Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seres

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Covid alatt 2 milliárdról 1,4-re (30%-kal) csökkent a prédikált órák száma, a vég idején, és ez 2022-ben sem változott számottevően, amikor már nem volt járvány, úgy hogy a hírnökszám elvileg nem csökkent. A toronyban már látszódnak a sötét fellegek, körvonalazódik a 23-as jelentés, ami szintén…..
2017. JÚLIUS 27.OROSZORSZÁG Oroszországban „szélsőségesnek” akarják nyilvánítani a Bibliát   2017. július 28-án a viborgi városi bíróság folytatta annak elbírálását, hogy „szélsőségesnek” számít-e A Szentírás új világ fordításának orosz nyelvű kiadása, mely Jehova Tanúi kiadványa.…..
Seres 2023.10.10 23:25:56
@Bettina Gerő: Sajnos borzasztóan hiányosak az ismereteid a szervezeted tanításait és múltját illetően. Ez köszönhető az egyoldalú tudásszerzésnek, és annak, hogy nem szívesen dolgozol következetesen a tényekkel, amik most épp nem erősítik meg jelenlegi álláspontodat. Ha igazi útkereső vagy, nem elégszel meg a kétes készen kapottal. Ha viszont boldog vagy, akkor hagyd az egészet, csináld amit eddig. Bár egy dolgot ez esetben is mellőzhetnél, hogy másoknak árulod az akciós világvégét, és a valótlanságot.