Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cs-robert

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux golden action boy 2016 2016.02.27 13:11:00
Ismét eltelt egy év, azaz újra itt van a Golden Action Boy, az AeonFlux házi filmdíjas szavazása. Ahogy mindig az idei etapba is a tavaly március és idén február között Magyarországon bemutatott filmek és alkotóik szállnak versenybe olvasóink szavazatáért, de ahogyan tavaly, most is szenteltünk egy…..
Az NBC lehet megbánja még, hogy 2020-ig vette meg az olimpiák közvetítési jogait, mert az igaz, hogy ezzel négyévente télen két hétre, nyaranta meg egy hónapra meg van oldva a főműsoros programming, de ha a népet nem érdekli a kontent, akkor baj van. Márpedig a szocsi téli olimpia…..
Victor legjobb barátja, Sparky, a hű öleb végzetes balesetet szenved, ám a feltalálónak készülő fiú addig nem nyugszik, míg meg nem találja annak módját, hogy hozhatná őt vissza a túlvilágról. Igen ám, de néhány irigy osztálytársa ellesi trükkjét, és a környéket…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
Az unikornisos símaszk büntet, de úgy általában az egész plakát. A magyar premierre már csak bő három hetet kell várni, s remélhetőleg a bemutató alkalmából a Fórum Hungary bikinis partit rendez. Máris írok nekik. ..
Ugyan az alapsztori ígéretes volt, de az első képsorok alapján senki sem gondolta volna, hogy a Looper - A jövő gyilkosa több lesz egy közepesen olcsó sci-fi/akciónál, nem hogy a tavalyi év egyik legmegosztóbb filmjévé avanzsál, amely többek között az én éves…..
A filmA másodvonalbeli horrorok (Dracula 2000, Fehér zaj 2, Az angyalok háborúja 3) készítése után a Véres Valentin meghozta Patrick Lussier kedvét a 3D-s filmekhez. Ennek eredménye lett a Féktelen harag, amely azonban a házimozikba még BD-n is csak 2D-s formában érkezik meg. Na nem…..
Egyetlen magyar adó sem nyert az Eutelsat programdíjazó versenyén. A mintegy 150 afrikai, európai és közel-keleti adóból 14 kategóriában osztottak első díjat – írja a mediapiac.com. A közönségdíjat a lengyel TVN Warszawa nyerte, a legjobb program díját az orosz RTR Planeta…..
cs-robert 2010.11.24 14:47:13
@purga: Egyik sem lenne esélyes. Csak olyan adók kaphatják meg ezt a díjat, amiket valamelyik Eutelsat Hot Bird műholdon sugároznak. Korábban innen sugárzott a Duna TV, többször is megkapta ezt a díjat, de mivel más műholdra költözött, ezért idén már egyértelműen nem kaphatta meg.
A Wired.com-on jelent meg ez a fasza kis ábra (klikkre nagyobb lesz), amin a sorozat szereplői közötti kapcsolatokat ábrázolta a minden bizonnyal rengeteg szabadidővel bíró grafikus. Jó bogarászást! ..
neander: Megjelent-e már vagy a közeljövőben megjelenik-e Claude Lanzmann Shoah című dokumentumfilmje DVD-n, illetve van-e információ arról, hogy valamelyik tévécsatorna műsorra tűzi a 6 részes sorozatot? Mostanában egyik kiadó sem tervezi a megjelentetését. stevetudor: Bocsi, hogy…..
Megérkezett a Budapest Film októberi megjelenési terve a Monk és a Sliders 3. évadával, a beharangozott és szerencsére csak egy hónapot csúszó Kojakkel, no meg meglepetésfilmként a Pszichozsaruval, amit még nyár elején is csak 2009. első felére ígértek, de hát ennél nagyobb…..