Regisztráció Blogot indítok
Adatok
absolutzita

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy vihart és heves vitákat kavaró logó után, most megérkeztek a 2012-rd londoni olimpia hivatalos kabalafigurái, amik már most élesen megosztják a közvéleményt. Lehet őket szeretni vagy nem szeretni, az egyszer biztos, hogy semlegesnek maradni lehetetlen. Bár a facebookon szinte…..
absolutzita 2010.05.22 14:35:43
@xstranger:
kétségkívül célravezető markatingstratégia gyerekeken keresztül betámadni a szülőket, de úgy gondolom, erre az animációs filmre 5-7 éves kor fölött az adekvát válasz leginkább tényleg a hányás. Még LSD tripnek is hátborzongatóan negédes.

(Függetlenül attól, hogy a csillivilli bábuk még lehetnek szerethetők.)
(Csak monjduk ne emlékeztetne a feje olyan nagyon egy orvosi piócára.)
A rovarirtó cégek kedvenc szórakozása, hogy álcsótányokkal hozzák a frászt a szerencsétlen ügyfelekre. Persze még mindig jobb, ha egy műcsótányt talál az ember a pizzás doboz alján, vagy éppen az újság közepén, de azért még mindig az a legjobb, amikor semmilyet. Én…..
absolutzita 2009.07.16 23:18:07
@naaaneee:
Azt a kis csótánylábat piszkáld már ki a kérdőjel gomb környékéről, valószínűleg az tartja lenyomva a gombot.

(És vegyél Terminixet.:))
absolutzita 2009.07.17 00:35:48
@naaaneee: Ja, hogy úgy.
AUTÓSKÁRTYA Nagymacska sötétben 2008.09.25 13:22:00
Hiszek a sorsban, ami tudatos és józan magatartásformára kötelez. Alázatra, hogy figyelemmel legyek magam és környezetem iránt; hogy az apró részletekből, impulzusokból, ok-okozati összefüggésekből választ találjak a miértekre. Hogy felismerjem, amit fel kell ismernem. Könnyű…..