Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuzimama

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3 hét után végre van internetünk! HURRRRRÁÁÁÁÁ! Nagyon sok mindent akarok egyszerre elmondani, de úgysem fog menni, így majd szépen össze-vissza írok mindenről.Először is: nagyon sok boldog névnapot és szülinapot kívánunk az öszes ismerősünknek, akinek az elmúlt 3 hétben…..
zuzimama 2009.12.02 16:29:21
@Helga mama: Szia Heldamama. Nem tudom mikor megy Pisti, még szerintem ő sem tudja. Ezért nem is tudom megírni, hogy mi kellene. Örülök, hogy Helgi is nyugodtabb. Lassan felteszem majd a képeket is amiket csináltunk.
 Mióta elköltöztünk nem nagyon írtam a blogba. Pedig megtehettem volna, de egyszerűen nem ment. Én pedig nem erőltettem. A költözés óta kezdünk beleszokni az újba. Nem is annyira rossz, mint ahogy azt előre elképzeltük. Ami hiányzik, az a kettesben eltöltött idő. Mert ugye…..
A Homár még nem találkozott élőben ezzel a rendszerrel, de Renáta levele alapján arrafelé is hasraütésre bírságolnak. Elvileg az autók ablakába helyezett kilyukasztgatott parkolószelvények igazolják az előre fizetett parkolást, esetünkben azonban csalással vádolták a…..