Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarnavszkij_

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Solo Avius A világ legnagyobb fala 2024.05.12 20:29:42
Földünkön több fal is épült az elmúlt évezredek során, melyek közül a kínai nagy falról és a berlini falról (mely a hidegháborús idők szimbóluma volt) talán már mindenki hallott. Napjainkban azonban a legnagyobb katonailag őrzött fal, az összesen 708 km hosszú izrael fal, melynek építése még…..
Nagyon szeretek a mafabon írni, mert korrekt oldal. De sajnos még itt is akadnak alpári emberek, akik többek közt zsidózással támadnak másokra.  A fenti irományok Marquis Sabnock (2024-ben már: Interfectorem Sabnock) néven írogató illetőtől tanulságosak, mert úgy tűnik ez a tónus még nem tűnt el…..
Na igen, Orbán megint tiszteletet követel. Elmondom mit gondolok erről a tisztelet követelés dologról... Szóval most már jó sok év óta figyelem a nemzetközi hozzászólásokat különféle fórumokon, ahol magyar hírek jelennek meg. Az, hogy a sajtó mit gondol hazánkról nem érdekel, de mindig is kíváncsi…..
Matthew Vaughn eddig sem éppen a minőségi filmek rendezőjeként volt ismert, inkább sajátos humorú akció-vígjátékokat készített, melyek sokak szerint a néha rangos szereposztások dacára is inkább B kategóriában mozogtak (pl Kingsman történetek, X-Men - Az elsők) ám most még önmagát is alulmúlta az…..
Nem kell biztonságpolitikai szakértőnek lenni ahhoz, hogy felfigyeljünk arra, hogy Vlagyimir Putyin többször is kifejezte már szándékát a hajdani szovjet érdekszféra visszaállítására. A Szovjetunió 1922 és 1991 között állt fenn, 15 tagköztársaság összefogásában, az oroszországi föderáció irányítása…..
Tarnavszkij_ 2024.02.03 10:57:30
@gigabursch: Három millió támadó haderőt írtam. De a ruszkik elmehetnek akár egy 8-10 milliós hadseregig is. És van akkora kapacitásuk szinte mindenből, hogy megtegyék. KÉPESEK Kelet-Európa lerohanására. Kezdik ezt már felfogni Nyugat-Európában is.
Tarnavszkij_ 2024.02.03 18:42:25
@gigabursch: Nagyon nem értesz te ezekhez a dolgokhoz. A fejlett és népes államok jelenleg is milliós hadseregejet tartanak fegyverben. Erről külföldi biztonságpolitikai oldalakról tájékozódhatsz (ha tudsz angolul). Kína jelenleg 2 millió, az USA közel másfél millió katonát tart szolgálatban és most már az oroszok is ennyit. Ezek békeidős adatok. Mind megháromszorozhatja vagy megtöbbszörözheti háborús helyzetben. Ime egy link hogy jelenleg melyik országnak hány fős a hadserege:
www.globalfirepower.com/active-military-manpower.php
Tarnavszkij_ 2024.02.04 13:18:22
@Lone Wolf_: Nem ért hozzá a kiscsávó. Hagyd rá! :)