Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoli62

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az alábbi levél subjectjében megláttam, hogy telekomos történet, arra tippeltem, hogy egy sokadik számlázással kapcsolatos ügy lesz, amik rém idegesítőek és kimerítőek, de egy Telekom méretű cégnél nyilván előfordulnak, és ráadásul rendszerint végül valahogy megoldódnak. Nem is tévedhettem…..
Dániel nem dőlt be a szerződésmódosítási trükknek, és keményen ellenáll a Telenor nyomásának. Vive la resistance! Arról, hogy mit tehet ebben a helyzetben, megkérdezzük a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda csapatát. A GVTI ijesztő neve ellenére nem egy hivatal, amivel a…..
Az élet nem áll meg - még ha itt a blogon néha úgy is tűnik - az elmúlt időszakban az Opera fejlesztői két új Opera Next kiadással is jelentkeztek. Olyan értelemben nincs ebben semmi meglepő, hogy a szokásos hibajavítások és csiszolások érkeztek, néhány örömteli…..
Az automatikus frissítés beélesítve, ahogy ígérték. Akár a friss levegő, mondja Daniel (remélem ezzel nem a konfigurálhatatlanságára célzott). A következő, említésre méltó változások történtek: Változások listája: gyorsabb betöltődés a gyorshívóban érzékenyebb…..
zoli62 2013.06.17 14:29:06
@Dzsini: [0613/165140:ERROR:autoupdate_manager.cc(464)] [AU] "Check error" error occured while checking for the main update
Magyar Opera Opera Mail frissítés 2011.05.16 12:35:00
Az utóbbi pár napban karbantartás jeleit lehetett felfedezni az Opera Mail szolgáltatásban (is), ma pedig megérkezett a sokak által várt frissítés. Tervezik az egész felület lokalizációját, beleértve a mobilböngészőknek szánt változatot is. Változások listája (Opera…..
Bár a cím nem igaz, meg szerettem volna tenni egy kérdőjelet is, csak ez egy idézet volna, egy Doors szám címe, viszont ha kirakom a kérdőjelet, akkor már nem idézet, és az is-t meg a this-t is meg illett volna fordítani.Én pedig idézni akartam, nem tudom miért.Holott nem is hiszem,…..
A tegnapi ígéretünkhöz híven sikerült úrrá lennünk a belépési problémák túlnyomó többségén, ezért ma már egyáltalán nem, vagy legalábbis jóval kevesebb alkalommal tapasztalhattatok fennakadást a szolgáltatások menetében. Amennyiben mégis problémába ütköztök a…..
Kedves felhasználóink!A hétvégi Indapass verzióváltás sajnos a terveinkkel ellentétben még mindig tart. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, hogy nem tudjátok maradéktalanul elérni jól megszokott szolgáltatásaitokat. A probléma megnyugtató megoldásán jelenleg is dolgoznak…..
Új köntösbe öltöztettük az indapass és inda felületeket, amely követi az egyes szolgáltatásainkban már bevezetett arculatot. Igyekeztünk áttekinthetőbbé tenni a felületet, terveztünk egy ergonómikusabb beállítások oldalt is. Reméljük nektek is tetszeni fog!A hétvégi…..