Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eržebet Takač

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt egy év és megint rügyezik az aprólabdabokor. Annak idején Papával,a vénséges vén német juhász barátommal sűrűn jártunk ide. Nudli a bolondos bull terrier ott ugrándozott körülöttünk,vágtázott ahogy csak a bullok tudnak. Golyóvá gyorsult testével elsöpört mindent, tornádó módjára tarolva le a…..
Eržebet Takač 2024.03.19 15:54:33
A fene a nyakadba,hörgöm mikor a csontos aszott macska a gyomromra ugrott. Közömbösen szöszöl egy kicsit, összegömbölyödik,és halkan dorombolva szundikálni kezd. Bábi ezt a szokását akkoriban vette fel,mikor Anyu halálát követően magamhoz vettem. "A macskámra pedig nagyon vigyázz" hallom most is…..
Bajban vagyok,ha a mostani érzéseimről kell írnom. Hét éve,mikor a nagyvárosból ide cuccoltunk Sarudra,az egész életünk megváltozott. Heten érkeztünk, a párom ,én és öt kutyánk. Igazából miattuk döntöttünk úgy,hogy eljövünk Pestről. Nagy kert,tágasabb tér,óriási víz. Ez a csapat felejthetetlen…..
  Talán ötven éve is megvan már ,hogy napjaimat állatok társaságában töltöm. Kutyák,macskák,békák,gőték ,sünök és madarak meg még a fene sem tudja mik. Ez az idő megtanított arra,hogy ők azok akik sózzák egyszerű életünket, színt visznek szürkeségünkbe. Találkoztam közülük olyanokkal, akiktől több…..
Eržebet Takač 2024.03.06 05:13:57