Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vadon János és Sebestyén Balázs közös műsort kap az RTL Klub őszi műsorrendjében - ez lett tehát a korábban felröppent pletykából, miszerint a korábban a Való világot (meg kismillió mást) vezető Balázs talkshow-val jelentkezik a csatornán. A csatorna szerint "merész,…..
Borzalom és horror! Már megint egy beteg vírusvideóval próbálkozik a Ray Ban. Az arccal szemüvegelkapós vagy a színváltós kaméleon legalább vicces volt. Az arcra tetovált szemüveg láttán a Homár azt a következtetést vonta le, hogy atomvillanásban ugyanez megvan egy másodperc…..
A Homár akkora kozmopolita, hogy Bloomberg polgármester egy alkalommal sírva adta át neki New York kulcsait, de abszolúte megértjük Istvánt, hogy felhúzta magát, amiért a MÁV hangosbemondója Marosvásárhelyt Tirgu Muresnek mondja, miközben románul persze nem ad információt és…..
Talán a tavalyi volt az első Sziget, amikor az inkalosok nem verekedtek a fesztiválozókkal. Idén helyettük a jegyellenőrök vertek meg egy lányt, aki reggel 9-kor még nem hagyta el a terepet egy órája lejárt jegyével. A részletek az Indexen olvashatók...