Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bane.Davids.89

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szezon egyik nagy meglepetését Matías Soulé teljesítménye jelenti, a fiatal argentin játékos a Juventustól kölcsönben a Frosinone együttesénél szerepel, s 21 bajnoki mérkőzésen már 10 találatnál jár. "Amikor meglepő módon ajánlatot kaptam az Al-Ittihadtól, azonnal beszéltem a családommal, de már…..
Bane.Davids.89 2024.02.10 18:51:19
Azt gondolom, sok Juventus szurkoló nevében írhatom azt, hogy egyáltalán nem így van, hogy 10/9 szurkolónak elege van ebből a "sz@r"-ból...Évekig nem kommenteltem, most sem sűrűn teszem, de biztos vagyok benne, hogy rengeteg ember van még úgy, hogy látva a többség negatív dolgokon való eszmefuttatásait, inkább nem pazaroljuk az időnket azzal, hogy hozzászólásaink, érveléseink, véleménykülönbségünk süket fülekre találjon, ugyanis a többség, -tisztelet a kivételnek- egyszerűen elkötelezett egy "oldal" mellett/ellen és sem logikus, szemmel látható vagy statisztikai adatokkal alátámasztott dolgok miatt sem hajlandó változtatni látásmódján. Ezzel nincs is baj, de a pozitív és belátó emberek számára ez csak arra jó, hogy kedvünket szegje ahhoz, hogy bármilyen diskurzusba is fogjunk, adott témában.
A pozitivitás egész életvitelünkre nézve való elsajátítása valóban gyökeresen szebbé és reménytelibbé képes tenni a mindennapjainkat és MINDEN helyzetben képes motiválni és megoldáshoz juttatni az embert. Biztos vagyok abban, hogy rengeteg szurkoló van még, aki tud őszintén örülni a szemmel látható fejlődésünknek és az újra egyre egységesebb és szerethetőbb csapatunknak, amit ha tetszik, ha nem, Allegrinek (és népes stábjának) köszönhetünk, és ha tetszik, ha nem, talán ilyen viszontagságos évek alatt más edző ezt nem is tudta volna így megugrani...
Megvannak természetesen bőven a mester korlátai is, és legyen olyan időszakunk én azt kívánom, hogy majd De Zerbik vagy Kloppok, ahhoz alkalmas keretekkel és űrfocival bl (ESL?) serlegeket szállítanak nekünk szurkolóknak, de akkor sem lehet majd elfelejteni, hogy ennek az alapjait micsoda ellenszélben rakta egykoron egy "kókler" a "zseniális " csapatával...
Ebben a csapatban sajnos egy-két kivételtől eltekintve nincsenek zseniális játékosok...de ugyanúgy tudok értük és a csapat sikereiért rajongani, izgulni, mint a dicső időkben!
Massimiliano Allegri az Empoli elleni döntetlen után a DAZN stábjának értékelt, s természetesen a legfőbb kérdés az volt, miért Arkadiusz Milik kezdett az elmúlt időben jó formát mutató Kenan Yıldız helyett. „Arkadiusz Milik kiválóan érezte magát, míg Kenan Yıldız nem játszott jól Leccében, és…..
Bane.Davids.89 2024.01.29 17:08:20
@Pavel1988: @Evoken:

Nem is tudom mivel kiegészíteni azokat, amiket leírtatok, annyira egyerték Veletek és magaménak is érzem a gondolataitokat.

Ti talán nem vagytok elkötelezett Allegri hívek, mint én és még itt néhányan a népes közösségből, de pont ezért üdítő és megmondom őszintén számomra kimondottan örömet okozó, hogy végre a "semlegesek", hovatovább talán titkon egy-két anti-Allegrista is kezdi látni, hogy mit ért el a Mister (és az egész klub). Én is csak annyit tudok mondani, hogy aki ezek ellenére sem látja milyen evolúció zajlott az utóbbi 3évben, az egyszerűen szerintem csak azért sem akarja belátni ezt és egyszerűen az Allegri személye iránti antipátia teljesen felülírja azt, amit a csapatról valóban el lehet mondani és amit valóban el lehet várni.
Persze ezzel sincsen baj, nem tisztem és nem is akarok meggyőzni senkit sem, pusztán örömömre szolgál, hogy nem csak a meccsek megnézése alkalmával van egyre több sikerélményem, hanem köztünk, szurkolók közt is egyre optimistább és realistább a közhangulat és hosszú idő után végre újra hétről hétre fantasztikus érzés Juventinonak lenni!
A Juventus továbbra is magabiztosan gyűjti a győzelmeket és a pontokat, s a Sassuolo elleni 3:0-ás diadalt követően a zebramezesek a Lecce otthonába látogatva próbálják meg folytatni a szép sorozatot. Federico Gatti és Weston McKennie a Sassuolo elleni mérkőzéssel letöltötték sárga lapos…..
Bane.Davids.89 2024.01.22 15:33:35
@Rikoo: Valószínűleg nem arról szólt a félidei beszéd az öltözőben, hogy jó az x és nagyon jól állunk az 5.-helyezetthez képest! ?
Pont ezek azok az apró, de annál lényegesebb bizonyítékok, hogy mennyire komolyan gondoljuk a színfalak mögött, hogy egyértelműen megyünk a scudettoért és pont ezért felesleges ráfeszülni arra, hogy a Mister milyen sablonokat és trollkodásokat csattogtat el (főleg) a meccs előtti, vagy utáni riportokban. Az egész stábtól kezdve a kereten és az egész klubon át érződik az mennyire akarjuk és mennyire hiszünk a scudettoban és nagyon jó újra egy ilyen Juventust látni, ahol MINDENKI kezdi újra megtalálni, felvenni és átérezni ennek a klubnak a DNS-ét és identitását!
Iszonyúan várós a február 4-e....?
Bane.Davids.89 2024.01.23 12:28:12
@Rocky80: Én is amondó vagyok Marrotta kapcsán, hogy megvannak a maga korlátai és mivel az emlékek megszépülnek, mióta nem nálunk van, hajlamosak vagyunk nosztalgikusan vissza vágyni a munkásságát és őt magát a múlt sikerei miatt, de Agnelliék alapkoncepciójához, miszerint Európát kell meghódítani a honi uralkodás utáni időszak következő lépcsőfokaként, Marrotta már véleményem szerint kevés volt, csak más kérdés, hogy abszolút mások felé kellett volna fordulni (CR7&Paratici helyett) és más ideológiák alapján folytatni az utat.
Marrotta kiváló szakember, a legjobbak egyike, de Európában kevés már az a fajta klasszikus fifikásság önmagában, ami őt jellemzi.

A Bl döntőhöz pedig annyit fűznék, hogy ott az inter 120%-ot teljesített, a City pedig az első negyed órában eldönthette volna az egész meccset, majd lesérült a legfontosabb játékosuk De Bruyne személyében, amivel nagyon nem számoltak, utána pedig végig görcsösség jellemezte őket, hogy ezt a döntőt már egyszerűen muszáj megnyerniük. És szerintem sokkal inkább ezek a körülmények hozták ennyire egálba a két csapatot.
Nicolò Schira értesülései szerint öt klub is érdeklődött Moise Kean helyzetéről az elmúlt két hétben, ám a játékos eddig csak az Atlético Madrid felé mutatott nyitottságot. Az újságíró szerint a spanyol klubbal zajló tárgyalás akár Rodrigo De Paul kapcsán is fejleményeket eredményezhet a Juventus…..
Bane.Davids.89 2024.01.20 21:14:39
@Rocky80: Egyetértek! Nálam tiszta lappal indulna, már csak azért is, mert egyrészt szerintem igazi Juventinová vált és abban a Juventusban szerepelt még, ami sajnos nem nélkülözte a bomlasztó személyeket és a csapat mentálisan katasztrofális állapotban volt, telis-tele lézengő zsoldosokkal. Most pedig végre újra van csapategység és tudunk egymásért, a mezért küzdeni a végsőkig és végre a Spirito illetve a F.A.F. nem csak hangzatos kifejezések. Egy ilyen közegben egy igazi Juventino és igazi csapatember, mint amilyen Bernardeschi is, meg van rá az esély, hogy meg tudna újulni.
Persze ettől függetlenül nem tudom elfelejteni én sem a burleszkbe illő megmozdulásait, de a lelkesedésével és a szívével sosem volt baj, a jelenlegi keret technikai képességét nézve nem nyúlnánk vele mellé, főleg úgy, hogy a Mesterrel nagyon jó kapcsolatot ápol és ezáltal széles skálán tudná szerepeltetni.
Azt gondolom sokkal inkább van szükségünk ilyen játékosokra most a jelenlegi helyzetünkben, mint jobban csengő, ám de teljesen zsákbamacska nevekre.
Viszont alapvető véleményem az, hogy ha mégsem igazolnánk (Djalo-n kívül) a télen, az sem lenne feltétlen baj, ezt pedig szerintem a Mister is így gondolja és érzi, hogy kár lenne ebbe a nagyon jó irányba haladó folyamatba belenyúlni.

U.i.: Üdv Mindenkinek! Hosszú évek óta olvasója vagyok a blognak, Edgar Davids iránt érzett gyerekkori rajongásom óta (1998, France 98') pedig hithű, mindörökké Juventino! :)

Fino alla fine, Forza Juve!
Bane.Davids.89 2024.01.22 15:19:42
@Rocky80: Köszönöm a kedves és biztató szavakat! ?
Azt hiszem, mi jól ki fogunk jönni, ugyanis jól látod, mert sem pozitivitásban, sem Allegri felé tanúsított töretlen hitben és bizalomban nem szenvedek hiányt. (kedvenc edzőm a Mister, bár ezzel a kijelentéssel lehet nem túl sok barátot gyűjtök már itt a legelején ? )
Igyekszem persze reálisan és a futballhoz mérten objektíven nézni a dolgokat és nem elfogultnak lenni sem az edzővel sem más egyébbel kapcsolatban. De azt azt hiszem meg lehet jegyezni már, hogy több, mint szerencse, amivel ez az újra szerethető CSAPAT eljutott mentálisan és mindenféle tekintetben arra a szintre, ahol jelenleg állunk és rengeteg minden van, amin lehet csiszolni/javítani/változtatni még, de a jelenlegi helyzetből jobbat kihozni aligha lehetne.