Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onlame

0 bejegyzést írt és 310 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A tejet én gyerekkorom óta nagyon szeretem az UHT tejet viszont mindig is utáltam. (Azt hiszem gyerekkoromban nem is volt UHT tej, hanem ez is valahogy a rendszerváltozás után jelent meg). Ideje rendet tenni tej témábanForrás: https://blog.aurumlight.com/2013/05/28/milk-pinup/..
onlame 2022.10.01 19:58:05
onlame 2022.10.01 20:04:27
@Svald Cjelli: egy jó cappuccinot elég nehéz tej nélkül produkálni, pl.
Ez a “ne tegyünk a kávéba semmit” vonulat kicsit olyan, mint amikor a borászok a fröccsivókon hűledeztek… aztán az is kikopott, mikor sok borász elkezdte felvállalni, hogy bizony a fröccs egy jó dolog, csak jó bor kell hozzá meg rendes szóda (nem ávíz!).
Persze, cukor nem kell a jó kávéba, de azért elég sok kávés ital létezik, amihez bizony kell a tej. Simán, gőzölve, habosítva.
    Nemrégiben kapott szárnyra a később igaznak bizonyuló pletyka, miszerint az iPhone 12 széria leállíthatja a szívritmus-szabályozó készülékeket, azaz a pacemakereket. Az ügyről mi is írtunk már itt, így a részletes beszámolót most mellőznénk.    Leegyszerűsítve annyi történt, hogy egy…..
Mindenki hibázik. Nap, mint nap. Aprót vagy nagyot, és sajnos néha végzeteset. Ebben a témában kerestem fotókat az MTI Fotóarchívumában. Kíváncsi vagyok, kinek mi jut eszébe a képekről, hozzászólásaitokat szokás szerint várjuk a kommentszekcióban, 1964. november 1. Somogytúr elírt…..
onlame 2021.01.22 10:17:39
@Öngerjesztő Erg:
1962-ben még szerintem nem kellett bukósisak. 1953-ig nem is létezett motoros bukósisak, és 1961-ben lett elsőként kötelező felszerelés, Ausztráliában.
Használt lakás vásárlásánál Budapesten 30 millió a lélektani határ. 30 millió forint körül már nagyon jó minőségű otthont vehetünk a fővárosban! Nézzük mégis milyeneket!..
onlame 2020.07.20 12:38:33
@Nancsibacsi: "Utána meg féláron fogok."

Ahha, addig állj féllábon. :D Ha lejjebb mennek a lakásárak egy picit, megint megéri befektetni majd, szóval nem lesz itt 50%-os csökkenés... de ha az lesz, akkor egész más gondok fognak téged nyomasztani, mint a lakásárak.
onlame 2020.07.20 13:41:13
@Nancsibacsi: "Az ég világon semmi se történt a reálgazdasággal, csak egy pénzügy összeomlás volt."

Leginkább bedőlt egy rakás devizahitel, meg megszűnt a devizahitel intézménye hirtelen, és drága volt a forinthitel. Most meg a hitelek legnagyobb része fix törlesztős, alacsony kamatos.

Ha legutóbbi válságnál a deviza hitelek idején nem zuhant be 50%-ot az ár, akkor most szerinted mennyire reális? Pláne ilyen 5 éves időtávra akarsz jósolni? Vicc.
onlame 2020.07.20 14:44:52
@Nancsibacsi: Én veled ellentéteben nem akarok számokkal dobálózni, az viszont tény, hogy mivel nem fognak hitelek bedőlni százezrével, senkinek sem lesz rohadt sürgős, hogy eladja a lakását.
Különös élmény nyaralókat a kasszák előtt tanácskozva látni. Vajon miért szívják a fogukat sokan még mindig, ha belépőről van szó?..
onlame 2020.06.30 22:28:35
@kolomparlole1114: szimplán ostoba vagy.

A Balaton déli partján a partszakasz nagy része szabadstrand. Siófokon, elmondom neked, több mint 7 km szabadstrand van. Ingyenes, tiszta mosdókkal és értékmegőrzővel.

Ingyenesen parkolnál? Aztán milyen alapon illet meg téged ez a “jog”? Ha ingyenes lenne, sose lenne egyébként se hely. Ráadásul a parttól 100-200 méterre ingyenes (tele is vannak az utcák).

Az ilyen csóró, fillérbaszó, “nekem minden azonnal ingyen jár” típusú senkik jobb is ha inkább máshova mennek. (De sajnos nem mész máshova, hanem ugyanúgy a Balaton partjára mész alpári módon viselkedni meg óbégatni.)
onlame 2020.06.30 22:30:05
@kolomparlole1114: Ha az egész ország “horvátba” (így mondja a suttyó proli, pl. te is) járna, akkor nem lenne állandóan teltházas a Balaton.
via GIPHY Olvasónk még azelőtt elindította a hitelkérelmét, hogy kiderült, december 31--ig nem kell fizetni a lakossági fogyasztási hitelek törlesztőrészleteit. Nem erre alapozott akkor, amikor a felvette a kapcsolatot a Cetelemmel és úgy tűnt, hogy nem is lesz gond a folyósítással. Jó adós, jó…..
    A blogbejegyzések hozzászólásai között, illetve sok más fórumon is olvasom, látom, hogy laikusok, nem ebben a szakmában dolgozó, az ingatlanközvetítőkkel csak érintőlegesen kapcsolatba kerülők, mennyire rossz véleménnyel vannak erről a szakmáról, illetve ennek a szakmának a képviselőiről.…..
onlame 2020.03.02 15:13:23
Én nekem az lenne a kérdésem, hogy az általános piaci gyakorlattal, amit az ingatlanosoktól többnyire tapasztalhatunk, és ezzel az árréssel, valójában ki az ingatlanközvetítői szolgáltatás célközönsége?

Miért éri meg nekem, mint eladónak, vagy a vevőnek (ugye ez nézőpont kérdése) a 4% körüli jutalék felárát kifizetni egy a piacon "átlagosnak" számító, zuglói másfél szobás felújított lakás esetén? Mire fizetünk ki 1 millió forint feletti összeget?

Sajnos nagyon sok a rossz tapasztalat, és kevés a jó. A legtöbb esetben az ingatlanközvetítő inkább "szűk keresztmetszetnek" bizonyult, mintsem tranzakciót elősegítő személynek, mert ingatlanbérbeadás esetén a tulajdonos is jelen szeretne lenni, adás-vételnél meg többnyire az ingatlanban él (vagy ő, vagy a bérlő). Így már nem csak velük, hanem az ingatlanossal is kell időpontot egyeztetni.
Mindemellett az online hirdetések nagy része ugyanúgy hiányos, pontatlan, vagy gyatra minőségű, mintha olyasvalaki készítette volna el, akinek nem ez a fő tevékenységi köre.

Még esetleg az szokott felmerülni bennem, hogy erősebben képviseli az egyik fél érdekeit, de többször találtuk magunkat szemben azzal, hogy igazából csak a saját érdekeit képviselte, hiszen neki mindegy volt, hogy 1 millióval többért, vagy kevesebbért, csak legyen már meg a szerződés, hogy hozzájusson a jutalékhoz. Végül miatta hiúsult meg az adás-vétel.
Korábban pedig, amikor elvileg a vevő volt az ügyfél - neki keresett lakást - végül mégis az eladó pozícióját erősítette egy ingatlanos.

Az a baj, hogy egy eleve kényes üzleti tranzakciót, amiben eleve két ellenérdekelt fél szerepel, többnyire csak még komplikáltabbá tesznek az ingatlanosok. Bár mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy nem minden ingatlanos egyforma, ez sajnos lutri. Tudjuk, az életben sokminden más is az, de pont ezért próbáljuk elkerülni az ilyen drága lutrikat, amikor csak lehet.

Nyilván a "prémium" meg az "vállalati/befektetői" szegmens kiszolgálása egy tök más témakör, de amikor Józsi el akarja adni a lakását, Gizi meg pont egy olyan lakást keres, akkor ők bizony az online piactéren meg fogják találni egymást ingatlanközvetítő nélkül is.
onlame 2020.03.02 15:38:14
Egy-két saját tapasztalat.

Kezdjük a "pozitívval". Hívtam egy ingatlanost, még egyetemi éveim alatt, albérletet keresve, egy konkrét hirdetéssel kapcsolatban. Sajnos az már nem volt elérhető (aztán később sokszor belefutottam ebbe, hogy egy jóárú, jól kinéző, jó lokációjú lakás már pont elkelt, de szerencsére van egy másik, "majdnem ugyanolyan", csak nem ott, nem annyiért, és nem olyan), de felvette az adataimat, és utána küldött még olyan lakásokat, elég sokat, amik hasonló adottságokkal rendelkeztek, és végül találtunk is nekünk megfelelőt az ő kínálatában, ha nem is volt annyira szuper, mint ami miatt eredetileg felhívtuk.

Semleges:
Ingatlanost hívom, egyeztet a tulajjal, oké mehetünk, odamegyünk, a tulaj bemutatja a lakást, az ingatlanos meg se szólal végig, a tulajjal megbeszélünk mindent, az ingatlanos meg tartja a papírt, hogy ott írjam alá, hogy engem "ő vitt oda". Valóban, ő tette fel ingatlan.com-ra a hirdetést. Mindegy, a tulaj fizetett neki ezért, ő dolga, de hogy minek, az jó kérdés. Itt leginkább a tulajt nem értettem, az ingatlanosnak ez kvázi ingyenpénz.
Ugyanez a sztori albérlet kereséskor és lakásvásárláskor is lezajlott. Az albit kivettük amúgy.

Akkor néhány negatív:
1. Szintén albérlet, felhívom, időpontot egyeztetek, odamegyek, hívom, de már soha többet nem vette fel a telefont. Azért egy hét múlva volt pofája felhívni, hogy sajnos elkelt, ami érdekelt volna, de van egy "majdnem ugyanolyan". :D :D
2. Hirdetem a lakást, egyszer csak látom, hogy még hárman hirdetik a lakásomat rajtam kívül. :D :D :D Felhívom, hogy mégis hogy gondolják, és még ők voltak felháborodva, meg kikérték maguknak a hangnemet. És ilyenkor az ingatlan.com csapat se segít, leszarják, mert nekik ő nagyobb ügyfél, mint én.
3. Hirdetem a lakást, szemét módon kiírom, hogy köszi, nem kérek ingatlan közvetítői megkeresést. Ketten hívtak fel csak azért, hogy elküldjenek a kurva anyámba, hogy mi az, hogy én azt képzelem magamról, hogy el tudok adni egy lakást ingatlanos nélkül. Vagy húszan hívtak fel azzal, hogy bekötnék az ingatlant, csak úgy, mert miért ne? Meg néhányan, hogy nekünk van VEVŐJÜK az én ingatlanomra, mondom akkor beszéljünk, de aztán persze végül a jutalékot én fizettem volna, hiába nem én vagyok az ügyfél.
4. Ház vásárlás. Volt egy 29 milliós ajánlatunk, az eladó nem akart 30 alá menni, az ingatlanos behazduta mindkét félnek, hogy a másik belement a 29 illetve a 30 millió forintba, majd kiderült, hogy nem is, de ő azt gondolta, hogy ha már odamegy mindenki, és leülünk, akkor biztos kiegyezünk 29,5-ben. Konkrétan hazudott.
5. Családtag eladná a lakást, de nem akar vele nagyon foglalkozni, nem is túl sürgős, hagyja, hogy nagy ingatlanoscég közvetítője bekösse az ingatlant. Az kijött egy előre nem egyeztetett időpontban, hogy akkor ő jött fotózni. A 4 megapixeles kompakt fényképezőjével, és feltöltötte a hirdetést, amin a képeken csak a lakás lényegi részei nem látszottak, de cserébe az alaprajz aránytalan volt, és az adatok is pontatlanok voltak... Persze ekkor már megvolt a 6 hónapos kizárólagos szerződés. Mondanom se kell egy érdeklődött sem vitt. Lejárt a hat hónap, családtag megköszönte, meghirdette, két hónap múlva eladta a lakást. Jó hát nem volt egy nagyon értékes ingatlan, biztos volt néhány olyan lakás, amit fontosabb volt eladni a közvetítőnek, meg a jutalék is jobb volt.

Tehát van pozitív meg "meh" tapasztalat is, csak amikor ezek az arányok, meg ezek a tapasztalatok, és mondjuk szeretném hamar eladni a lakást, akkor nem biztos, hogy arra akarom bízni a szerencsémet, hogy az ingatlanos mennyire korrekt/profi, vagy inkább a gyengébbek közé tartozik-e.
onlame 2020.03.02 15:46:35
@I Love Buda: Körül fogok nézni, köszönöm. A nagyobb, franchise rendszerben működő cégekben, meg jónéhány ismertebb névben már nem fogok megbízni, az tuti...

Az eladó minél magasabb áron szeretné értékesíteni az ingatlant, a vevő pedig minél alacsonyabb áron szeretne hozzájutni. Itt azért van némi érdekellentét.
"Szólítsatok Harry-nek! - kérte a sussexi herceg egy utazási konferencia résztvetőitől szerdán Edinburgh-ban. A herceg azért utazott vissza az Egyesült Királyságba, hogy ezen a héten és a jövő héten még néhány kötelezettséget teljesítsen, mielőtt március 31-én Meghannel együtt kilépnek a királyi…..
onlame 2020.02.28 14:38:53
@MAXVAL bircaman közíró:
"Lazán költi a nép milliójait a nagypofájú pondró."

Először is magyarul úgy mondjuk, hogy millióit, másodszor pedig a UK lakosságának 80%-a monarchiapárti. Ha nekik nem gond erre költeni az adójukból, akkor te miért vered a nyálad emiatt?

Bírom, amikor innen a Kárpát-medencéből osztják az észt, hogy így Meghan, meg úgy Harry, meg szegény Diana, meg a gonosz vénasszony. Mintha bármi közük lenne hozzá, meg bármilyen hatása lenne a bolhaszaros életetekre, hogy a szigeteken mivel szórakoztatják magukat a népek...
Sokan irigyeljük a topbajnokságok labdarúgóit, a mesés fizetések, a menő autók és az állandó reflektorfény sokak számára jelent komoly vonzerőt. Arra talán kevesebben gondolnak, hogy miközben nyaralás közben mondjuk az angol bajnoki meccseket nézzük, milyen szinten vannak kizsigerelve a játékosok...
Azt hiszem, nincs szégyelnivaló abban, ha valaki online társkereső platformokat vesz igénybe a párkereséshez. Legyen szó alkalmi kapcsolatról vagy hosszabb távú elköteleződésről, a közösségi médiának és az internet hatásának köszönhetően a kínálat a netre költözött, mi pedig a telefonunkon…..
onlame 2019.06.25 12:06:31
@bElannaTorres: "Az ÖSSZES férfit aki normális kapcsolatra vágyik, TASZÍTJA egy nő, akit már nagyon sokan megbasztak."

Baromság. Már önmagában az is baromság, hogy csak végletekben gondolkodsz... Nem taszító egy olyan nő, aki annyi férfival volt, ahány nővel az átlag férfi... Maradjunk ennyiben.
onlame 2019.06.25 12:07:34
@onlame: rossz kommentre ment a válasz..., bocs @bElannaTorres

@erkölcsi hulla: "Az ÖSSZES férfit aki normális kapcsolatra vágyik, TASZÍTJA egy nő, akit már nagyon sokan megbasztak."

Baromság. Már önmagában az is baromság, hogy csak végletekben gondolkodsz... Nem taszító egy olyan nő, aki annyi férfival volt, ahány nővel az átlag férfi... Maradjunk ennyiben.
onlame 2019.06.25 12:15:02
@erkölcsi hulla: "Pontosan. Kivéve hogy férfiként annyira nem ciki ha tapasztalt az ember, SŐT a nők nem az elsőrandis szűz férfiakra buknak, hanem a sokat baszott baszógépekre."

Maradjunk annyiban, hogy a férfiak 95%-a szerintem nem baszógép, és többnyire a hódításai közé beleszámolja az összes nőt, akit meg akart csinálni, de nem jött neki össze. Ha csak ebből indulunk ki, máris megdől az állításod, hogy a sokat baszott baszógépek a befutók. Egyes nőknél esetleg... Nade pont azok nem kellenek. :)

"Ezért lesz előnyben az a férfi akinek bevallottan sok nője volt, biztos vagyok benne hogy mérföldekkel több előnnyel indul, mint akiknek kevés partnere volt, és úgy is viselkedik."

Vannak, akiknek az ad önbizalmat, hogy sok csajt levarrtak. Nekem speciel már akkor is volt önbizalmam, mikor a másodiknál jártam. :) Akiknél korreláció mutatkozik az önbizalom meg a levarrt nők száma között, az nem ellenfél.
Nem temetni jöttem a demokráciát… Miért is tenném? Hiszen itt minden rendben van! Szabadság, béke… még én is járathatom a szám! Igaz, onnan szoktam tudni, hogy egy-egy blogbejegyzésem kikerült valahova, hogy az 500. olvasás után azonnal megjelennek a gyalázkodó bértolnokok! És igaz, néha vannak…..
onlame 2018.11.02 17:15:27
@maxval balcán bircaman: vagy soros, nem? :D
onlame 2018.11.02 17:27:01
@különvélemény: relativizálsz... elég átlátszóan. ez pont olyan mint amikor azzal érvel valaki a migrik mellett, hogy fehérek is erőszakolnak meg nőket.
onlame 2018.11.02 17:52:27
@különvélemény: Butaság, a mentősök pontosan tudják... nem a háborús tudósítók halála a téma, hanem az ellenzéki, korrupciós ügyeket feltáró újságíróké... itt meg valamiért nekiálltok néhányan terelni...

A mentős pontosan tudja, hogy megverhetik mivel az “utcán” dolgozik. A mentőket nem csak szívrohamhoz hívják, mg autóbalesethez, hanem késeléshez is.
A Blikk tudta meg, hogy távozik az RTL Klub idén jubiláló sorozatából Józan László és Hajnal János, akik a rezidens melegpárt alakították. A színészek már nem is forgatnak az október 26-án 20. születésnapját ünneplő szappanoperában, amiben - legalábbis a Blikk szerint, mert én nem követem az…..
Nemrég írtunk először a LOT-ról a májusban indított közvetlen New York-járata miatt, erre tessék, már itt is a következő panasz, ahol nem a járatkésés a fő probléma, hanem - hát gyakorlatilag minden más.   Tisztelt Homár,  A nemrégiben (május környékén) a LOT légitársaság által indított…..
onlame 2018.09.14 13:30:57
@Gabiiiiii: Még az autókölcsönzőkön szoktak meglepődni emberek. De nem is értem... lakást se bérelnek meg vesznek úgy, hogy nem olvassák el a szerződést. Vagy? Naiv vagyok?
onlame 2018.09.14 13:34:55
@Darth Revan: Fapadosnál te soha nem oda-vissza jegyet veszel, hanem egyszerre megveszed a oneway oda és a oneway vissza jegyet. Tök más sztori. Azok a oneway jegyek külön-külön is ugyanannyiba kerülnének. Amikor meg oda-vissza jegyet veszel egy nem low-cost légitársaságnál, akkor kedvezményes áron veszed. A kedvezményt meg azért is kapod, mert visszafelé is velük utazol. A oneway jegy sokszor drágább mint egy kedvezményes-odavissza.

Az ilyenek miatt találtuk fel a throw-away ticketinget meg az egyéb trükköket, bocsi @Gabiiiiii
onlame 2018.09.14 13:36:15
@Gabiiiiii: Amúgy engem már hozott haza Austrian Norwegian jeggyel is. :)
Ebben a bejegyzésben egy 42 négyzetméteres lakást mutatok be nektek. Ez az a méret, amit kis ügyességgel már elég otthonosan be lehet rendezni, de azért jó pár dolog nehezítheti a kialakítást. Remélem Ti is találtok használható ötleteket. E képet látva nem az jut eszünkbe, hogy egy viszonylag kis…..
onlame 2018.08.06 10:41:28
@kommentes nikk: 42 nm bőven elég két embernek, ha jó a lakás elosztása. Az én lakásom másfél szoba, 40 nm. 10,5 nm a háló, simán elfér benne a nagy ágy, gardróbszekrény, komód, éjjeliszekrény, a fürdő 4,5 nm, kádas, de nem szűkös, a maradék pedig az amerikai konyhás nappali. Tágas, simán jól érezzük magunkat benne egy esős őszi hétvégén is, amikor nem lehet kimenni a lakásból... De megértem, hogy a jelzésértékű folyosói konyha miatt a ti lakásotok nem volt annyira pöpec. Mondjuk azt érdemes megjegyeznem, hogy van nagy erkélyem, ami végülis sokat dob a lakásomon.

A posztban szereplő lakás legfeljebb egy embernek lehet ideális, annak viszont elég tágas. Sokkal kényelmesebb mint az itthon divatos garzonok, 25-35 nm mérettel.
Az ausztriai életről, a lehetőségekről rengeteg (sokszor téves) információ kering, kezdve a keresetektől egészen az árakig, a lakbérig és még sorolhatnánk. Kriszti és Fanni (akik korábban az ausztriai szülésről és az iskoláról, az anyanyelv megőrzéséről írtak) most ezek közül emelt ki néhányat...
onlame 2018.08.02 16:22:07
@London2009: Azért azt megosztod velünk, hogy kint milyen munkát végzel, ami olyan jól fizet, hogy Londonban olyan helyen van kertesházad belőle, ahonnan nem kell a belvárosba másfélórát ingáznod, de itthon nem tudtál abban a szakmában elhelyezkedni?

Nekem inkább úgy tűnik, hogy magadat akarod meggyőzni. Mert "Áááá, egész Zugló szar, mert a Róna utca csúnya, meg minden más is szar egyébként, és csak Budán lenne jó, de ott magyar fizuból sose futná, itt meg simán angol fizuból a Buckingham van."

Most attól tekintsünk el, hogy amúgy agglomerációból sem ingázik az ember egy órát, jellemzően. Meg ugye attól is függ, hogy hol dolgozol, de mondjuk Zuglóból max fél óra a belváros, Martonvásárról meg mondjuk 45 perc.
  Nem tudom, hogy mennyire ismert a dolog, de van most ez a verseny a lángossütők között, amit az egyik étolajgyártó hirdetett és szavazni lehet a legjobb lángososra. A tét nem túl hatalmas, nem is túl kicsi: 500 liter étolaj a győztesnek, 250 liter a második és 100 liter a harmadik…..
onlame 2018.07.26 15:29:57
@dr. Nagy Gábor: most akkor mindenkit feljelentesz, aki válaszol neked? Inkább ajánlanál mindenkinek ingyen lángost, sokkal nagyobbat ütne.
onlame 2018.07.26 16:14:35
@Buda Pesti: Azt nem értem, hogy miért sértegeted unos-untalan a vidékieket. Undorító szokás a részedről...
onlame 2018.07.26 16:19:45
@Buda Pesti:
"És nem, nem fogok benyalni egy olyan vidéki nősténylidércnek, aki sértegeti a pestieket, az idióta, kamus kanjának meg főleg. "

Te elmebeteg vagy. Nem azért, mert pesti vagy, mielőtt félreértenéd. Senki nem mondta, hogy nyalj be bárkinek, te agyatlan barom. Csak megjegyeztük, hogy ideje orvoshoz fordulnod.

"a lángosos pesti volt, azzal, hogy a vidéki nősténylidérc mondvacsinált hazugságokkal próbálta lejératni, nem csak magát a lángosost alázta meg, hanem a pestieket is."

Te megalázod magadat is, nem kell ehhez egy vidéki se... Ha pofánvágok egy pestit, akkor azzal nem a pestieket vágom pofán, hanem csak egyetlen sutyerákot. Érted, te ostoba?
Vannak olyan marketingötletek, melyeknek a megszületése is heves fejcsóválásra ad okot. A szolgálólány meséje című sorozat szereplőiről elnevezett borkollekcióé is ilyen, mert hát kinek és ugyan miért juthatott eszébe egy olyan sorozattal eladni a lőréjét, amiben a nőket szülőgépnek tartják,…..
Mi is tudjuk jól, hogy a legtöbb férfi irtózik a táskáktól, mert azt gondoljátok az csak a nőknek való. Szerintünk ez egyáltalán nincs így, de ha már táskát nem, legalább pénztárcát használjatok...
Gasztrofesztivált tartani menő dolog volt valaha, sőt szégyenkeznünk sem kell, hiszen olyan színvonalas eseményeket is találni itthon, mint például a Miskolci Kocsonyafesztivál, a Bajai Halfőző fesztivál és az újvonalas Gourmet Fesztivál. Ezeket jellemzően egy adott város(rész) csinálja, ami sok…..
onlame 2018.03.08 13:13:30
@DuggenHuzzer: Szerintem elírás. Ennyire ostoba nem lehet valaki, hogy az egész borvidéket lefikázza, amikor köztudott, hogy rohadt jó borok is származnak onnan... A legtöbb szar bor (már amit palackoznak is) amúgyis egyértelműen Eger környékéről való. :D
onlame 2018.03.08 14:14:25
@Szerda Úr:
Tudtam én, hogy a megfogalmazással van a baj. :)

@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:
Hun vannak a borsznobok?
Az egyik legfontosabb és talán legrégebbi kiegészítő a férfiak ruhatárában az öv. Nagyon sok esetben elkerülhetetlen egy öv viselése és nem azért mert különben csúszkálna rajtad a nadrág. Na de hogyan is kell helyesen viselni ezt a kiegészítőt?..
Ha azt mondom, Tenerife, akkor mindenkinek a napsütés, pálmafák, vízpart és csomó kellemes dolog jut az eszébe. Irigyelni való? Bizonyos szempontból persze. Csakhogy mint az Pamela posztjából is kiderül, a dolgok ennél bonyolultabbak, a napsütésben is lehet néha fázni, az otthon maradtak pedig…..
A világ egyik legnépszerűbb célpontja januárban, ahol tutira nem kell tartani a hidegtől és a hóeséstől! Thaiföld több, mint 4000 kilométernyi tengerparttal rendelkezik, ezért biztosan mindenki megtalálja a kedvenc strandját. Neked van már kedvenced?   Maya Beach, Koh Phi Phi Le                 …..
Pár napja írtunk arról, hogy milyen válogatott eszközökkel képes szívatni az ELMÜ egy-egy pénzzavarral küszködő ügyfelet. DE ne gondoljuk azt, hogy csak azokkal szemét, akik nem tudnak fizetni, azokkal is keményen bánik a cég, aki esetleg áramot termel és többlete keletkezik. Mondhatjuk lassan már,…..
A 16. lenne Mr. Jackpot, de valahogy mindig mások ütik meg, nem te:      Good vibes only - a carpe diem-srác, szinte biztosan külföldi (sorryka, de nekem be szokott csúszni egy-két fckn bad vibe); rokona az emotionally balanced nőt keresőnek (érik majd még meglepetések ezt a fiút)      A…..
onlame 2017.12.04 12:32:19
@croc: Az a baj, hogy ezekre a jó nevű egyetemekre be is kell kerülni, meg bent is kell maradni elég ideig... és egy "kidolgozott tételsorért szopok" táblával nem könnyű férjet fogni.
onlame 2017.12.04 15:30:23
@croc: Az a durva, hogy életem szerelmét találtam meg Tinderen. :) Persze menet közben kiderült, hogy több szálon is kapcsolódik az életünk (nem, nem rokonom :DDD), és csak puszta véletlen, hogy korábban nem találkoztunk. Emiatt egy még nagyobb véletlen kellett, hogy találkozzunk. Egyébként közös ismerősünk már be akart neki mutatni engem, csak ő véletlenül rám talált Tinderen, így nem volt szükség a közös ismerősre, és tudatosan jobbrázott.