Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rait

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(A 2. rész itt.) Amikor a puszták népe mulatozásba fogott a kurta kocsmákban, amikor bőszen fogyott a fröccs és a karcos pálinka, akkor minden valamire való fogadós, csárdás vészüzemmódba kapcsolt. Sebtiben összekapkodták a duhajkodás közben még éppen nem összetört értékes edényeket, üvegeket,…..
Rait 2018.10.23 13:55:47
Baromi sokáig birtokolta a Ryanair a leggörényebb európai diszkont légitársaság címet, kirobbanthatatlannak tűnt ebből a pozícióból, láthatólag nem is zavarta, de aztán két éve váltott, elkezdte tudatosan javítani a szolgáltatásait, ma pedig rögtön magasra fel is pontozták a meglepett utasok. Ki…..
Legutóbb akkor írtunk a Queens Of The Stone Age-ről, amikor kiderült, hogy az Actic Monkeys-os Alex Turner is szerepel Josh Homme-mék új, júniusban megjelenő, ... Like Clockwork című nagylemezén, ahol többek között olyanok mellett játszik, mint Trent Reznor vagy Elton John. Az…..
Rait 2013.03.31 10:37:58
Emelj! 10 tény a kockahasról 2013.01.04 10:01:46
3-5-15 biztos tipp a lapos, kockás hasért - edzés, lemondások és diéta nélkül! Talán még most is itt villog valahol oldalt egy hasonló kiváló hirdetés. Természetesen ilyenekkel nem is foglalkozik az ember - a sok butaság helyett mi most megmondjuk, hogy a valóságban hogy is van…..
Rait 2013.01.05 11:37:52
Hazánk utolsó aranykora, a Horthy-korszak utolsó éveinek, valamint a német megszállásnak megfelelő állapotra állítják vissza a fővárost. Első lépésként a várat és a belső kerületeket bombázzák szét, majd a hidakat is a Dunába robbantják. Az Akácfa utca lakói…..
Rait 2011.11.16 19:38:32
@piezo: ne írj ide, szevasz.
Így jár az az ember, aki nyolc éven át hazudik. Aki azzal áltatja az országot, hogy adócsökkentésből lesz több állami bevétel, hogy marad az eva, meg a magánnyugdíj, hogy nem lesz ingatlanadó, ráadásul a népnek semmit sem kell tennie, csak rájuk szavazni, és máris lesz 7…..
Black Rebel Motorcycle Club @ New Age, Roncade, Olaszország, 2010. november 28. Az őszi-téli szezon európai turnéállomásai közül az eddigiekhez hasonlóan megint elegánsan ki lett hagyva Budapest, így a nyári Frequencyn esedékes, aztán egy sajnálatos haláleset folyományaképp…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Rait 2009.10.18 21:45:43
Rait 2009.10.19 21:54:09
@penge™: Köszi, nem tudtam, hogy az Outpost is blokkolhatja a reklámokta, állítottam rajta, és így minden ok.
Köszi!
Elnézést kérünk, ha esetleg monomániásnak tűnnénk, akiknek nincs elég tehetsége bármivel foglalkozni, amihez se Hagyó Miklósnak, se Gurmai Zitának nincs köze, de hát az internet már csak ilyen. Olyan, hogy kitermeli a maga sztárjait, akiket aztán jó sokáig lehet sulykolni.…..
Sokszor esett már szó a világhírű zenekar világhírű akusztikus stúdiókoncertjéről az MR 8-as stúdiójában, abból ad egy kis ízelítőt a most következő videó, mely egy szőrtörténeti áttekintés is egyben, mert nekünk ilyenünk is van. A Kiscsillag akusztikus koncertje, ha…..
Átadták az SPL éves díjait, és amiért ez fontos, az László Csaba menedzserek közti elsősége. A legjobb játékos a Celtic védője, Gary Caldwell lett, míg a legjobb fiatalnak a Hibernian 22 éves támadóját, Stephen Fletchert látták a szakírók. Az év gólja a Paradicsomban…..
A széplelkű és semleges szurkolók számára rég volt ilyen egyértelmű a választás, mint a ma esti összecsapás esetében. A Szépség a Szörnyeteg ellen; a legkisebb királyfi az olajbűzös tüzet okádó sárkány ellen; a totális futball a totális antifutball ellen, hallhatjuk az…..
Több olyan Arsenalt láttunk idén, amelyiket szétszedi a Manchester United, mint ahány olyan Manchestert, amelyik kiesik a londoniak ellen. Amíg szemantikailag elemzed a fenti megállapítást, hogy aztán leanyázz/egyetérts a kommentek között, néhány statisztika, amivel nem lehet…..
Az alant olvasható íráshoz - amit az egyébként kiválóan doboló szerző idő hiányában jómaga nem tudott kitenni, és úgy vélte, mi meg túl gyávák leszünk ahhoz, hogy közöljük - csak ennyit szeretnénk hozzáfűzni, csak neki: Bemegy a kocsmába a…..
Nem sok hiányzott ahhoz, hogy egy év elteltével ismét egy díszsorfallal kezdődjön a világ legnagyobb érdeklődést kiváltó rangadója. A Valencia, az Atlético és az Espanyol - szerepükből kilépve – elfelejtettek felnégyelődni, így a Barcelona játékosai a bajnoki cím…..
Míg a fesztivál az utóbbi két évben büszkén hirdette, üzleti alapon oldja meg a szervezést, idén megint a Miniszterelnöki Hivatalhoz fordultak, hogy támogatást kapjanak a központi költségvetésből. Az egész költség öt százalékát kérik az államtól: az idei költségvetés…..
Amerre csak nézek cérna hangú, ártatlan tekintetű, mezbe öltözött aprónép nyüzsög a lelátón. Az MLSZ és a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség tíz szektort töltött meg kiskölykökkel - nem győzzük hangsúlyozni, parádés kezdeményezés. Ezek közül a srácok közül sokan…..
w Dakota rodeó 2009.03.31 06:00:00
Tudja-e Bajnai Gordon, milyen állatot nyergeltek fel neki? Ha tudja, miért ül fel rá? Miben reménykedik? Ha nem tudja, mi lesz az ország szekerével, amit ez az állat vontat? Bajnai Gordon jó képességű technokrata, egészen nagyméretű költségvetéseket is átlátott, összerakott és…..
Rait 2009.03.31 22:09:57
@Carnivora: ez annyira fájdalmasan demagóg!
szerinted ha egy cigány családtól elvesznek 6 purdét, akkor a családon belül lesz olyan idősebb cigó,akár csak 1 is, akit a gyámhivatal alkalmasnak talál a kölkök nevelésére? tudod oda eü/pszichikai alkalmasság, körülmények (anyagi is!)stb. sok minden kell, ezt a demagógiát hagyd meg Morvaiéknak.
w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..
comment:com Pimasz úr alámerül 2009.03.23 14:32:00
Nagy hiány van a magyar médiában rejtett kamerás, oknyomozó riportokból, a táska mélyén pislogó objektív országos csatornán legfeljebb a Naplóban tűnik fel néha, ott sem lepleznek le ugye semmit, a cél ahogy mondani szokás a társadalmi jelenségek feltárása, vagyis hogy senkinek…..
Hogyan születik egy Kiscsillag dal? Hogy kerül a Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapatának edzője a zenekarba és milyen benyomást kelt a rock katonájaként? Mivé fejlődött Lovasi kamuangolja? Műhelytitkok kezdőknek és haladóknak egyaránt, a Kiscsillag zenekar munka közben, ahogy a…..
Ezt elismételjük párszor ebben a dalban, mert mintegy refrénként, beékelődött a sorok közé, hírértékét mégis inkább az növeli, hogy ez az egyik legkorábbi Kiscsillag szerzemény, ami már az első lemezre is felkerülhetett volna, fel is vettük, de aztán nem, majd a másodikra is…..
Indításként itt egy összehasonlító elemzés a jelentős tréner és előadó, Rátgéber László tollából, aki elhelyezi Önöknek a rock and roll koordináta-rendszerében a jelentős alkotást. László civilben a Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapatának edzője, a rock…..
2009. Magyarország. Budapest, XIII. kerület. Házibuli van, jelen vagyunk kb 25en, jó a hangulat, talán picit hangos a zene. Szomszéd jön, panaszkodik, halkítunk. Aztán legközelebb rendőrség jön. A házigazda és egy haver kimennek beszélni a rendőrökkel, a beszélgetés közben a…..
Munkahelyi (T)error Pénz beszél 2009.01.29 14:20:00
Közkívánatra LorettaSalano története: UPDATE: LorettaSalano 2009.01.29. 20:22:45 Sziasztok, este van, vége a kommenteknek. itt és most elismerem, hogy a sztori FAKE volt, sosem voltam Olaszban,csak kitaláltam 1 sztorit (ahogy többen rámutattatok, több sebből vérzőt!nem volt…..