Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Triznyai Döme (törölt)

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd egy magazinban találta a következő cikket ami ami széles hazánk tréfás kedvű cégtulajdonosai cégnévadási szokásait taglalja.   ..
Triznyai Döme (törölt) 2009.06.13 21:46:53
@büntetlen:

Kiskorú...

Ez eredetileg így hangzott: BEKŐ Tóni és neje BENKŐ Hanni.
Az alábbi kérdés tényleg érdekes, vajon mikor kattan rá az APEH az egyetemistákra? Van-e átutalásokkal alátámasztott kölcsönszerződés a szülőkkel? És a szülőknek megvolt-e az igazolt jövedelmük erre? Legalábbis  az APEH ezeket a kérdéseket tehetné fel. Kedves…..
hángörienidiocc Érik a vetés 2008.07.24 22:40:00
Csak sajnos úgy tűnik, hogy eleve rothadt búzát vetettünk, szóval az aratásban nem leljük majd túl nagy örömünket. 1989-ben úgy tűnt, hogy végleg leszámolunk a kommunizmussal szocializmussal, és valamiféle demokratikus fejlődés útjára lép Magyarország. Nos, úgy tűnik, hogy…..
Megdöbbentő élménye volt Kelemen Andrásnak, pedig igencsak triviálisan indult a vásárlás: kábelt akart venni a fűnyírójához. Tett egy kört, és közben kiderült, ami még a sokat látott Homárt is elképesztette, nevezetesen, hogy ma Magyarországon az olcsó szakáruházak…..
Kezd néha az a gyanú felmerülni bennem, hogy a városvezetők is olvasnak blogot. Ez persze annyira nem is lenne meglepő, hiszen a politikusokról köztudott, hogy irdatlan nagy pénzeket tudnak zsebretenni különösebb munkavégzés nélkül, úgyhogy simán maradhat ilyesmire idejük.…..
Triznyai Döme (törölt) 2008.06.07 02:02:04
Nem kotrógép? Azt hittem, szójáték (kotrógép - szeretsz tiltott helyeken ezerrel kotorni).
Akkor esetleg gyermekkori spondilartropátia miatt vagy kénytelen ilyen módon kiélni a frusztrációidat?
(
www.printo.it/pediatric-rheumatology/information/Ungheria/5.htm)
Őszinte részvétem. De inkább nevelj aranyhalakat (külön előnye, hogy nem fognak buzinak nézni), készíts subaszőnyeget, horgolj csipketerítőt vagy gyűjts bélyeget. Ezek is vannak annyira innovatív tevékenységek mint egy szánalmasra pimpelt zajforrással virítani néhány más hasonszőrű elmebajnok előtt.
A németek mindig is precíz és szabálykövető nemzet hírében álltak. Amikor HF náluk járt, készített egy kis videót. Egy hasonlóhoz Magyarországon valószínűleg egy évig kéne forgatni, mire összejönne ennyi hasonló anyag. Ha összejönne egyáltalán. Innen Budapestről nézve…..
Triznyai Döme (törölt) 2008.05.30 19:54:49
Káposztakukac 2008.05.30. 18:57:10
Nem nyert Kápikuki,
látod, így jár az aki lusta utánakotorni az antipodus korábbi munkásságának. Tudod, időm mint a pelyva ahogy az a jobban szituált nyugdíjasoknál szokásos.
Picipoci, a magamfajta hímneműeknél (ellentétben a TE baráti társaságoddal) a szőrzet nem számít küllemi hibának, még a segg táján sem, ugyanis MI a nőkre gerjedünk. Amúgy a valagamat már hadd húzzam ki az utcára csak akkor, amikor az ÉN nagyúri kedvem jónak tartja... És PONT TE beszélsz itt a fekete-fehér és a színek viszonyáról? PONT TE?

Olyan morvasokszor hallok, olvasok a préri kellős közepén csakcsupánkizárólag szívatási célzattal kirakott 30-as, 40-es táblákról, de valahogy eddig ÉN nem sokszor láttam ilyeneket. Lennél oly filantróp, és föllöknél ide 5 (fünf, five, pjat) _KONKRÉT_ helyet, lehetőleg fotóval?
Ami pedig a korlátozások indokoltságát illeti, próbálj meg egyszer az M2-ről a kosdi elágazás felől az 50-es tábla után TÖKSZÁRAZ úton bebattyogni Vácra 60-nal. Lesz nagy csodálkozás.
Tudod kisfiú, az elképzelhető legrosszabb összeállítás az utakon, a magadfajták a szokásos egojukkal, KRESZ ismeretükkel, gyakorlatukkal, önismeretükkel és egy rollernél erősebb járgány.
Reménykedjünk benne, hogy még azelőtt eléred a réti kökörcsin (Pulsatilla pratensis) intellektuális szintjét, mielőtt kinyírnál valamit. Ha meg nem, hát nem. Karma.
Szomorú jele intelligenciád szintjének, hogy Bakunyin és Eichmann között nem ismersz átmenetet. Vígasztaljon az a tudat, hogy ebben nem vagy egyedül.
Aki szeret autót vezetni, annak valószínűleg a repülés is egy élmény. Általában. Darren levele alapján úgy érzem, hogy az astrás faszagyerek nem nagyon élvezte, hogy repül, még ha csak rövid ideig tartott is. Autóval ti se próbáljátok utána csinálni. Ma reggel a következő…..
Triznyai Döme (törölt) 2008.04.07 23:23:06
s
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
Egy inkognitóban író igazi rendőrbácsitól kaptuk a lenti szösszenetet, amiben kifejti a véleményét a rendőrség vadiúj szolgálati szabályzatának egy bizonyos pontjáról. Gondolom, aki az ilyen szabályokat kitalálja, az nem sűrűn szokott autósokat igazoltatni. Mostanság igen sok…..
Adót fizetni senki sem szeret. De ha még ezt tévesen, vagy ne adj' Isten szándékosan "elszámolják", akkor hajlamos az ember agyérgörcsöt kapni, hogy hány bőrt akarnak még lehúzni rólunk számok mögé bújva. Gábor óvatosságra inti a népet. A tegnapi nap folyamán kaptam…..
autózz! A hülyeség öl 2008.02.27 14:01:00
Ti mindig bekötitek a gyerkőcöt a gyerekülésbe? Aki nem teszi vajon milyen megfontolásból hanyagolja? Vannak akik úgy gondolják, hogy régen is megvoltunk gyerekülés nélkül aztán mégis itt vagyunk. Vladimir berágott. Nem túl régóta látogatom az oldalt, van két témám, lehet…..
autózz! Hová lett a becsület? 2008.02.21 07:36:00
Minden éremnek két oldala van. Közhely és épp ezért van benne igazság. Ha bunkók velünk -főleg ha indokolatlanul- mi is azok vagyunk. Ez az általános reakció. Csak kérdés, hogy ez hová vezet és mit lehet tenni ellene. Egy budapesti főtörzsőrmester már beszámolt…..
autózz! Nyugdíjas ámokfutó 2008.02.25 15:09:00
Nyugdíjas kamionsofőr bácsika, oldalán hőbörgő mamácskával kontra vétlen másik fél, Truck esete a mobilos helyszínelőkkel, akiknek mellesleg lejárt a műszakuk. Gondoltam, gyarapítsuk az idős sofőrökről szóló történeteket. Íme az enyém:   Még nyáron történt az…..
Az MTI adta hírül, hogy Német László, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) titkára levélben fordult Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszterhez az ügyben, hogy a misebor fogyasztását a papok esetében a rendőrök ne büntessék a közúti ellenőrzéseknél.…..
Na hello!Andi bnője vok, lenne egy - két hozzászólnivalóm. Az igazság az, hogy a kettévált MÁV ( MÁV és MÁV Start) most egymással háborúzik. A gond az, h vannak, akik ügyesen benyalták magukat a Starthoz, ők faszán megkapnak már most mindent, míg akik a régi céghez tartoznak,…..
A Zugügyvéd egy kiváló értekezést talált az ittas vezetés hivatalos honi megitélésével kapcsolatban. Az alábbi gondolatok sajnos nem csak erre a kérdéskörre érvényesek.Meg kéne már érteniük a döntéshozóknak: csak törvényekkel nem lehet egy országot kordában tartani, ha a…..
Íme az első egészségügyi probléma a sztrájk miatt.. Tisztelt Illetékesek! A 2008.02.04-re tervezett vasutassztrájkot teljesen felháborítónak tartom. Sehonnan sem tudtam információt szerezni még ma, vasárnap este 19h-kor sem. Holnapra van időpontom, hogy a beteg gyermekemet…..
A Zugügyvéd ide is belinkeli az Index tudósítását egy tegnapi tárgyalásról. Egy rendőrt elítélt, egy másikat felmentett Cserni bíró a 2006 szeptemberében a kőbányai rendőrkapitányságon történt bántalmazások miatt. A tanúként meghallgatott több tucat rendőr egyike sem…..
A Tánczos ügy nem csak a közvéleményt, hanem a jogi szakmát is megosztja. Mindenesetre a szabadon bocsátása mintha egy kicsit az igazságszolgáltatás lelkiismeretének megnyugtatására szolgálna. A Zugügyvéd is elég furcsának találta az egész eljárást, nem csodálkozna, ha…..
Vannak szabályozások, amikkel nem különösebben szoktam egyetérteni, vagy egyáltalán érteni, hogy miért pont úgy, ahogy. Divat lett a nulltolerancia, valaki rájött, hogy ettől a nyugdíjasok tömege ettől valamiért jobban szereti azt a politikust, aki gyakran használja ezt a…..
A Mezőtúr-Orosháza vasútvonalon Kisszénás és Nagyszénás között reggel nyolc óra óta nem közlekedhetnek a vonatok, mert a vasúti pálya melletti gázszivárgás elhárításának idejére - a Tűzoltóság lezárta a vasúti pályaszakaszt. Az utasokat vonatpótló autóbuszok…..
Az igazságszolgáltatás működéséért felelős, többségében bírákból álló Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) az Eötvös Károly Közpolitikai Intézetet (EKKI), a Pázmány Péter Katolikus Egyetemet (PPKE) és a Pécsi Tudományegyetemet (PTE) kérte fel arra, hogy…..