Adatok
Gabriella Boldog
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A jó kifli jó. De mitől? Számomra attól, hogy papírvékony, roppanós a héja, ha eltöröm, a belseje szépen tekeredik kifelé, és másnap is puha, nem szárad ki, sőt, akár magában is finom. Boltban nagyon ritkán találni ilyet. Szóval egyszerűbb, ha az ember megsüti otthon. Persze csakis…..
Gabriella Boldog
2023.10.21 15:49:46
Szia. Megkérlek írd le a 80%-os kovászt. 200gr kovászhoz mennyi anya+víz+liszt kell. Bocsánat de amihez szoktam....kalács, kenyér, csiga...azokhoz grammra mérem és nem víz % számolással. Köszönöm szépen. Aki esetleg tud segíteni írjon.
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz