Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozsakatica (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel közeleg október 23-a és szerencsére idén is hétköznapra esik, újabb hosszú hétvégének nézünk elébe. Az ország ilyenkor két részre szakad (nem, nem az ünnepi megemlékezésekre gondolok), az egyik fele útnak indul wellnessezni (erről lásd korábbi posztomat), a másik fele…..
rozsakatica (törölt) 2009.10.21 09:37:28
Nagyon örülünk, hogy egyre többen küldenek nekünk levelet, amelyben leírják az iskolával kapcsolatos jó vagy rossz élményeiket, véleményeinket. Ezúttal egy anyuka írt nekünk, aki egy orvosi rendelőben volt fültanúja egy igencsak furcsa beszélgetésnek, ami arra világít rá,…..
rozsakatica (törölt) 2009.09.20 01:54:53
@MajdnemAraya:
ez nagyon jó ötlet...
lányoméknál tavaly ált.3.osztályban már volt lógásból balhé..és csak örülhettem, hogy az enyém nem volt benne...
"Egy olvasónk érdeklődött afelől – amit bizonyára sokan észrevettek –, hogy valóban eltűntek-e a galambok Győr belvárosából. A válaszunk határozottan: igen." - ilyen mókás stílusú mondatokkal van tele a Kisalföld egész cikke, melynek azonban a tartalma…..
rozsakatica (törölt) 2009.08.07 09:13:22
@disznolab: oké... aztán elszaporodnak az egerek és a patkányok is....

ellenben nem kiirtani... szaporodáásképtelenné tenni..
pesten időnként fogamzásgátlózzák a galambokat..

hiába.. be kell vetni ceizel endrét is:)
Mi mással magyarázhatnánk a változatos műanyagipari melléktermékekből készült cukrosvíz címkéjén a feliratot? Lelkesen üdvözöljük a bátor marketingest aki ezt kitalálta, és várjuk az első Tesco "gazdaságos" matricát, meg a szlogent, hogy a legkisebb is…..