Regisztráció Blogot indítok
Adatok
detektív kubus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BBC a belsőépítészek saját otthonát mutatta meg, ilyen az, amikor akasztják a hóhért...
detektív kubus 2017.10.31 19:12:39
Halihó!
A képek remek illusztrációk arra, hogy egy lakberendezőre (főleg a sztár lakberendezőre) kb. annyira van szükség, mint a vakbélre. Aki idegenből hazatalál, az általában megfelelően be is tudja rendezni az otthonát, aki meg nem, nos hát annak...

Lássuk egyenként.
Az első kép olyan lakást mutat, amilyenben a filmekben a menőcsávó, vagy az emancipált menőpipi lakik. Messziről lerí róla, hogy 5 percnél hossza (max 2 snitt) tartózkodásra nem is alkalmas. Ez inkább a "híres" lakberendező vizsgamunkája volt, hogy igazolja, hogy még véletlenül sem tud normálisat és lakhatót alkotni, és így felvegyék a "céhbe".

A második kép: ez a "lakás" nyomokban élhetőséget is tartalmaz. Persze könnyű neki, hiszen vakok között kell királykodnia. Azonban nem volt kihagyható a győzikés igénytelenség a zebrafal formájában, és a fémcsővázas kanapé is csak Marcell bácsi bútorainak már a látványától is orgazmust kapók körében nem ciki. Aki csak amúgy kényelmesen, polgári módra szeretne élni, az messziről kerüli az ilyesmit.

A harmadik: Tyűha. Ez az ízléstelenség maximalizmusa. Szinte látni lehet, hogy a képen kívül, a másik szobában már készülődik Szandi (akit újgazdagék a gyerek 5 éves szülinapjára rendeltek meg) hogy végre egy jót jódlizhasson a bárpultot támasztva a műanyag lámpák alatt. Posztulátum: fel nem foghatom, hogy egy lakásba miért lenne menő (vagy akár csak értelmezhető) a bárpult , mint bútor. A másik dolog, hogy csak 30 alatti, belpesti körökben gondolhatják komolyan, hogy szüleik-nagyszüleik hetvenes években (kényszerből) használt varia bútorai menőség ek lennének. Nem, nem az ilyesmi sohasem volt menőség, hanem szarság volt. Az öregek mentsége az, hogy nekik nem volt más.

A negyedi: ez simán ízléstelen proccság. (arany csaptelepek és " ikeafestmény". Ellenben a bánffyhunyadi cigánypalotákban valóban remekül mutatnának.

Elnézést a sarkosságért.

Ha a gazda nem moderál ki, akkor mint a "retro" és a "minimál" esküdt és meggyőződéses ellensége, a jövőben néhányszor reflektálnék.
Egyebekben csók (majdnem) mindenkinek.
Aristo.
Aki krimit fogyaszt, rossz ember nem lehet. De attól még persze választhat rossz krimit. Mert vannak ezek az előrecsomagolt, főcímtől végefőcímig a cselekményt egy az egyben kibontó, karakterfejlődésre mit sem adó, 45 perces gyorsfogyasztásúak. Nincs ezekkel semmi baj, sőt, gyakran megteszik, ha…..
Örömmel tudatjuk, hogy – a K-Monitor webes felületének közelgő megújulásával szinkronban – a mai naptól elérhető a K-Monitor új okostelefonos alkalmazása. Az app segítségével a felhasználók térképen kereshetnek rá az utóbbi évek legfontosabb, konkrét helyszínhez (pl. épülethez, utcához, hivatalhoz,…..
detektív kubus 2014.10.30 20:12:50
Az isteneknek üzentek a bronzkakassal a szülők, amikor a 2 éves római kislány sírjába tették a gyönyörű darabot.  A 2. században készült kakast két évvel ezelőtt találták meg a Londontól nyugatra lévő Cirencesterben. Kutatók szerint mindössze nyolc hasonló került…..
detektív kubus 2013.03.23 16:47:16
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
detektív kubus 2009.12.29 22:44:21
@Bo Schembechler:
Ez kikezdhetetlen érv, igazad van.
A saját szemszögedből!

A többieknek marad a matematikailag helyes verzió:-)))
Zárjuk már le az évtizedet! Őszintén ki kell jelentenem, hogy összehasonlítva a 70-es, 80-as, 90-es évekkel, az elmúlt évtizedről tudom a legkevesebbet. Mondjuk ebben az évtizedben ittam a legtöbbet, ez is tény. Ha zeneileg nézzük, nagyon kevés kedvenc, vagy maradandó dal jut…..