Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gáspár Ilona

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szubjektív A tájfutás 2024.03.31 12:37:08
Ki szeretnél mozdulni otthonról, de nem tudod mibe vágj bele? Itt egy elképesztően jó sport, ami nemcsak a fizikális, de a szellemi képességeidet is magasabb szintekre emelheti. Amikor valaki meghallja azt a szót, hogy tájfutás egyszerre több dolog is felmerülhet benne, ami nem is véletlen, hiszen a…..
A holdújév nemcsak Kínában elterjedt ünnep, egész Kelet-Ázsiában ünneplik. A más néven tavaszünnep egy mozgó ünnep, vagyis évről-évre változik az időpontja. Az európai naptár szerint február 4-hez legközelebb eső újhold napján tartják meg a kínaiak az újévüket, emiatt mindig január 21. és február…..
Szubjektív Ó kastélyok! 2023.12.30 08:43:38
Hallottál már Magyarország varázslatos kastélyairól? Itt a lehetőség, hogy megismerj párat közülük. Magyarországon több tucat kiemelkedően szép és varázslatos kastély található. A II. világháború után ezek a kastélyok magántulajdonból az állam kezébe kerültek, így az állam dolga lett az, hogy a…..
Az egyik ilyen világhírű és nagyon hatékonynak tartott módszer a Pomodoro-módszer. Ezt a módszert Francesco Cirillo találta ki, akinek egyetemistaként problémája volt azzal, hogy amikor tanult, akkor tényleg fókuszáltan és hatékonyan tudjon tanulni. A Pomodoro-módszer abból áll, hogy 25 percig…..