Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lizichan

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror!Ahogy láttam, több posztolóhoz és kommentelőhöz hasonló problémával rendelkezem: bölcsészdiplomám lesz, most júniusban, amint leadom a szakdolgozatomat és átmegyek az államvizsgán.Magyar-pedagógia szakos tanár leszek, ami a gyakorlatban csak…..
Lizichan 2012.02.23 23:45:49
@Almandin: Háát, azért azt hozzátenném, hogy mi ketté voltunk osztva matekon, és én a humános csoportba jártam, a matek érettségi meg 2006-ban, mikor én érettségiztem, többek szerint csak vicc volt.
A barátom is mondta már ezt a könyvelőit, csak hát az nem olyan, hogy átmegyek számvitelből és akkor rendben is van. Az angollal is pont ez volt, amit elrontottam, megvolt a nyelvvizsga meg 12. első félévében az előrehozott érettségi, és onnantól be se kellett járnom angolra. Persze az már az én hülyeségem, hogy nem is jártam, de úgy örültem, hogy ezt is "letudtam", nem gondoltam, hogy ennyit lehet felejteni, amennyit nekem sikerült, hogy pár hónapja egy szerencsétlen külföldit csak kézzel-lábbal tudtam útba igazítani a városban.
Amúgy önbizalomhiányom van rendesen, ezt aláírom.
De a 0 matekérzékemet sajnos valószínűleg örököltem anyukámtól, aki könyvelő akart lenni, aztán a közigazgatási szakközép végén a matektanárja azt mondta neki, akkor engedi át, ha megígéri, hogy nem megy el könyvelőnek...:)
Nem akarok annyira dicsekedni vele, hogy a tanári gyakorlatom alatt, amikor napköziben voltam, az ötödikes gyerekeknek nem tudtam segíteni osztani...
Lizichan 2012.02.24 01:01:52
@Almandin: Köszönöm a biztatást. :) :)
Azt nem gondolom én se, hogy ha pl. vki felhívna, és angolul szólna bele a telefonba, akkor egyből lecsapnám ijedtemben. Meg ha nekem volt szükségem valamire, akkor azért eddig is megértettem magam, ha kicsit mutogatnom is kellett hozzá.
Csak az eddigi álláshirdetéseknél, amikre a jogi asszisztensim miatt alkalmas lennék, folyékony angol nyelvtudást kérnek...attól pedig még elég messze állok sajnos, hogy minden nehézség nélkül "csevegjek" angolul.
Lizichan 2012.02.24 01:04:56
@FuBu: Köszönöm, igyekszem kitartani - más opció úgyse nagyon van :) :)