Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarisz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semana Santa, mezítlábas csuklyások és körmenet Sevillában. Na és persze tömeg, bedugult mellékutcák, klausztrofóbiásoknak nem ajánlott! Évek óta vágytam a Vía de la Plata zarándokútra, de eddig valahogy sosem jött össze. A Vía de la Plata Spanyolországban Sevillától indul és mintegy 1000 km…..
Nem ér követni a hátizsákosokat, mert könnyen tévútra vezethetik az ember lányát. Zaragozában templom,  katedrális és peluquería váltja egymást úton útfélen. Reggel 5:30-ra állítottam be a telefonom és rögtön a mosdóba mentem, hogy elkerüljem a tömeget. Így is volt már pár korán ébredő zarándok,…..
Hogyan készülődtem a Camino Primitivóra, mennyi időt szántam rá, milyen szükséges és nem szükséges előkészületeket tettem és hogyan szereztem be a credenciált? Alig néhány hónap telt el legutóbbi El Camino utam óta, amikor tavasszal ismét mocorogni kezdett bennem a mehetnék. El is döntöttem…..
Váratlan találkozásom egy vadállattal csak néhány másodpercig rémisztett meg, de a délutáni kihívás sokkal nagyobb adrenalin fröccsöt jelentett,  hiába készültem rá... Reggel 6:45-kor keltem és rögtön kimentem a fürdőbe, hogy a két motoros srác tudjon még aludni. Amikor visszamentem a szobába,…..
Elég ha annyit mondok, hogy Santiago de Compostela? Megérkezés, emlékezés, könnyek és megkönnyebbülés... Reggel 7:20-kor léptünk ki az albergue kapuján. Meglett a tegnapi gyors utolsó néhány kilométer böjtje, mert alig tudtam beindítani a lábaimat. Nem volt izomlázam, nem fájt semmim, csak mintha…..
2023 Camino Primitivo - Készülődés 2023 Camino Primitivo: 0. nap - Utazás - Budapest - Bécs - Santander 2023 Camino Primitivo: 1. nap - Santander - Oviedo - Paladín 2023 Camino Primitivo: 2. nap - Paladín - Cornellana 2023 Camino Primitivo: 3. nap - Cornellana - Bodenaya..