Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gelimtrtrffffff

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Marxista szemináriumon 2023.12.01 06:06:00
Amikor Kubában jártam egyetemre 1985-1986-ban, kedves egyetemi élményem volt az ideológiai oktatás. A sajátos kubai felsőoktatás érdekessége volt - s ma is az -, hogy egyrészt van a hivatalos ideológia, másrészt minden más tárgy, s alig van köztük érintkezési pont. Ez teljesen új élmény volt…..
Gelimtrtrffffff 2023.12.04 15:03:10
@Gery87: ez egy troll és szefós.
------------

Troll: az aki kibeszél a libernyák konszenzustól. Olyan hang, hogy szefos nem van, attól, hog szellem nem van, stak nyelvkakilás, mondjuk itt árny van, de egal. Na ha a troll kibeszél, úg igen szefos, de attól, hogy nem rakja a TE SZEFÓS bullhitedet.

Éshát a magyar nyelv nem fingár nyelv, hanem indogermán és germán nyelv, de az új-ónemmagyar egy halandzsa, szefós, aki rakja, az irracionális, vagyis szefós, a halandzsa irracionális.
bircahang Racionalizmus 2023.11.28 06:06:00
A ballib, s általában a liberális logika szerint mindenhez racionális bizonyíték kell, kivéve persze a liberális alapigazságokhoz, mert azok axiomatikus igazságok. A Kolozsszaros Blogon jelent meg egy cikk a múlt héten ilyen témában. A szerző kifejti: hatalmas probléma, hogy még mindig azt…..
Gelimtrtrffffff 2023.12.03 19:53:44
@Gery87: már nem jelent veszélyt.
,,,,,,,,,,,,,,

Vészelyt! De igen, ahogy írtem téged, és az unokáit. A kretény Jehováról nem hallottem, stak a fideszlibcsivel, vagyis stak azt, anat a magyar nyelv s vér beszél,Kirgen, hogy ezek basztál szét a magyarmányt s majd Nietzschevel az Umwertung aller Wertet.

Ajaj! Azt hiszem, hogy Jehova ist tot, élem a buborékemnak innen, erre jen a fidez, úgy itt Jehova ott Jehova. Te is itt vagy az Aufklärungoddal. Ajaj!
Gelimtrtrffffff 2023.12.03 19:58:07
@jónévez: indenkinek joga van hinni.
..........
A jog az iga, a magyarnak rakta van. De a rakta hangot így nem rakem. A rakta a nyelvtl ered, Kirgentl, így Jehova, a fingrizmus raktalosza.

A hinni hang az olyan ahogy a glauben, ahogy már írtem a hű hangtl, germán ,a Heim rokonja, egy legszni, indogermán verbtl. Inkább dúrgerni kellene a hangot, bullshit.
Gelimtrtrffffff 2023.12.03 20:00:56
@jónévez: keresztény hit sokkal több pozitívumot hozott,
...................

Nem hoz, hanem bírong. Stak szarat, romány habubsd, Werbczi, Umwertung aller Werte, fingrizmu, MTA, Aufklärung, libcsizmus, Kazincbaszikai...Gery.