Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar Festék

4 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hőszigetelés egyre fontosabbá válik az energiaárak emelkedésével és a környezettudatosság növekedésével. Kulcsfontosságú az energiatakarékossághoz és a komfortos lakókörnyezet fenntartásához. A bejegyzés célja, hogy egyszerű átfogó képet adjon a hőszigetelésről, kiemelve a főbb tudnivalókat és a…..
Gratulálunk a Drogerie Marktnak, nem erről a cégről gondoltuk volna, hogy esélyes lenne a Február Webkettes Vállalata címre, és tessék. A bolthálózat közismert arról, hogy látványosan gyanakvó biztonsági őröket alkalmaz. (Itt egy Homár-poszt egy vetkőztetős esetről. Egy…..
Magyar Festék 2024.02.26 23:15:15
Ha valóban érdekelné őket, mivel járnak, a vásárlás előtt okosították volna ki magukat, és valószínűleg másképp döntöttek volna. Legközelebb örüljön, ha leszarozzuk a szarát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Az előző részben megismerkedhettünk a portugál-angol származású John Tojeiróval és az ő létraalvázas Ferrari koppintásával, ami az ötvenes évekbéli AC Ace sportkocsik, majd a Cobra alapjául szolgált. Az AC - egészen pontosan a céget irányító Derek Hurlock - azonban 1954-ben…..
Magyar Festék 2024.02.23 22:51:31
Bevallottan kedvenc autóim közé tartozik a nem túl kifinomult, de legalább kellően agresszív angol-amerikai hibrid sportjárgány, a Cobra, amelynek előzményéről és kései utódjáról is esett már szó a blog lapjain. A könnyű európai építésmódot mocskosul erős amerikai…..
Tegnap este kommentben felmerült a kérdés, mi az a büdös nagy sárga gólem, ami mellett a MAZ 537 vontató olyan jelentéktelen kis pondrónak látszik. Megmondjuk. MAZ 7907. Méretek: Hosszúság: 30 méter Magasság: 9 méter Szélesség: 4,8 méter Tengelyek száma: 12 Hajtott…..
Az amerikai autók történelmében számtalan ikonikus szereplőt találhatunk - köztük a kiemelkedően elegáns és drága Duesenberggel, a terepjáró szupersztár Jeeppel, vagy az amcsi sportautó kategóriát újrateremtő Corvettel. A mai történet főszereplője is hasonlóan karakteres…..
Magyar Festék 2024.02.22 15:58:53
A nyolcvanas évek szemcséssé másolt nyugatnémet pornó VHS-kazettáin felnövő nemzedéknek talán félrevezető lehet a bejegyzés címe. Úgyhogy tisztázzuk gyorsan: nem, nem Heidiról, a szende szöszke bajor lánykáról lesz szó, akit Jürgen a szénaboglyában tett boldoggá. Hanem…..
Kényelmes a fotel, kéznél a chips? Transzkontinentális utunknak most következnek azok a pillanatai, amelyeket a legszívesebben visszanéznék lassítva, villogó R betűvel a felső sarokban. Felfedezünk egy teljesen szürreális amerikai autóbontót, megkóstoltatjuk Gray-jel a Bonneville-i sót, majd…..
Egy Polskival szép az élet. Még akkor is, ha nincs két kerek lámpa az elején, vagy négy henger az orrában. Sőt, még akkor is, ha egyetlen henger sincs az orrában. Sokadalom Bevallom, a Polski Fiat 126 mindig is autóbuziságom periférikus látómezejének legszélére szorult. Persze…..
Óriási és embert próbáló változásokat hozott az elmúlt időszak - ezek közül talán éppen a rezsiárak változása az, ami a legintenzívebben érinti itthon legtöbbünk életét. Aki teheti, máris keresi a megoldásokat, hogyan tudná csökkenteni azt az összeget, amit havonta ki kell csengetnie a jövőben…..
Ismét Velo által küldött képek közül válogattam egy finom kis kora reggeli BMW büntihez nektek, hogy jobban essen a reggeli.. ;D És jöjjön a két meglepi, amik bár nem BMW-k, de ütősek: Bizony, a kedvencünk, a Calibra. :)))))..
Magyar Festék 2024.02.22 15:34:13
Miközben a régi Közlekedési Múzeum helyén, a Városligetben, ma elkerített építési terület van, az új Közlekedési Múzeum épületének építése még el sem kezdődött. Az új múzeum majd az egykori Északi Járműjavító csarnokából kerül kialakításra a következő években. Az építkezés megindulása előtt a múzeum…..
Magyar Festék 2024.02.22 15:31:43
Magyar Festék 2024.02.22 15:32:34
homlokzatihoszigeteles.com az előbb elfelejtettem.
A reklámokkal kapcsolatban gyakran merül fel az a vád, hogy teljesen haszontalanok, és anélkül telepednek rá az életünkre, hogy bármit is adnának cserébe. Azon túlmenően, hogy ez inkább csak egy hangzatos frázis, akadnak néha olyan reklámok, amik már a jellegükből adódóan…..
Magyar Festék 2024.02.22 15:16:12
homlokzatihoszigeteles.com
Nem rossz az ötlet. Itthonra is kellene egy ilyen.
Kezdőprofil alkalmazása A kezdőprofil felhelyezésével kezdődik az homlokzati hőszigetelés kivitelezési munkálatai, a kezdőprofil határozza meg a hőszigetelő lapok kezdési pontját és adja körbe az épületen a vízszintet, nem utolsó sorban a sin használatával esztétikusabb és biztonságosabb lesz a…..
Grafitos hőszigetelő rendszer   A szigetelés vastagságát, az épület falazatának fajtája, valamint vastagsága figyelembevételével kell megválasztani, hogy a kívánt értéket el tudjuk érni. A mai követelményeknek megfelelően a 0,2-0,15 W/mK hőszigetelési értékre kell beállítani. Az épületek,…..