Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gelimtrrrrtt

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Nincs pénz marketingesre 2024.03.04 06:06:00
A milliárdos DK párt nem akar költeni marketingesre. Pedig az megmondaná: a két fő hiba minden kampányban egyrészt az üzenetek keverése, másrészt a túlzás. Az üzenetek keverése az üzeneket gyengíti. A túlzás meg csökkenti a hatást. Pedig mindkettő még a magánéletből is tudható. Ha…..
Gelimtrrrrtt 2024.03.04 11:22:14
@Tapi2021: assan a náci dicsérő jelző lesz, annyit használják a
---------------
1. Jelző? Bullshit új-ónemmagyar halandzsa.
2. A használ sklavenaufstandi hang, örmény hason.

3. Dehát az nem dicső? Nem rakem. Aki nem náci, az egy libcsi.
A NATO-hoz való svéd csatlakozással szembeni különös és makacs orbáni ellenállás még inkább felhívja a figyelmet az útonálló, de uraskodó hajlamú magyar és a puritán skandináv politikai mentalitás közti különbségre. Orbánnak régen még volt szégyenérzete, például a látszat kedvéért nem akarta a…..
Nincs értelme a „szuverenitás”-ról beszélgetni, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy ilyen magyar szó nem létezik. A politikai jog speciális területének egyik szakkifejezéséről van szó, és mivel ilyen irányú képzettségünk nem nagyon van, ezért nem is fogjuk tudni, hogy adott esetben mit fog…..
Gelimtrrrrtt 2023.11.16 15:53:23
királyok a Habsburgokat is beleértve nem voltak képesek arra, hogy a rendi gyűlés teljes kihagyásával nagy pénzösszegek fölött rendelkezhessenek.) A háborús veszélyhelyzet egy jó hivatkozási alap,
------------
Az egész új-ónemmagyart nem rakem.

1. Ért hang nem van, stak er és ár stuma, indogermán és germán er és flektálva ár, germán ár, magyarul verstehen rakni. Nem képes, a kép hang egy kretény-libcsi Umwertung aller Werte, hogy a germagyar totemizmust dúrgerjék, attól hogy magyarul hép volna, germán. Így képes hang nem van, az er stmától van ernya naknama, ez magyarul a fähig. A rend a ráció, a ra és re stumától, germán red nazális formája, így nem rakem, hogyan is ír. REndelkez hang bullshit hang, magyarul rengyni verb van. Nem hagy, hanem léhat, vagy losz. A háború egy pógári-libernyák hang, magyarnak öreszu van. Nem veszély, attól hogy veszély a vanás, vanni, é-vel vész, vesz van, vész tova. A helyzet egy bllsht új-ónemmagyar makogás, magyarul a le stumá-tól a-ra flektáltva, az a hangra lagu van.

2. Király? Ezt a hangot nem rakem, ma már ilyen nem van, fingem, nem van, hogy ez ana a fene is. He? Magyarul van rakó vagy kuning, de inkáb rakó. Ha rakó van, úgy rejku van, így sajna az van, hogy magyarnál sohase volt íz, az ősmagyarnál, se szarany(arany), az a rakójé volt, arra hogy a Strohmannak passzolja tovább, ez mondjuk a zsdó, és az menjen libernyák ökomókiára. Ha a magyarnál pízt vagy szaranyt leltek, azonnal az első fára lógatták azt.
TINTA blog A hazatérő nyelvemlék 2023.10.27 08:27:14
Megjelent: Magyarország 1982/18: 26. o. Majd hat évtizede, 1923. január 30-án terjedelmes cikk jelent meg a Nemzeti Újságban arról, hogy a Magyar Tudományos Akadémia előző napon tartott „összes ülésén” Gombocz Zoltán egyetemi tanár beszámolt az első magyar nyelven írott vers felfedezéséről. A lap…..
Gelimtrrrrtt 2023.10.29 21:06:31
@Androsz: Ha nagy baj lesz a világgal, az utódaink a könyvekből fogják újra felépíteni a tudásukat.
-----------------------------------------
1. Az új-ónemmagyarodat nem rakem, de már írtem, hogy az ónemmagyar malika nyöszörgés nem magyar, újbeszél, vagy hamis. Egal, ha hamis is volna, jaj a kretényekre, a libcsikre, ez egy jó példa az Umwertung aller Wertere, a fingrizmusra.

2. Nem világ, világja stak a kretény-libcsinek van, a magyarnak erda, árda,rakumány, ha Licht bolja. De inkább azt akarod mondani, hogy a libernyák csivilicsácsi.

3. Nem lesz, hanem vál. Tudás? Pejoratív hang, dúrgerni kellen.

De szopika, hogy nem. Ha jen a csivilcsácsióra az apokalipszis, és jenni fog, vál, hisz folyton jen, úgy a magyarnál a nyelvtől, Khiiiirgentől rakód az egész, az új-ónemmagyar makogásnak annyi, hisz életre ernyalosza(unfähig). A mai magyarnak makogott makogást stak a libernyák állam rekkja, tartja fenn, nem más, ahogy a libernyák ideológia, és ez is a bajuja az új-ónemmagyarnak, hogy annyira mentek a kretény-libcsik a csivilicsácsióra, az állami bürokratikus szarra, a begriffbullshitre, hogyha ennek az omtoaljának(Umstand) annyi, úgy az új-ónemmagyar makogásnak is annyi. Apokalipszis folyton van, így azon nem kell sírni, hogy az angol így és úgy, ha jen, úgy annak is annyi, ez az értelmetlenségiek szopásja.