Regisztráció Blogot indítok
Adatok
üzlet

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rugalmatlanság és a butaság iskolapéldája az, amikor nem lehet megvenni valamiből a kiállított vagy utolsó darabot, mert csak. "Van ilyen", mondta az eladó, VMJ-nek pedig nem kellett kétszer mondani: elköltötte a pénzét máshol.Tudom, hogy huszonévesen tesz néha az ember…..
üzlet 2008.08.30 14:05:40
Megdöbbentő már csak olvasni is, hogy milyen vélemény alakul ki egy-egy ügy kapcsán.

Az előttem szólóaknak egy-két kiigazítás. A ruha és műszaki áruházi mintadarabokat lehet, hogy ingyen mintaként adják, de a bútor nem ez a kategória. Itt a fogas is saját cég készlet! Az okos kereskedő gyakran cseréli is a mintát,mert mivel minta után értékesít, jobban kínálja magát a termék, ha nem sérült,szakadt,repedt,törött,kopott....

De mivel korábban érintett voltam ezen a területen, azt kell mondjam a fiatal vásárlónak, hogy az alkalmazott ebben az esetben az állását veszítheti el, ha eladja a mintát.
A fogasból naponta 50-t is összeszerelhet, mert a vevőnek könyebb,nem kell vele bajlódnia-megjegyzem lapraszerelt állapotot fizet-. A dió a legkeresettebb szín,annak kell a mintának lenni, amelyik a legjobban fogy,mert ha egy világos bükk lesz összeszerelve, a tömérdek dobozban lévő készlet már le is áll.Ez az igazi veszteség, és nem egy-két elégedetlen vásárló,hanem az el nem adott készlet.A magánvéleményem, én úgy döntöttem volna, hogy ideadom, de csak abban az esetben, ha már előtte megrendeltem volna az új kizárólag dió színű tételt,és hamarosan beérkezik.
Azonban, ha magas készlet miatt még sem rendelhettem volna meg, vagy kötne olyan belső szabály,amit vélhetően a SÓGOR tulajdonos diktál,hogy a MINTÁT nem lehet eladni-csak fejvesztés terhe mellett-a munkahely megtartás miatt én is ezt tettem volna.

A gond remélem érzékelhető nem a magyar kereskedőben keresendő, hanem abban a helyzetben, amibe a? magyar?kereskedelem került.

A vevő jogosan szeretne, de a külföldi tőkés diktál!