Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xyjani

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A versenyszerű testépítés egyik lényege a minél nagyobb izomtömeg összehozása, ami nem kicsi feladat és hosszú évek keserves munkája szükséges hozzá. A szervezet próbál idomulni a terheléshez és felvenni a tempót, de amint egy kis szabadidőt és leállást kap, azonnal bontani kezdi az izmokat, mivel…..
xyjani 2016.05.07 21:58:45
@karandash: Ezt bizony én is most tapasztaltam meg, hogy sérülés után mennyire változik az izomzat. Januárban részleges izom szakadásom volt, vagy két hónapig szenvedtem görcsökkel mire vissza mentem a dokihoz. Kompreszios harisnyát javasolt. és aligy egy hónapra rá már újra képesnek érzem magam a sptortolásra. Csak épp a 24 órás müszak miatt nem tudok edzeni, meg más dolgok miatt. Pár napja néztem mennyivel kissebb lett a sérült izomzat mint korábban volt.
Verseim Új csillag 2010.02.03 14:47:00
Új csillag  Tegnap este mint mindenéjjel felnéztem az égre.Új csillagot fedeztem fel.Remény csillagának neveztem el.  Gyenge fénnyel ragyogottreám, telve új reménnyel.Kisugárzása csábit,kíváncsivá tett engem.  Elő veszem távcsővem,jobban lássam…..