Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aquarelin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
aquarelin 2010.11.24 17:31:54
@Seravy:
Imádom a technokrata megközelítéseket, csak arra lennék kíváncsi, hogy a módszer az teljesen oké ? Mármint a stílus vagy amit annak lehet nevezni napjainkban teljesen rendben ? Jövőre olyan rendet vágnak az EU-ban, hogy utoljára a kalandozások idején emlegették meg ennyire magyarokat.
aquarelin 2010.11.24 19:34:40
@Kicsit Karcos:
Pista bá for prezident!
Tegnap azzal a kérdéssel kezdtük, hogy lecsap-e Bázelben a magyar turul? Nem csapott le. Sokan ezt számon is kérik a szimulációkon…Vereséget mi sem vártunk, de csak a 4-3-2-1 és 4-2-3-1 esetén nem, illetve 3-4-3 formációban volt még halvány győzelem jósolva, illetve 4-4-2…..
Praxis Esetem az aranyérrel 2010.03.28 11:18:00
Kijött az aranyerem...Vizsgaidőszak, össze-vissza zabálás, vizsgadrukk,nem részletezem... Napokig kenegettem a fél patikával,kenőccsel, kúpokkal, küszködtem, végül az sztk-s néni tanácsára hallgatván a sebészetre kaptam még aznapra (hétfő) időpontot. (urulógiára 1hetet…..
Majdnem egy év telt el azóta, hogy a főpolgármesteri kabinet úgy határozott, Budapesten bevezetik a bérbicikli-rendszert. Elvileg az ügy sínen van, vagyis kéne lennie: léteznek konkrét tervek, megvannak a források, most mégis veszélybe került a megvalósítás. Az 1,3 milliárdos…..
A Gizmodónál legalábbis így tudják. Nem, nem egy minden értelmes tulajdonságától megfosztott, lebutított asztali Photoshopra kell gondolni, hanem inkább egy, a webes képszerkesztők filozófiáját követő alkalmazásról, ami pont annyit tud, amit webes környezetben általában…..