Regisztráció Blogot indítok
Adatok
defy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ez hihetetlen. Kedden eltévedtem... az Örs Vezér téri IKEÁban!!  Éppen szeretett Móni pajtásommal találkoztam, hát bementünk enni meg inni az ikeába. Rögtön kellemetlen érzések kezdtek el keringeni bennünk, mikor felsétáltunk a lépcsőn, majd a korlát bezárult…..
defy 2009.07.30 17:59:23
Amanda még soha nem látta a Star Wars trilógiát, de barátairól már hallott részleteket, néhány jelenetet talán látott is tévében. Barátja felvette, amikor megpróbálja összerakni, miről is szól az eredeti sorozat. Videó az ugrás után. Via BoingBoing..
Egy jogász barátom küldte az alábbi, kissé cinikusnak tűnő felvetést a vasutassztrájk követeléseivel kapcsolatban, de ez is egy nézőpont. Subject: egyenlegértesítés vasutasoknak Tisztelt Dolgozó!Társaságunk megvizsgálta az ön által benyújtott igényeket, és…..
Bár jó ideje közismert, hogy az európai nagyvárosokról is készülnek utcaszintű panorámaképek a Google Maps "Street View" nézetéhez. Ugyanakkor Budapesten egyelőre még nem sikerült lefülelni a komótosan haladó fekete Opel Astrákat. Néhány napja Romániában…..