Regisztráció Blogot indítok
Adatok
insane6

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb Ausztrál sörfőzési módszerrel ismerkedhetünk meg. Mivel ilyen eszközöm nincs, ezért egy vendégszerző tollából olvashatjátok a nagyon részletes beszámolót. Az ausztrálok mindent kioptimalizáltak időre és energia befektetésre. Tőlük jön a BIAB, azaz zsákkal főzés a No chill módszer. Valamint…..
insane6 2019.06.21 11:11:49
Szia. Ehhez a kapcsolós PTC/NTC ellenállás beépítéshez mennyire kell harcore műszaki szakembernek lenni? A www.brewuk.co.uk/forums/viewtopic.php?f=3&t=5997 linken az én avatatlan szemem semmiféle infot nem talál ezzel kapcsolatban, de eleve hibásan jelenik meg az oldal. Lehet erről a manőverről érthetőbb, egy nem szakember számára kivitelezhető leírást találni valahol?
Az első évad világraszóló sikere után óriási elvárások voltak a True Detective második szezonjával pláne azok után, hogy a fontosabb szerepekre olyan neveket sikerült szerződtetni, mint Rachel McAdams, Colin Farrell, Vince Vaughn vagy Taylor Kitsch. Aztán hamar kiderült, hogy a második évad kész…..
A mostani epizód érdekes problémát, kérdést feszeget. Mivel nem akarom ellőni a poénokat, nem megyek bele konkrétumokba, viszont utólag érdekelne, hogy Ti hogy látjátok azt a dolgot, amit Karen és Hank teljesen különbözőképpen fog fel. Nem tudom, hány lány nézi a sorozatot, de…..
Az alábbi sztorikat minden valószínűség szerint már többen is ismerik a Lángoló Gitárok olvasói közül, de "az újszülöttnek minden vicc új" alapon talán érdemes időről időre elővenni ezeket. Merthogy biztos akad olyan is, aki eddig nem tudott…..
insane6 2012.05.18 21:59:10
M.O. orvosszakértői vizsgálata alapján már napok óta rothadó húst vehetett a Tescóban, minthogy a fagyasztóban a pulykazúza egy kukaccal lett gazdagabb: Múlt pénteken vásároltam a dunaújvárosi tescóban pulykazúzát. Hazaértve landolt a fagyasztóban, mert a négy napos ünnep…..
Mindennapi Prometheus adagunkat add meg nekünk ma.Kicsit gyors a tempó, messze van június, vegyenek vissza egy kicsit.  ..
Kedves Felhasználók!Kevesebb, mint egy héten belül folytatódik a rendkívül népszerű HBO-produkció, a Trónok harca a második évaddal. A (láthatóan) nagy érdeklődésre való tekintettel szeretnék megosztani néhány közérdekű információt a fordítócsapat nevében, melynek magam…..
Megrendülten beszélt lemondása okairól a köztársasági elnök a Magyar Rádió 180 perc című műsorában. „Én csak mindenkinek jót akartam” – idézte Georgijevet forrásmegjelölés nélkül. „Az elmúlt napokban több helyről is azt hallom, hogy le kéne…..
Úgy tűnik először megpróbálják elfogadtatni a néppel, hogy a Warm Bodies középpontjában egy zombi áll. Vajon az előzetest mikor merik közzétenni?..
Az AMC kiváló zombis sorozata családi drámája, amiben néha van pár széjjelrohadt élőhalott is, a legutóbbi epizódjában egy kézenfekvő, de az apokaliptikus állapotokat elnézve annál érdekesebb kérdést boncolgatott: mi van, ha a zombikra vadászó túlélők közül valaki bekapja…..
A Guns N" Roses hosszú évek óta Axl Rose különcködésével egyenlő, amit még a tizenakárhány év szünet után kiadott Chinese Democracy sem volt képes tompítani. Pedig különcködésben jó volt a zenekar régebben is, hiszen már a második sorlemezre (a Liest nem számoljuk…..
Zseniális a Samsung ellentámadása az Apple ellen. A cég jogászai legutóbbi beadványukban azzal érvelnek a bíróságon, miért nem az Apple-é az elsőség az iPad dizájnjával kapcsolatban, hogy az már szerepelt a 2001. Űrodüsszeában. Van ez az úgynevezett prior art nevű fogalom ott,…..
Képgyár Ismét hazudott az Index 2011.06.30 09:03:00
Szőcs Géza kulturális államtitkár nyílt levelet írt, amelyben hazugsággal vádolja lapunkat, továbbá azzal, hogy bizonyos érdekkörök irányítanak minket. Mindez nem túl izgalmas, a nehéz helyzetet magyarázó politikusok jellemző reakcióját látjuk. Ami miatt mégis érdekes a…..
Bonie Singer, született Kajtár Bernadett leforgatta első felnőtt filmjét. Egy fekete kukac szántja a moziban, de mi nem ezt mutatjuk, hanem a forgatás elejét. Bernadettnek énekelnie kell, majd megsértődnie. Ez sajnos megugorhatatlan feladat volt számára. Beismerte tehetségtelen…..
Az Apollo 18 orosz posztere. A történet szerint az Apollo 18 titkon csak elment a Holdra, ahol különös dolgokra lelnek. Bob Weinstein már hozzákezdett a marketinghez és előadta, hogy a film nem kitalált, ők erre ráleltek. Ügyes. Mindig van néhány ember, aki ezt beveszi. Az Ideglelés…..
insane6 2011.03.02 13:30:07
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Az 1980-as években Ghánában néhány üzletember városról városra járt saját kis mozgó mozijával. Ez annyit takart, hogy egy teherautóba betettek egy videólejátszót, szereztek néhány másolt hollywood-i filmet és ezeket pénz fejében levetítették a teherautó hátuljában az…..
Tudomásunkra jutott, hogy az Indapasszal elérhető oldalakon kívül más helyeken is megjelentek olyan belépődobozok, melyek az Indapasshoz vagy azzal elérhető szolgáltatáshoz, például a VIPMailhez kérnek felhasználónevet és jelszót. Arra is volt példa, hogy egy felhasználónktól…..