Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Munkásőr

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Nem tanultak 2024.03.07 06:06:00
A németek mindig fanatikusak. Most éppen liberális-ateista-szivárványos lobogók alatt. 1941 október és 1944 áprilisa között övék volt a Krím, most szeretnék ezt megismételni. Ha ez tényleg megvalósul, akkor persze tudható a végeredmény: mint múltkor. Ebben az esetben azonban keményebben…..
Munkásőr 2024.03.07 19:24:39
@Boldeone2:
Jatek a szavakkal:
"humanitarian intervention"
Ez a megnevezés a degenerált Nyugati polgaroknak szóló propaganda- narratíva, csökkenteni a dolog valós súlyát.
The North Atlantic Treaty Organization (NATO) carried out an aerial bombing campaign against the Federal Republic of Yugoslavia during the Kosovo War. The air strikes lasted from 24 March 1999 to 10 June 1999. NATO launched its campaign without the UN's approval, stating that it was a humanitarian intervention. The UN Charter prohibits the use of force except in the case of a decision by the Security Council under Chapter VII, or self-defence against an armed attack – neither of which were present in this case. It was the first time that NATO had used military force without the expressed endorsement of the UN Security Council and thus, international legal approval, which triggered debates over the legitimacy of the intervention.
Munkásőr 2024.03.07 19:30:43
@cvsvrs:
"és nem bakondi ezredes kell hozzá, meg maróth professzor. parragh lászló. azért van háború, mert ilyen emberek ülnek csúcspozíciókban."
Meg olyanok, mint peldaul a budos bunko egyhazi ertelmisegi protestans pispek. :)
bircahang A keleti fronton 2024.02.23 12:12:00
Aki csak a liberális médiákat olvassa, az nem érti: hogyan lehetséges, hogy az orosz csapatok február 18-án felszabadították a Donyeck megyei Avgyejevkát. Hiszen másfél éve minden arról harsog: az oroszoknak nincsenek embereik, a veszteségek 101 %-osak, technika sincs már, eleve a még megmaradt…..
Munkásőr 2024.02.23 18:15:54
@GyMasa:
www.washingtonpost.com/world/2022/08/10/ukraine-russia-energy-mineral-wealth/
"Ukrajna energiakészletei, fémei és ásványai legalább 12,4 billió dollár értékű orosz ellenőrzés alatt állnak. Ez a szám közel felét teszi ki a cég által megvizsgált 2209 betét dollárértékének. Az ország szénlelőhelyeinek 63 százaléka mellett Moszkva lefoglalta olajlelőhelyeinek 11 százalékát, földgázlelőhelyeinek 20 százalékát, fémeinek 42 százalékát, valamint ritkaföldfém- és egyéb kritikus ásványi anyagok, köztük a lítium 33 százalékát."
"Az invázió februári kezdete óta azonban a Kreml folyamatosan bővítette birtokait. A SecDev és az ukrán bányászati ​​és acélipari vezetők szerint 41 szénmezőt, 27 földgáztelepet, 14 propántelepet, kilenc olajmezőt, hat vasérctelepet, két titánérc lelőhelyet, két cirkóniumérc lelőhelyet és egy stronciumtelepet foglalt le. , egy lítiumtelep, egy urántelep, egy aranylelőhely és egy jelentős mészkőbánya, amelyet korábban ukrán acélgyártáshoz használtak."
Munkásőr 2024.02.23 23:43:43
@GyMasa:
"És, még nem végeztek."
- - -
De hiszen még csak el sem kezdték! :)
"Russia hasn’t even really started in Ukraine yet."
(Putin The Russian, The Scourge of God)
Munkásőr 2024.02.23 17:28:58
@Boldeone2:
"Az első világháború kirobbanását is - részben - az Orosz Birodalomnak , a pánszláv balkáni törekvéseinek köszönhetjük."
- - -
Az első világháború kirobbanását teljes egészében az angolszászoknak köszönhetjük.
A másodikat is es a napjainkban zajló harmadikat is.
A ballib szörnycelebek pénteki tüntetése után a legérdekesebb a ballib kommentek olvasgatása volt. A kezdeti pár órában, ez még szombat reggelig eltartott, a tábor még 2 szinte egyenlő részre oszlott: pozitív táborra: "jó volt", "szép kezdeményezés", "nagyszerű kezdet", negatív…..
Munkásőr 2024.02.23 07:30:40
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
" S rossz csak akkor kezdett lenne, amikor megindult a partizántevékenység, de még ekkor se volt kollektív bütetés a németek részéről."
- - -
Lehet, hogy Feheroroszorszagban nem volt kollektiv buntetes nemet reszrol, de Magyarorszagon igen:
1944 nov. vegen egy Heves megyei svab faluban a templomot es a hazak 50%-at a nemetek felrobbantottak - koztuk anyamek hazat is - mert egy nemet tiszt "belefulladt" a falu szelen levo patakba. :) Rendesek voltak, adtak 2 orat arra, hogy a fontosabb dolgokat felpakoljak egy szekerre. Csak utana robbantottak.
- - -
Apam a Kaukazusban toltotte megerdemelt bunteteset mint hadifogoly 2 es fel evig, pedig a fronton sem volt, harcokban nem vett reszt. Nem sokat meselt a hadifogsagrol, de azt elmondta, hogy sokszor latta, amikor lovas kozakok kopaszra nyirt feju orosz nok menetoszlopait kisertek el a taboruk mellet, korbaccsal utlegelve oket. Az oreik megvetoen mondtak, hogy ezek kollaboraltak a megszallo nemetekkel.
Olvasgattam Pottyantóssy Edina rajongóit. Még pár órával a meghirdetett tünti előtt. A kedvencem a "lélekben ott leszek, de éppen halaszthatatlan tv-nézésem van Szegeden" típusú kommentek mellett a "Londonisztában élek, remélem sikeretek lesz, mert már alig várom, hogy haza költözhessek" típus.…..
Munkásőr 2024.02.17 16:10:42
@Boldeone2:
"akik önként vállalják a kizsákmányolást a szolgaságot!"
Az is jobb, mint szabadsagban elni a liberofasizmusban! :)
- - -
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
bircahang Veszélyes helyzet 2024.02.16 06:06:00
Nem volt ennyire veszélyes helyzet soha 2010 óta, ezt el kell ismerni. A pedofil műbotrányt a Fideszen a kezdeti pillanatban csúnyán elrontotta: Novák megvédése helyett feláldozták őt. Pedig az ügy simán kimagyarázható lett volna. Hiszen kívülről nézve nem történt semmi. A hibát aztán a…..
Munkásőr 2024.02.17 15:02:04
@Boldeone2:
"Fegyőrt felfüggesztettre ítélték, csak azért, mert lila lángot gyújtott"
Ha csak ennyi lett volna! A rendorok fele dobta azt a meggyujtott fustbombat:
video.hirtv.hu/embed/278789
Jobb helyeken ezert letoltendo bortonbuntetesre iteltek volna.