Regisztráció Blogot indítok
Adatok
player03

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsarufika Könnyű pénz 2008.08.30 16:29:00
Egy kis pénzért az ember sok mindent megtesz - főleg ha rendőr - de hogy egy forgalomtól elzárt parkolóba járjanak "kaszálni", ez már túlmutat mindenen.Csodálkozunk? Ugyan, erre már csak legyint az ember, és csendben dohog...A 13. kerületi zsaruk kipécézték maguknak a…..
player03 2008.09.01 22:11:29
Húúúú...

Véletlenül kerültem ide, de amit itt olvastam az megagáz.

Először is, kedves Mindenhova: a hozzászólásaid tartalma/lényege (becsülettel elolvastam mindenki összes hozzászólását) semmivel sem intelligensebb, mint hehe-jé - csupán szofisztikáltabb a stílusa.
Kedves hehe: abszolut megértem, hogy ki vagy akadva, de ha csúnyákat írsz, csak felb...sszák az agyukat és még jobban belédkötnek. Nem érdemes.
Kedves bárki, aki fikázta a Marina Parton lakókat: nem csak seggfej gazdagok laknak itt (hanem jó fej gazdagok is :-)), akik megveszik/kibérlik a teremgarázst. De képzeljétek el, hozzájuk is érkezhetnek vendégek, akik TÉNYLEG nem tudnak hova állni, mert egyszerűen kevés a felszíni parkoló.
ERRŐL NEM A RENDŐRSÉG TEHET, SEM A KÖZTERÜLETISEK.
Az Autoker egyszerűen nem gondolkozott előre és nem sózta rá akármilyen módon a tulajokra a garázst. A tulajdonosok nagyrésze külföldi befektető, ők egyszerűen leszarták, hogy vegyenek garázst is a lakásukhoz. Úgy tavaly év vége felé jöttek rá az Autokeresek, hogy nyakukon maradt egy rakás parkoló - először akciós eladással próbálkoztak (ezt szerintem minden lakó látta, mert kiplakátolták egy csomó helyre), aztán második körben pár hónapja kampányszerűen kihívták a közterületiseket, pár hete ráerősített a rendőrség is, a múlt hétvégén pedig már minioszlopokat is felszereltek (persze emiatt elég nehéz kikászálódni az anyósülésről miután leparkoltál).
A zsaruk és a közterületisek csak simán végzik a munkájukat (beletartozik a büntetés is :-)), az Autokernek nem kellett volna eladni azt az image-t, hogy ez lakópark, mert rohadtul nem az.