Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chevron7

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PC  Ár legalább 80 e Ft Pro érvek: erős számítógéppel nem gond a hd tartalmak lejátszása , az új játékok is fantasztikus minőségi beállítások mellett futnak rajta Kontra : Mit csinálsz a már meglévő számítógépeddel, ha újat veszel? Pár év alatt ismét fejleszteni…..
Vitatkoznék azzal, hogy a legjobb  SW-s játék(star wars b*zi lévén) mivel nem vagyok kibékülve azzal, hogy az űrcsaták anniyval letudhatóak,hogy elviszek egy bombázót és körberepülöm mint légy a szart és meg is van nyerve sajnos...  Mondjuk egy csak vadászok kontra…..
Az 1. résszel semmi bajom de a 2. rész egy merő gameplay sajnos, ahol a felkonferált modokról semmi sincs :/ ..
Chevron7 Hogyan tovább? 2008.09.16 17:26:20
na tényleg, hogyan tovább? ..
Chevron7 Debian vs mindenki más 2008.09.14 08:12:27
Szóval, kipróbáltam a Debiant, mint minden linux disztribúció elődjét. Nagyon kellemesen csalódtam. Ugye a Debian a legnagyobb múltú, legbiztonságosabb, (egyik) leggyorsabb desktop linux disztrib a világon. Bár a hits per day listát az ubuntu/openSUSE vezetik, azért a debiant…..
Röviden összefoglalom (a teljesség mellőzése nélkül), kezdő felhasználók számára miben különböznek a böngészők.Lényegében nem sokban. Az Explorer a Windows alap böngészője, kezdő internet használóknak bőven megteszi (szerintem). A Firefox annyiban különbözik, hogy…..
Vagy már bontják?Nagyobb térképre váltásA webisztán július 18-i cikkében arról számol be, hogy frissült a képállománya az Earth-nek Magyarországról, ennek ellenére a BS még nem készült el. Nem csak a weben nézve, a programon belül is. (Állítólag nem egyszerre frissülnek.)…..
Aki torkig van már a témával, az menjen el. Viszont szeretném, ha legalább a blogom esetleges látogatói nem látnák tévesen a dolgokat a Chrome körül. Ha tisztán akarsz látni, nyomd meg a tovább gombot. (Az eszperente szakaszért előre is bocsánat, eleinte nem direkt volt, de aztán…..
Forrás: bombagyar.hu Soha ne használj Google Chrome-t!!!(ha múltkor Safari akkor most is legyen vmi...)Katt a továbbra!Firefox után, a Netscape érdemei elismerései mellett történő kihalása mellett, miközben a partvonalról sipító hangon követel labdát az Opera, a Safari és…..
Google Chrome felhasználási feltételekblablabla11. Tartalmi jogok átadása11.1. Ön megőrizhet minden szerzői és más jogot, amellyel már rendelkezik, a Szolgáltatás segítségével elküldött, továbbított vagy közzétett Tartalomra. A tartalom elküldésével, továbbításával vagy…..
Chevron7 Chrome és én 2008.09.04 16:31:54
Már mindenki a chrome-ról ír. Azt hiszem, a Google elég jó helyzetben van ahhoz, hogy a Chrome-mal letaszítsa a Firefoxot. Én azért sajnálom, de tény és való, hogy a Chrome jobb (lesz), mint a FF. Tény, hogy a Chrome még béta, így nem is rendelkezik minden funkcióval. A Google nagy…..
Chevron7 Bill Gates kontra Windows 2008.09.02 17:17:13
Azt hiszed, láttál már mindent? Nagyon tévedsz. itt egy eredeti levél lefordítása. Szóval ez tényleg létezik. Nem hamisítvány. ---- Original Message ---- From: Bill Gates Sent: Wednesday, January 15, 2003 10:05 AM To: Jim Allchin Cc: Chris Jones (WINDOWS); Bharat Shah (NT); Joe…..
Na ilyet sem láttam még. Ez egy MMORPG, azaz internetes szerepjáték, méghozzá ingyenes. Ez elég gyakori manapság. Csakhogy ez még ígéretes is. Lenne. De nézzük csak az előzményeket. Kínai az eredeti játék, a honlap szerint egy Német cég adja ki, és egyúttal…..
Chevron7 Introduction 2008.09.01 17:43:00
Először is, fontosnak tartom megemlíteni, hogy a blognak semmi köze nincs a Csillagkapuhoz. Csak én gyakorlatias vagyok, és előbb megcsinálnám a saját blogomat, mindhogy nevet adnék neki. Ezzel a baj csak az, hogy ugye a létrehozáskor nevet kell adni neki, no meg URL-t is. És ugye, ott…..