Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Becca Norton

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ezentúl a blogot az alábbi oldaon folytatom: http://hetkoznapokbeccanortonnal.blogspot.com/Itt megtalálod az összes eddigi bejegyzést is!..
 Jó reggelt mindenkinek!Nem jöttem ma korábban mert az egyik közösségi oldalon ragadtam, fantasztikus zene dobálás folyt ott, nem lehetett nem ott maradni.Adok belőle nektek némi ízelítőt. Ezzel kezdődött az egész..Azután ilyesmiket hallgattunk:Még folytattuk tovább is,…..
 Mint azt nem oly régen említettem, hatavasz akkor megindul a kunyerálás egy kislovazásért. Megindult. Két teljes napighallgattam a lányaim, kunyizását, mindenféleokokat feltáró kérését, miszerint már                      …..
 Azon kevés embernek szeretném a tudomására hozni, akik olvassáka Kétszer című regényecskét, hogy újabb két fejezetet sikerültfeltöltenem, az íromány számára készített blogra.Ha esetleg még nem tudod miről van szó, akkor az oldalt látható.PP: Kétszer feliratra…..
 Mérgelődöm... nem is kicsit.Általában az ébredés után,- a szokásos teendők után - bekapcsolom a laptopot,szívesen tennék valami hasznosabbat is, de a napnak ezen órája nem igazán alkalmasmondjuk a takarításra...Azzal szoktam kezdeni, hogy átnézem a beérkezett üzeneteimet,…..
 Szép jó reggelt mindenkinek, mondhatnám, hogy madárfüttyöst,de nem hiszem, hogy bárki akkor tévedne ide amikr a madarak hajnalbanmég hangosan mondják a magukét.Ma későn jöttem, ne mintha ilyen sokáig aludtam volna, kedvencOPenOffice szerkesztőmmel, volt dolgom, gépre vettetem…..
 Megállapítom, hogy hét ágra süt a TAVASZ...Így fényes délben lassan hajlandó leszek elhinni, hogy a nem kicsithosszú tél után, talán végre tavasz lesz, ezt bizonyítandó a madarak kora hajnalbanmár hangoskodnak. A lányaim lovaglásért kunyerálnak, és ami a legfőbb…..
 Röpke két és fél óra alatt sikerült úgy, ahogy beállítgatnom ezt a blogot is.Kisebb nagyobb harcok árán, - nem mindet megnyerve - végül is az akaratomérvényesült a beállítások felett.Na nem minden sikerült úgy ahogyan szerettem volna, de idővel majdgyőzedelmeskedek az…..
 Miközben a nem tudom hányadik fejezetet töltöttem fel, a direkt arra a célra készült blogomra / miszerint az olvasgatók egy másik rétege is megtalálja az írományomat/, végig éreztem, hogy hiányzik valami.Eltartott pár napig, pontosan a 10.fejezetig amíg rájöttem, hogy…..
Sokatokban felmerül a kérdés, hogy a statisztika fülön található adatokból melyik mit jelent. Erre próbálok meg válaszolni egy egyszerű példával: Ez a sor azt jelenti, hogy 2015. 04. 06-án 60 különböző számítógépről (Látogató), összesen 63-szor léptek be (Látogatás)…..
Becca Norton 2011.03.23 09:06:30
Szia! Teljesen új vagyok, 03. 21.- e óta, van a blogom, www.fanfiction-twilight.blog.hu, az lenne a gond / de lehet, csak én vagyok gyagya/ hogy a statisztika, leblokkolt.03.20.-nál, és nem mozdul semerre, és a naptáram is dekkol, az 03.21.én.
tudnátok segiteni?
B.