Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zentai Galló Nilla

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arról, hogy valaki turkálóból öltözködik, valljuk be, elég sok embernek egy pár koszos elnyűtt ruhadarab jut eszébe, és talán az is, hogy aki innen vásárol, nincs valami jó anyagi helyzetben. Sznob emberek rögtön elutasítják a használt dolgokat, mert azok „nem elég jó minőségűek vagy márkájúak”. Az…..
Rengeteg gyereknek az első hosszabb regény, amit a kezébe vesz, egy iskolában feladott, sokszor száraz, régi mű, amit kötelező olvasmánynak jelöltek ki annak idején. Generációk mind ismerik ezeket a klasszikusokat, mint például Egri csillagokat vagy a Kőszívű ember fiait. Még akár a nagyszüleink,…..
Hallottatok már arról a kis játékkarácsonyfáról, amelyet egy úgynevezett Sad Beige Mom befestett, hogy ne üssön el a lakás (és a karácsonyi dekoráció) barnás, bézses árnyalataitól? Ezt az alkotást az anyuka kirakta TikTokra, és ezzel nagy felháborodást keltett a nézők körében. Gyerekorvosok és…..
„Ezek a csillagjegyek jutnak nagy összeghez 2023-ban.” „Csillagjegyek, melyeket nem árt elkerülni.” „Az alábbi csillagjegyek semmiképp sem illenek össze.” Ilyen figyelemfelkeltő címek keringenek az interneten és jelennek meg szinte minden bulvármagazinban, és terjesztik a bizarrabbnál bizarrabb…..
Első a New York Times bestsellerlistán. Több mint húsz nyelvre lefordították. A Goodreads Choice Award győztese. Az ötből 4,8 csillagot ért el az összesített értékelésen, és mindenhol bálványozó ajánlásokat lehet csak olvasni. Ezek után kit ne érdekelne ez a világszerte híressé vált könyv? Bár egy…..