Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bédorka

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
15 évvel ezelőtt a Cartoon Network egyik legsikeresebb és legkedveltebb animációs sorozata, a Dexter laboratóriuma egy olyan epizóddal jelentkezett, amit a rajongók azóta is párás szemekkel és sóhajtozva emlegetnek - na nem azért, mert olyan jónak tartják, hanem azért, mert soha nem…..
bédorka 2013.01.23 18:46:27
Bédorka az Oviban Merzse-piknik 2008.09.10 21:16:00
Helló megint!Ma ismét Apa jött értem. Szokásához híven bennt keresett a termünkben, de mi kinnt voltunk az udvaron! Látni kellet volna az arcát: hol a lányom, Ovónéni? Persze végül megtalált. Az átöltözés után elbuszoztunk a CBA-ba és vettünk csoki- és vanilliás pudingot,…..
Bédorka az Oviban Back to work... 2008.09.09 21:08:00
Szóval (hivatalosan) egészségesnek nyilvánítottak. Mehetek újra az oviba. Hurrá! Hétfő reggel mindent ott folytattam, ahol abbahagytam. Mondhatom jó választás volt, hogy ma jöttem. Miért? Szülinapja volt a Katának és megünnepeltük. Ja, és volt torta is. Csoki! Az egyik…..
Helló!Gondoltam, elkápráztatom Anyát egy kicsit. Megkértem, hogy kapcsolja be a számítógépet (mintha én nem tudnám!) és gépeljünk. Legépeltem Neki, hogy APA meg hogy PAPA. Kezdetnek gondoltam ez is elég. Tudjátok, be kell tartani a fokozatosság elvét. Nagyon meglepődött...…..
Most egy kicst hanyagolom a bejárást az oviba, gondoltam megosztom Anyával és Apával, hogy mire jöttem rá.Kérem szépen, az ovisok 4 csoportra osztályozhatók. Az első a sírósok, a második a nyafogósok, a harmadik a nevetősök, a negyedik pedig a mosolygósok csoportja.Jómagam a…..
Nos igen, tényleg összeszedtem valamit. Az éjjel nem sokat aludtam, mert fájt a torkom és eldugult az orrom. Van ez így. Apa azt mondta (többször is), hogy ez így normális, így alakul ki az immunrendszerünk, vagy mi... Ettől függetlenül pocsékul érzem magam.....
Szóval húzós volt a tegnapi nap. Ma reggel alig tudtam felkelni. A szokásos hét óra helyett csak héthúszkor sikerült Anyának felébresztenie. Értitek? Ő ébresztett engem, nem én Őt. Szégyen!A reggeli mézespötyi (majd egyszer leírom a receptet:-)!) után elmentünk az én…..
Vagyis nem az első. A múlt hétem már lehúztam 2x két órát. Tök jó volt. Anya izgult az első alkalommal, de semmi gond nem volt. Másodjára a Papa maradt ott velem. Azt hitte nem veszem észre, hogy elment a Bözsihez, gyógyszert íratni, meg ilyenek. Persze, hogy észrevettem. Na…..