu "addigra magára találva" zárta, azt jelenti, hogy te is egyetértesz az első hozzászólóval, csak inkább nekiállsz szemétkedni, hazudozni és a másik fellépőt savazni, mintsem elismerd, hogy ez messze nem a legjobb fellépése volt Edunak.

Szerintem egyik fellépő sem okozott egyébként "elvesztegetett perceket", egyedül a te hozzászólásod, ami valóban "nem kissé színvonaltalan", és tényleg szeretném "feledni", ahogy írod. Te ugyanis valóban "ízléstelen, gusztustalan" módon nyilvánultál meg, valóban "enyhe hányingert" okozva.

Kár ezt ide behozni, ez nem erről szól. Az ostoba és kritikátlan rajongást ez a műfaj nem tűri, és szerintem benned se lenne ekkora indulat, ha belül, mélyen nem azt gondolnád, hogy Edunak ez az este nem igazán sikerült. De ahelyett, hogy a többi, kiváló fellépésének örülnél, ugyanis ő egy valóban tehetséges humorista, és nagy jövő áll előtte, inkább (épp az általad kritizált Való Világ kőbunkó szavazóinak stílusában) megpróbálod a másik fellépőt lebontani. Holott ők, úgy tudom, egyáltalán nem ellenségek, hanem barátok, épp ezért léptek fel együtt.

Ha segíteni akarsz Edunak (és nyilván így van, hisz régi barátok lehettek), akkor ne így tedd.
Az LMP nevében küldtek ki ismeretlenek az LMP-sek emberijogi liberális szavazóit elbizonytalanítani igyekvő hamis levelet. A leveleket most is olyanok kapták meg, akik korábban már valamilyen formában kapcsolatba kerültek az SZDSZ-szel. Valószínűleg a szimpatizánsaikról begyűjtött…..
Törzs Jenő 2009.06.05 18:51:47
@weisz manfréd huba: ehhez képest az LMP-nél mindig elég érv az, hogy "ezt nem mi csináltuk, hanem a humák", meg "ezek csak az aktivistáink voltak, nagyon sokan dolgoznak nekünk szívességből, nem mindenkire tudunk odafigyelni"... de ha csak FELTÉTELEZHETŐ, hogy az SZDSZ aktivistái csináltak valamit, akkor "az már neked elég".

Egyébként azt hiszem, épp az elmúlt napokban-órákban elég mocskolódást olvashattunk az LMP-sektől. Ha jól láttam, pl. itt is ki kellett törölni egy-két "Halál az SZDSZ-re" kommenetet. Az sem mocskolódás, vagy ha az, akkor biztos a humák voltak, vagy egy-két túl aktív aktivista, de az csak az SZDSZ-t jellemzi, hogy náluk kik vannak, az LMP-t nem.

Törzs Jenő 2009.06.05 19:18:36
@weisz manfréd huba: a humákos szöveget Kükü mondta, mikor arról kérdezték, hogy mi szól ahhoz, hogy rászálltak az ajánlószelvénygyűjtőik a CM-re. Azt mondta, hogy az LMP szerinte korrekt volt, azok csak a humák voltak, de ők meg bocsánatot kértek.
Kérdezd meg tőle nyugodtan, nem fogja letagadni.

Ugyanígy a humákra mutogat az LMP, ha pl. arról kérdezik, hogy tényleg ki kell-e lépni a NATO-ból ("ez nem az LMP programja, azt csak a humák mondják" - igaz, az elnökük harmadik a listán), vagy hogy le kell-e szállítani 16 évre a választói korhatárt ("ez is csak a humák programja, nem az LMP-é" - de akkor miféle együttműködés ez?)

Mielőtt letagadnád, hogy ezt mondják a humák, kattins ide:

humanistapart.hu/blog/2009/javaslataink/

(biztos ez is egy szdsz-es oldal)
Törzs Jenő 2009.06.05 19:46:15
@weisz manfréd huba: inkább fogd rá a humákra ;)
Az én kampányom Na naaa! :D 2009.06.03 15:46:00
Ebben a pillanatban ugrott be egy plakátragasztó szimpatizánsunk az irodába, hogy megmutassa:Már érkezett is egy kiegészítés a sztorihoz:EON! A kommentekbe lehet képet beszúrni? : ) Az alábbit akartam hozzáfűzni...: ) "No, ez érdekes : ) Az alábbi kép keltezése: 2009.05.21.…..
Törzs Jenő 2009.06.04 08:41:19
@Bastille: hát, ha neked úgy tűnik, hogy ezen a videón mosolygó fiatalok szelíden megbeszélnek valamit egy, önnön normasértése miatt szégyenkező bácsival, akkor nagyon nem ugyanazt gondoljuk a világról.
Szerintem egyébként ez a videó rosszat tesz az LMP-nek, amatőrség volt kitenni. Jóérzésű ember ugyanis kapásból a bácsival szolidáris, és meghökken azon, hogy mi ez a penetráns, agresszív hang, amivel a kamerázó osztja őt...
Az SZDSZ helyében kifejezetten terjeszteném a videót.
Törzs Jenő 2009.06.05 19:45:15
@-Samael: az SZDSZ hivatalos közlendője pedig az szdsz.hu oldalon van, ti se kérjetek számon rajta semmi egyebet. Azok csak az aktivistái maximum.

Visszanyalt a fagyi :)
Hazánk népességének javarésze vidéki környezetben él. Ahhoz, hogy vidéken élni ne jelentsen egyet az elmaradottsággal, és a fiatalok számára ne a városba költözés legyen az egyetlen alternatíva, sokat kell még tenni. A leginkább kritikus helyzetben a kisfalvak és a tanyás…..
Törzs Jenő 2009.06.05 12:20:43
@Bernics Gábor: ti mindketten LMP-sek vagytok, nem? :)))))

nem arról volt szó, hogy csak akkor nyilatkoztok bármiben konkrétan (ld: drog), ha már arról döntött a tagság?
Törzs Jenő 2009.06.05 18:00:33
@Bernics Gábor: igen, azt már tapasztaltam, hogy nálatok mindenki azt mond, amit akar, de hivatalosan egyikőtök szavaiért sem vállalja a felelősséget senki.
Nos nem, nem én őrültem meg, csak "kedvenc" liberális parlamenti pártom kínál egy újabb kabaréposthoz alapanyagot. Merthogy az aktuális helyzet az, hogy várhatóan az LMP+HP összefogás mindegyik párt korábbi szimpatizánsaiból csippent egy kicsit, a legtöbbet pedig persze…..
Törzs Jenő 2009.06.05 17:56:56
A humák oldalán a képed alatt a következő vállalások szerepelnek:

1. Nők: Szükségesnek tartjuk a választásokon a 40 %-os nemsemleges kvótarendszer bevezetését. Garantálni kell az egyenlő munkáért egyenlő bér elv érvényesülését. A családbarát munkahelyeket adókedvezményben kell részesíteni. Tiltakozunk a családok szociális ellátásainak megszüntetése ellen. A munkába való visszatérést a részmunka és a távmunka lehetőségének kiszélesítésével kell segíteni. A családon belüli erőszak megfékezéséért távoltartási törvénnyel kell garantálni a bántalmazottak biztonságát.
2. Etnikai kisebbségek: Kulturális, politikai és szociális egyenlőséget Európa minden kisebbségének, így a határon túli magyaroknak és a hazánkban élő nemzeti és etnikai kisebbségnek is. Fel kell számolni a szegregációt és támogatni kell a kulturális értékek megőrzését.
3. Idősek: Oktatási- és munkalehetőségeket az időseknek is. A nyugdíj tegye lehetővé a méltó megélhetést.
4. Fogyatékkal élők: A fizikai és elektronikus akadálymentesítést kezeljük prioritásként, támogassuk a fogyatékkal élő személyek foglalkoztatását.
5. LMBT: Teljes jogegyenlőséget a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű embertársaink számára, legyen szó házasságról, családalapításról, örökbefogadásról vagy öröklésről.
6. Bevándorlók, menekültek: Az állampolgárokéval azonos egészségügyhöz, oktatáshoz, lakhatáshoz, munkavállaláshoz, választáshoz, és választhatósághoz való jogot a politikai vagy vallási menekülteknek. Követeljük a menekülttáborok bezárását.

Ebből mennyit enged megcsinálni az LMP?
Kedves Kettős Mérce blog olvasók! Remélem nem fogtok megharagudni, hogy az alábbi posztot utólag anonymizáltam. A forrás közzététele szükséges volt ahhoz, hogy a levél hitelességét bizonyítani tudjuk, ezen túl azonban nem bír különösebb információ értékkel, ugyanis nagy…..
Törzs Jenő 2009.06.05 12:25:01
@Pomme: igen, a patikaliberalizáció nagyon rossz a kisembereknek!! Több patika, olcsóbb gyógyszerek? Szörnyű, szörnyű, szegény kisemberek!
Törzs Jenő 2009.06.05 12:44:14
@Pomme: tehát eddig szívjóságból üzemeltetett egy veszteséges patikát a faluban, de a liberalizáció után gonosz lett, és elment a plázába?!
Olyan jó lenne kicsit gondolkodni... ez a "mióta több patika lehet, azóta kevesebb patika van"-duma, ez azért nagyon ostoba...
Ma Debrecenben döbbentem le, hogy a Piac utcát gyakorlatilag az LMP uralja. Tegnap Pécsett, múlt héten Kaposvárott volt részem egy halál profin összerakott választási rendezvényben. Ugyancsak ma, Pinczés Bálinték úgy beszéltek szép számú közönség előtt Szegeden, hogy ott…..
Törzs Jenő 2009.06.05 12:22:19
@Pollack: Érzed, hogy jót akarsz?
Nem hittem volna, de mégis van értelme az EP-választásnak. E nélkül akár egy évet is várhattunk volna Schiffer András kámingáut nyilatkozatára, miszerint a jelenlegi drogpolitika úgy jó, ahogy van. A Lehet Más a Politika Párt szóvivője a 168 órának bírta ezt mondani: A…..
Törzs Jenő 2009.05.18 15:31:46
@Kuku: azt is hozzá kellett volna tenni, kedves Kükü, hogy te rajta vagy az LMP EP-listáján, azaz ezt politikusként mondod.

Az meg milyen már, hogy "az LMP tiszta ezügyben, a Humanisták pedig elnézést kértek, szóval ők is"?! Tehát mégis igaz minden, amit állítanak a CM-es blamázsról, csak most rátoljátok az egészet a HP-re, aki meg bocsánatot kért, tehát ő is tiszta, így végül mégis hazugságnak mondható az egész?! Kükü, ez már Orwell, ez már egészen durva!!! PONTOSAN olyanok vagytok, mint bármelyik másik párt. PONT OLYANOK.

És hogy egy konkrét hazugságodra is rávilágítsak: azt mondod, hogy "az LMP-nek nincs drogpolitikai álláspontja."

De, van! Erről szól az egész vita! Ott van fenn a bejegyzésben, olvasd csak el, Schiffer ismertette! Jó nektek a jelenlegi törvény, egyetértetek a kormánnyal, és nem is fontos kérdés az egész szerintetek. EZ A VÉLEMÉNYETEK.

Úgyhogy kérlek, ne hazudd azt, hogy nincs álláspont, mert "a tagság nem tudott dűlőre jutni a kérdésben"... ugyanis akkor Schiffer azt mondta volna.
Törzs Jenő 2009.05.18 15:39:57
@Kuku: jól tetted, én már sajnos nem tudok hogy "elhatárolódni", kopogtatót kaptak tőlem (négyet vittem), szavazni viszont már nem rájuk fogok.
Valszeg másra se.

Esetleg a többi állításomra is reagálhatnál (igenis voltak cédulagyűjtők a CM-en, igenis pártálláspontot ismertetett Schiffer - vagy ez csak az írói munkásságának a része? Ez is már PONT OLYAN, mint más pártoknál, basszus)
w Villalakók 2008.09.16 07:20:00
Hálás és nem túl megerőltető elfoglaltsága a magyar középosztálynak, hogy a kereskedelmi tévék műsorain sápítozik. Tudom, mert évekig ezt tettem. Hogy az egy annyira tré. Hogy annál primitívebb nyilvános produkciót eladdig az ország nem szenvedett. Hogy milyen gagyi a Barátok…..
 Ha a Magyar Hírlap értesülése helytálló, akkor Morvai Krisztina vezeti jövőre a Jobbik listáját az európai parlamenti választáson. A jogász asszony aktív szerepvállalásához nagy reményeket fűznek a radikális jobboldalon, a Morvait saját jelöltjének is tekintő…..