Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csontvary56

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Most egy kissé durva kórházi sztorit szeretnék elmesélni nektek.Mindez kereken egy hónapja történt,a kórház nevét nem szeretném kiírni.    Kedden megérkeztem ebbe a kórházba,nagy meglepetés volt,mert a kórház inkább szállodára hasonlított,volt plazma…..
Roger Waters alapító tagja volt a világ egyik legnagyobb hatású együttesének, a Pink Floyd-nak, így nem csoda, ha róla hallunk, más zenekar neve fel sem merül bennünk. Azonban a kép sokkal árnyaltabb ennél. Waters első önálló albumát a Music From „The Body”-t 1970-ben…..
A csajozás nehéz meló, főleg ha egy csávó nem rendelkezik a legjobb adottságokkal. Ilyenkor több módszer lehetséges: meg lehet próbálni nagyon okosnak, szellemesnek és humorosnak lenni, vagy éppen nagyon sok pénzt keresni. A legtutibb viszont egyértelműen a zenekar alapítása -…..
Csontvary56 2010.04.21 13:52:46
@Logan Grimnar: de szivesen madart csinalnek beloled!!!!Ohhhhh add istenem,hogy legyen ra eselyem!
A szerda esti New York-i házirangadón mérföldkövéhez érkezett nemcsak az NHL, hanem az egész sportvilág. A rádiós és televiziós mérkőzések után most először közvetítettek sporteseményt 3D-ben. A választás a Rangers–Islanders összecsapásra esett. Azért egy-két…..
Megy az ember lefelé, meccs után, megy lefelé a metróba, a pálya felőli lépcsőn, ahogy szokott. Rajta és a haverjain kívül nincsenek sokan, percekkel korábban fújta le a szemét Kassai a meccset, az elcsalt hosszabbításnak kéne még mennie, csak a dühödten felpattanók, meg a…..
Csontvary56 2010.03.13 14:23:33
Annak idejen(jo 20 eve)nem volt fradi merkozes nelkulem.Berletem volt es egy kozepes munkahelyem aminek fizzujabol neha videki derbikre is el tudtam menni.Aztan szep lassan olyan szinten le amortizalodott a csapat is es szurkolok is,hogy egy szep napon ossze teptem a berletem es azota be se tettem a labam az ullei utra.Ennek kb 15 eve.Ami ez ido alatt ott tortent a palyan es a lelaton az tragedia.Az ami itt le lett irva abszolult hiheto szamomra mert ez bizony regen is elofordult.Lattam en a nepligeti aluljaroban kutyat majdnem halalra rugdosni mert az szerencsetlen joszag epp egy rendor-e volt.No comment!Az elet (nem a fardi miatt:-)) )az egyesult allamokba sodort.Persze aki szereti a sportot az itt is megtalalja a kedvenc csapatat.En a Tennessee Titans derbijeire jarok eleg nagy rendszereseggel.Kepzeljetek ez az ezeszer "lesajnalt uresfeju hamburgerzabalo"tudd szurkolni ugy,hogy egesz nyugodtam kiviheted a felesegedet es a kiskoru gyermekedet.Sot nyugodtan setalhattam egy idegenbeli merkozesen a csapatom mezeben ahol is az is megtortent,hogy meccs elotti grill partyn amit a helyi szurkolok a parkoloban tartanak Jets mezben meginvitalt egy chilis hot-dog-ra.Csak csukjatok be a szemeteket es kepzeljetek el a latvanyt egy UTE es FTC szurkolo egy nyomja Hot -dog-ot mondjuk megyeren.Ehhez mondjuk azert sokat kene valtozni..................ami szerintem szinte lehetetlen.Ezert marad tovabbra is az eroszak es szinten aluli bajnoksag.Nincs remeny!!!Pedig de jo lenne egyszer meg kimenem az ulleire..........................................
Lynyrd Skynyrd - God & Guns (Roadrunner) A Lynyrd Skynyrd amellett, hogy első ránézésre a leghülyébb nevű zenekar címet nyugodtan kiérdemelhetné, egy elsőrangú southern bluesrockot játszó banda, és igen, még mindig léteznek, pedig a hetvenes évek közepére tehető hőskor óta…..
Bálint Csaba 2009-es bejegyzésének bővített, aktualizált változata Erről a témáról nem lehet elégszer írni. Ahogy Szarajevóról vagy Srebrenicáról sem. Blogunk több mint hat éves működése során a Horvátországban vagy Boszniában (szerbek és nem szerbek részéről egyaránt) elkövetett bűncselekményekről…..
Csontvary56 2009.03.24 16:53:39
@Ludas Matyi Online:
Nalam itt a pont Ludas matyinal!!!!!
A nagy buszke europa karba tett kezzel vegig nezte az egesz haborut ugyhogy szart se csinalt!
Bezzeg ahogy fingotak egyet az amcsik arra mar felhordult mindenki.Ez is europa!
Az AC/DC-koncert körüli nagy jegymizériában teljesen elsikkadt, hogy az ausztrálok nem egyedül érkeznek hozzánk. Jön ugyanis velük a The Answer is, akik Jimmy Page Led Zeppelin-gitárossal közös képpel riogatnak a myspace-oldalukon. Ennek megfelelően a zenéjük is hasonlít a…..