Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ultron

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 3 test probléma egy létező fizikai jelenség (és talány) a világűrben: amikor egy három csillagból álló rendszer felbomlik és az egyik csillag kilökődik a mély-űrbe. A folyamat minden esetben megtörténik, gyakran három olyan égitest konstellációja esetében is mely nem csillag (hanem bolygó). A…..
Ultron 2024.03.30 09:59:00
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ajánlom a sorozatot is, nekem bejött!
Ultron 2024.03.30 10:17:15
@Kovacs Nocraft Jozsefne: A full kínai verzió is letölthető [az n betűs oldalról :)))] de nagyon gagyi sajnos. Szocialista színvonal.
Ultron Most vagy soha! - Kritika 2024.03.23 11:10:33
Az első premier-hétvégén 75 ezres, az azt követő napokkal együtt pedig már közel 100 ezres nézőszámot ért el mára a Most vagy soha! című magyar történelmi kalandfilm megtekintése, annak ellenére is, hogy óriási vita és rengeteg kritikai hang kísérte a filmet (melyhez szervezett "leszavazási kampány"…..
Ultron 2024.03.24 18:41:47
@Fritz Gerlich: Köszi! Nem is olvastam még. De elég szimpatikusan ír nagy őséről. Abban teljesen igazat adok Bognár Zoltánnak, hogy a valódi Petőfi biztosan egy szenvedélyesebb karakter lehetett. Az is jó, hogy emberközelibb az ábrázolása mint ahogyan a márciusi ifjak is közvetlenebb megvilágításba kerülnek.
A Dűne sajátos világa 1965-ben született meg, Frank Herbert azóta világhírűvé vált regényével. A jövőben játszódó történet megfilmesítésre került 1984-ben David Lynch által, majd 2021-ben Denis Villeneuve segítségével is. Míg az első kísérletet mérsékelt lelkesedés jellemezte, addig az új Dűne…..
Rég volt már hogy Frank Herbert 1965-ben megírta nagysikerű regény-sorozatának első kötetét Dűne címmel (mely egyébként Nebula díjat nyert). Herbert kétségtelenül egy egészen különleges fantáziavilágot teremtett akkoriban, mely inspirálóan hatott George Lucasra is, aki 12 évvel később előrukkolt a…..
Aki filmekkel foglalkozik tudja: igazából nincs olyan hogy "legjobb film", mert mindenki mást tekint annak. Vannak legtöbb Oscart nyert filmek, vannak legtöbb bevételt hozó filmek és léteznek legnagyobb nézettségű filmek illetve van az a kategória is, amikor egy film a legtöbb szavazatot kapja egy…..
Ultron Éli könyve (2010) 2024.03.01 23:50:32
A Hughes testvérek által rendezett Éli könyve egy igazi disztópikus akciófilm ami egyben drámai történet is, elgondolkodtató üzenettel. Különlegességét az adja, hogy nem csupán megjelenít egy globális katasztrófa utáni földi világot (amit többé kevésbé minden disztópikus fim megtesz [éppen ettől…..
Napjainkban az űrkutatás korszakát éljük, amikor az emberiség egyik legfontosabb tudományos célpontja különböző égitestek elérése illetve olyan távolságok megtétele a világűrben, melyek a lehető legmesszebb lévő galaxis-részekről adnak információkat számunkra. A Holdon többször is járt már ember, a…..
Az Ultron egy filmes blog elsősorban thriller, noir, dráma, sci-fi, fantasy, Marvel, horror, háborús, disztopikus és steam punk filmekről értekezve, de ha minőségi egy munka, akkor bármilyen műfaj felé szívesen elkalandozok. A bloggazdáról: Sok szabadidővel rendelkező grafomán pozitivista vagyok,…..