Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IPC

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
írta: Cselényi Noémi Annak, akinek az egymástól különböző kultúrák együttélése (és -halása), egymásról alkotott elképzelésük áll érdeklődésének középpontjában, különös szerencse, ha az idős, egykor tanítónőként dolgozó Zalai Ferencnével hozza össze a sors. Az…..
Aszongya az újság: Veszprémben nyár elején felszereltek egy kamerát egy kereszteződésbe, ami azt lesi, hogy ki hajt át a piroson jobbra kis ívben. Szeptember elejéig 1513 autósnak postázták a százezer forintos csekket a zéró tolerancia jegyében. A veszprémiek ezt nagyon…..
autózz! Piroson át elsőbbség? 2008.09.22 07:14:00
Levente kis élménybeszámolójában egy kérdést szegez nekünk. Bár baj nem történt, de mi van ha máshol, mással hasonló szituációban esetleg balesetig fajul a dolog. Akkor vajon kinek adnak majd igazat? Vasárnap olyasmi történt velem ami nem olyan szörnyű, hogy muszájból meg…..
autózz! A biciklisé az egész út 2008.09.08 06:21:00
Hiányoltátok a biciklis posztokat, úgyhogy most mindenki örömére egy ilyen következik. Z csak saját hidegvérének köszönhette, hogy nem húzta fel magát annyira, hogy nekiálljon vitatkozni a kerékpárossal, aki az út közepén gurult gyök kettővel, mert ugye vasárnap este ne…..
Egyre jobban terjed az a tudat, hogy Magyarországon bárki bármit megtehet közlekedés címszó alatt, következmények nélkül. FZS is ezt erősíti meg lent olvasható levelében, ahol két kamionos kedélyesen elbeszélgetett egymással, hosszan feltartva a környék forgalmát autóstul,…..