Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiccs

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Kicsit logikai, kicsit ügyességi, nagyon szemétparaszt az Enigma Gravitional Bot, ami olyan platformjáték, ahol lehet állítgatni, hogy a gravitáció felfelé, lefelé, jobbra vagy balra hasson. Ezt és hősünk ugrálását kihasználva kell eljutnunk a kijáratig, a feladat egyszerű, de…..
A karosi japán szó, és a létező legrondább halálnemet jelenti: a túl sok munka miatti elmúlást. Ezek után talán érthető a Karoshi: Suicide Salaryman címe, ebben a játékban ugyanis egy besokallt alkalmazottal kell kinyírnunk magunkat. A cucc egyébként egy nem túl szép…..
Kiccs 2008.10.20 10:31:14
Egészen súlyos agypróba a Z-Rox, hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Adott egy egyenes vízszintes vonal, amin áthalad egy betű vagy egy szimbólum. Mi mindig csak annyit látunk az egyenesből, amennyit a szimbólum kimetsz belőle, ez alapján kell kitalálnunk és…..
Kiccs 2008.10.03 12:08:47
Gergőnek köszönhetjük a Doeo linkjét, ami vitán felül az egyik legbetegebb játék, amit internet valaha a hátán hordott. A feladat roppant egyszerű: rózsaszín, téglalap alakú cicafejeket(?) kell összeszednünk időre a folyamatosan változó pályán, remek zenei kísérettel. A…..
Kiccs 2008.09.23 14:02:42
"Eléggé régi, de szerintem szórakoztató játékot szeretnék most ajánlani" – írja Toto92 a Garfield: Scary Scavenger Huntról. "A lényeg: Garfielddal kell egy szellemkastélyban édességek után kutatnunk. Hol fejtörők segítségével, hol pedig különböző…..
Kiccs 2008.09.03 14:45:42
Kiccs 2008.09.03 14:55:05
Az egyik legjobb point-and-click kalandhoz, a Samorosthoz és klónjaihoz méltó csoda a japán Pokku’s Friend. Gyönyörű, gyerekkönyvekre emlékeztető grafika, aranyos sztori, megoldható fejtörők – ideális levezetése az idei nyárnak. Apró kellemetlenség, hogy játék…..