Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anderlecht

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kiszolgáltatottság az egyik legborzasztóbb érzés, különösen, ha az ember éppen egy komoly műtét után van. Talán nem csoda, hogy Z is azt emelte ki a most következő történet egyik tanulságaként, hogy milyen nagyszerű élmény volt nem kiszolgáltatva lenni az egyes kórházi dolgozók jóindulatának,…..
Az év végi ünnepi időszak az egyik az évben, amikor rengeteg külföldön élő magyar látogat Magyarországra. Ilyenkor mindig érdekes olvasni, milyennek látják ők az országot, érzékelnek-e változást, és ha igen, akkor milyet. István benyomásai nem voltak túl pozitívak. ..
anderlecht 2024.01.25 10:11:56
@fhdgy: “ Az AfD népszavazást kezdeményez a németek EU-ból való kilépéséről”

Óriási nagy ostobaság, az emberek valós félelmét, szélsőjobboldalinak beállítani. Attól meg a probléma megmarad, és ha betiltásos utat akar választani a mostani kormány az afd esetében, az meg nagyon visszaüthet.
anderlecht 2024.01.25 10:12:06
Idén sem szakadt meg a hagyomány, most is megmutattátok, hogyan karácsonyoztok szerte a nagyvilágban. Olyannyira igaz, hogy 29 országból (!!) küldtetek fotókat a Bahamáktól Ausztrálián és Francia Polinézián át Ausztriáig és a Fülöp-szigetekig. Köszönjük szépen mindenkinek, kellemes ünnepeket és…..
Tízből hat fiatal külföldön képzeli el a jövőjét egy friss felmérés szerint, de ami ennél egy fokkal durvább, száz megkérdezettből mindössze hat mondta, hogy semmiképpen sem menne el Magyarországról.  ..
A legfrissebb poszt túlzás nélkül a szem ünnepe, ahogyan azt szerzője, Tamás nagyon pontosan megfogalmazta. Az amerikai New Hamsphire államban található Kancamagus Highway neve nyelvtörő még a helyiek számára is, de a környék egészen csodálatos – ősszel különösen. Tartsatok velünk!..
anderlecht 2023.12.12 16:26:04
@SzZoole:

Mire vágysz? Mákos beigli jó lesz?
14.10 dec.12
anderlecht 2023.12.13 21:46:32
@SzZoole: “ Amúgy meg te ki vagy, az új Vincebá?”

Az meg kicsoda?