Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopi59

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajléktalanokon humorizálni a legkifizetődőbb téma, általában részegek, hülyeségeket beszélnek, és még a leglúzerebb, legszerencsétlenebb tornagatyós, kínai papucsos idióta is úgy érezheti, hogy több náluk. De ennyivel tudjuk is le a moralizást, ki nem nézett ugye ilyet a…..
kopi59 2008.08.30 14:00:12
Én Juhos László a hajléktalan show kidobott szereplője voltam. Az egész hazugságokon alapszik 5 héten át csak meg alázni tudtak bennünket Hajdú Péter és Tornoczky Anita hazudnak, ámítják a nézőket és bennünket ahogy tudtak megaláztak. 3 hete még az ezüst nyakláncomat sem jutatta vissza Végvári Tibor, ha bárki is kiváncsi hogy mi történt 5 hét alatt az holnaptól 31.-től az e-mail címemen jelentkezzen és részletesen beszámolok mindenről. Sajnos a sajtó a média az ügyvédek mind félnek ezektől a szarháziktól!!!!!! így beperelni sem tudom őket, a forgatásért pénzt nem kaptam 1 fillér nélkül bocsátottak utamra.
Igaz hogy nem vagyok 1 ma születtet bárány hogy csúnyán beszélek s, hogy agresszív vok, de ha nem ilyen lennék 11 évet nem tudtam volna eltölteni több 100 zsivány közt az Elöd utcai fapadon, sajnos az utca a kemény élet és a hajléktalan szálló tett olyanná amilyen vok. Mindenről tudtak Hakdúék és még is beválasztottak, őszinte ember vok van önkritikám és mégsem hajlandó senki hogy nyilvánosan elmondani ami benn történt dolgokat, "ki az aki el vállalná az ügyemet? vagy ki az aki lehetőséget adna hogy elmondjam az igazságot?,, várom jelentkezéseteket persze ha nem néztek le hogy hajléktalan vok "de nem csöves,, isten áldja társaimat.
Az e-mail címem:
juhoslaszlo@citromail.hu
minden délután 16-17.00 között tudok válaszolni kérdéseitekre.
Tel: 0670350-50-06 hívhattok is.