Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vércse

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nem is emlékszünk, olyan régen volt, hogy Kálmán Olga szülési szabadságra ment és Bánó András, Németh Péter, Vicsek Ferenc vette át a helyét az ATV-s Egyenes beszédben. Szeptember 1-től viszont visszaveszi a műsort Kálmán Olga.Nézzünk meg egy promót a felújított…..
Ahogy közeledik a rajt, úgy válik egyre halványabbá a szívünkben lakozó bizonytalanság kétségbeejtő érzése. Miközben az angolos és németes kollégák már a bejegyzések hozzászólásait számolgatják, mi még jósolni sem merünk a La Liga 2008/2009-es szezonjával kapcsolatban.…..
Vércse 2008.08.30 09:24:26
Popp:

Ha Madrid drukker akkor eléggé érdekesen látja a világot. Olvasd végig figyelmesen, kizárólag lesajnálót ír. Kiemeli a sorokat amikben bujtatja a negativ hozzászólást, az eredményeit leminősiti.
Ha Madrid drukker lenne és nem tetszene a látottak akkor sem kellene belekapaszkodni bármibe csak hogy szidhassa, mindenegyes mondatban leirni őket, elég lenne egy szimpla vélemény. A Barcát persze nem irja le, csak a 20 pont mnegszerzését nem tartja elérhetőnek , bár vélelmezi hogy a Realnak nem lesz ujra ilyen "szerencsés" idénye.

Várhidi szerencsétlen tényleg nem lesz próféta,d4e azzal hogy a Real mellé állt és nem szidta és gunyolta mint mostanában a kommentátorok igyí egyből kivivta az ellenszenvet.
Nem kell olyan kommentátor aki a Realra jót mond.
Spec Raullal nagy bakot lőtt, mert biz 4 éve 10 emberrel áll fel a Real miatta.Ez pedig nagy hátrány.Számolom hányszor ér labdába, volt hogy egy félidő alatt 2X!! De volt jobb 4X!!

"Arshavin bebarnult fehér gatyák társaságában szalad ki a Bernabeu zöld gyepére"

Igen , ez jellemző a Realra, a Bernabeuban beszoktak tojni másoktól. Látszik hogy fogalma sincs mit akar irni.Valszeg betojnak most is.
Ha meg nem , akkor sincs baj,majd irunk helyette más dőreséget.

"furcsa ízlelgetni, hogy létezhetnek a Real Madridnál jobb csapatok."

Addig kell ütni a vasat amig meleg,gyorsan amig lehet.Ki kell használni minden lehetőséget.
Mert lehet hogy hamar vége lesz enek a gyenge időszaknak ami egyébként minden csapatnál megvan de ott nem orditják világgá , mert utánna megint lehet magyarázkodni miért lehetett a siker, hogy lehetett ez nem értem stb.

"a Real Madrid nem lesz rosszabb, mint tavaly."

végülis történelmi pontrekorddal fordult félidőben éls asszem az év végén is ugy nyert talán. De te tudod.
Sajnos volt egy rossz széria amikor a Barca megtudta közeliteni a Realt,illetve a BL kiesés is benne volt.Idén reméljük ez már nem fog kisérteni.

"Azonban ha találkozik egy jobb (taktikusabb, motiváltabb, lendületesebb) ellenféllel, akkor valószínűleg ki fog kapni tőle. "

Minden bizonnyal. Tipmixen meg is kell tenni nagy tétben tuti a siker.Garantált.De csak ha a Real játszik,másnál nem biztos azért ennyire hogy kikap.

"nem feltétlenül kell extrateljesítmény a La Liga megnyeréséhez, szerencse és gyengélkedő riválisok annál inkább"

Mindössze pontrekord,oda - vissza verni a riválisokat.
Ha viszont más nyerne akkor már nem a gyengélkedő Real miatt van igy , hanem saját maga nagy teljesitményétől.

Tehát idén ha Real nyerne akkor az véletlen, szerencse,a többiek gyengélkedése.
Ha más akkor a saját szupr sikere.
Erre mondják hogy fejétől búzlik a hal.