Regisztráció Blogot indítok
Adatok
autogentrening

14 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stressz és szorongás kezelő tanfolyam indul: További részletek a tanfolyamról: https://autogentrening.eu Készen állsz arra, hogy végre búcsút mondj a stressznek és a szorongásnak? Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a  stresszkezelés és szorongásoldás hatékony módszereit! Tanfolyamunk segítségével…..
A szorongásos gondolatok nagyrésze abból a feloldhatatlan ellentmondásból fakad, hogy tökéletesnek vagy legalábbis "elég jónak" kell mutatnunk magunkat, miközben épp az ellenkezőjét tartjuk magunkról. Erőforrásaink legnagyobb részét az emészti fel, hogy az arcunkra forrasszunk egy mosolygós maszkot,…..
Megyesi Zoltánnal legutóbbi budapesti fellépése, az Athália után ültünk le beszélgetni a Zeneakadémián – ez volt életem első interjúja, nemcsak ebben a sorozatban. Miért pont rá esett a választás? Miután a megírt 2000+ előadásajánló közül több, mint 600 operai témájú, úgy gondoltam, hogy két…..
fotó: Berecz Valter/Operaház Megyesi Zoltán, a kiváló operaénekes, számos elismerést maga mögött tudva, nem csupán a zenei teljesítményekre fekteti hangsúlyt, hanem a lelki egyensúly és belső harmónia megteremtésének fontosságát is hangsúlyozza. A művész, aki Szegeden látta meg a napvilágot…..
Az ismeretlentől való félelem az emberi természet egyik alapvető érzelme. Az ismeretlen dologok vagy helyzetek kihívást jelenthetnek, és az agyunk hajlamos a kockázatot felfújni, ami fokozza a félelmet. Azonban a félelem túlzott mértéke akadályozhat bennünket az életünkben való előrelépésben, a…..
  A modern élet gyakran jár a szorongás kísérő érzéseivel, melyeket külső okok nélkül tapasztalunk meg. A szorongás egy komplex jelenség, mely kognitív, testi, érzelmi és viselkedési komponensekből tevődik össze, kísérve olyan tünetekkel, mint a nyugtalanság, félelem és tehetetlenség. A fizikai…..
Az autogén tréning hatékony eszköz lehet a stressz kezelésében és az életminőség javításában. Azonban a tanfolyamon való részvétel módja is fontos szerepet játszik a tanulási folyamatban. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a különbségeket az online és a személyes autogén tréning tanfolyamok között, külön…..
Az autogén tréning tanfolyam a nagyközönség számára lett kidolgozva. Az autogén tréning egy olyan technika, mely a testi érzékelés passzív koncentrációján alapul (például a karok és a lábak elnehezedésén és átmelegedésén), amit a gyakorlatban részt vevő személy önszuggesztióval ér el. A…..
Az egyetemet végző diákoknak nincs könnyű helyzetük, ráadásul úgy hogy közben egyes diákoknak még az ápolásban is dolgozniuk kell.  Egy kutatás arra a kérdésre kereste a választ, hogy az autogén tréning mennyire hatékony a szorongás csökkentésében az ápolási szakma diákjainál. Az autogén…..
  Ha nagyobb teljesítményre vágysz, akkor mindenképpen érdemes végigolvasnod ezt a cikket. A cikk egy japán kutatási eredmény rövid leírását tartalmazza, melyből megtudhatod, hogy hogyan növelhető a teljesítményed. Az autogén tréning, egy hatékony stresszkezelési és relaxációs technika, ami…..
Az autogén tréning különlegessége abban rejlik, hogy egy autogén tréning tanfolyam keretei között megtanulható, elsajátítható módszerről van szó. Ezt a módszert az autogén tréning elmélete alapozza meg, ami eredetileg a hipnóziskutatáson alapult. Korábban a kutatók csak olyan hipnotikus eljárásokat…..
Az eljárásmód működésének élettani háttere, hogy szervezetünk nemcsak az agyból kap információt és utasítást, hanem testünk részei, mint például a szív, a tüdő, az izmok működési állapota is visszahat az agyi központokra, az észlelt érzelmekre. Amennyiben izmainkat ellazítjuk, olyan üzenetet kap az…..
Az autogén tréning tanfolyamokat általában olyan szakemberek tartják, akik rendelkeznek megfelelő képesítéssel és tapasztalattal a területen. Ezek a szakemberek lehetnek pszichológusok, pszichiáterek, klinikai szakemberek, mentálhigiénés szakemberek, vagy olyan trénerek, akik speciális képzést…..
  Az autogén tréning hatékonyságát számos probléma kezelésében már bizonyították. A módszer alapelvei és rendszeres gyakorlása segít megoldani olyan kihívásokat, mint a fáradtság, alvászavar, szorongás, keringési zavarok, depresszió, migrén, emésztési zavarok, reflux, magas vérnyomás, szabálytalan…..
    A modern üzleti világban a stressz szinte elkerülhetetlen velejárója az életünknek. Az üzletembereknek naponta számos kihívással kell megküzdeniük, és a stressz nemcsak az egészségünkre, hanem az üzleti teljesítményünkre is hatással van. Az üzleti döntések meghozatala kritikus fontosságú a…..
Az Egészségünk és Jólétünk Ellensége A mindennapi élet során tapasztalt stressz sok ember számára szinte elkerülhetetlen. A munkahelyi nyomás, a családi felelősségek és az egyéb kötelességek mind olyan tényezők, amelyek fokozhatják a stressz szintjét. Bár rövid távon a stressz hasznos lehet, mert…..
Autogén Tréning Autogén Tréning 2023.11.04 22:21:58
Autogén tréning a hatékony stresszkezelés. Autogén tréning tanfolyamok Online vagy Személyesen.    Az autogén tréning hatékony stresszcsökkentő technika, amely a testi és mentális relaxációra épít. Alapelve, hogy a testünk képes befolyásolni a stressz szintjét a relaxáció segítségével. Az…..