Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyíltkerék

64 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyíltkerék Camara duplázott 2024.05.27 19:35:29
Rendesek voltak a Forma1-esek?, megvárták az újraindítással a FRECA futam végét. ?Camara ma nem bízta a véletlenre, behúzta pole-pozíciót és a győzelmet is. Stromsted és Wharton fértek még fel a dobogóra. Pin betegség miatt nem indult.Az EFO-ban Benavides a 2.versenyt is megynerte A harmadikra…..
A FRECA első fordulójában legtöbbet előző, FRO bajnok Roman Bilinski szombaton meg tudta szerezni a pole-pozíciót Spa-ban.Sem a verseny során, de a rajt után különösen kevesen választották a fehér vonalak közötti elméletileg szabályos pályarészt, ennek ellenére nem jött be a biztonsági autó. Egy…..
Ivasza borzalmasan rajtolt el az élről, ketten is megelőzték, de a jobb taktikának köszönhetően végül második lett, Tadaszuke Makino pedig megszerezte első győzelmét. A Bajnokság rendkívül szoros...
Martinius Stenshorne és Nikola Tsolov 4-4 büntetőpontot kaptak, mert a promóter előzetes írásbeli engedélye nélkül vettek részt másik bajnokságban. Ezen felül felfüggesztették őket és autóikat azon 1-1 FIA F3VB fordulóra (Silverstone, Spa) amelyik pályákon másik bajnokságban…..
Nyíltkerék 6666 2024.05.12 19:02:46
A FRECA második futamának kereken húsz százaléka futott zöld zászló alatt. Evan Giltaire nyert, Camara előtt. Bilinski ezen 6 perc alatt ötöt tudott előzni. Az EFO-ban mára 6 autó maradt. Révész Levente a mezőny első felében, vagyis dobogón végzett. Fernando Barrichello nyerte a Legjobb Fernando…..
Idén az USF PRO2000-ben (Indy3) Nikita Johnson ritkán talál legyőzőre, továbbra is dominálja a bajnokságot. Amint betölti a 16. életévét csatlakozni fog a GB3 mezőnyéhez is, így majd a Ringen is lesz alkalmunk megfigyelni. Az Új-Zéland GP győztes Liam Sceats az FRO szezonhoz hasonlóan, itt is egyre…..
Nyíltkerék Vasárnapi versenyek 2024.04.29 01:26:41
Az angol időjárás hozta a formáját, a hatalmas eső miatt délelőtt nem tudtak versenyezni, délután a 2. versenyt tartották meg a GB3-ban. William Macintyre újabb győzelmet szerzett, de Louis Sharp kiegyensúlyozott eredményei révén megtartotta a bajnoki első helyét Ugo Ugochukwu előtt.A Balaton…..
A GB3 és a GB4 Silverstoneban versenyzett. A GB3-ban az első fordulóhoz képest változott az élmezőny. Az első versenyen a lengyel Tymek Kucharczyk nyert, a helyi Mckenzy Cresswell a második, Will Macintyre a harmadik helyen végzett. Közvetlen utánuk azonban az év elején megismert nevek következnek:…..
Berta Benjámin tavaly még a FRECA-t jelölte meg célként az idei évre vonatkozóan, de ez sajnos nem jött össze, így idén új Dallara F320-es autóval versenyzik, egyenlőre a Zinox F2000-ben. Az egyes rajtszámot megtarthatta,  mivel tavaly a Drexler összesítésben Ő lett az első, de a Zinox bajnok idén…..
Argentína nemrég visszamondta a BRICS csatlakozást, most pedig NATO partnerségre törekszik. A folyamatoknak köszönhetően könnyen előfordulhat, hogy a dél-amerikai ország népes formaautós sportélete, amiről erre felé nem nagyon lehet olvasni semmit, hamarosan nagyobb figyelmet fog kapni. Több…..
A kétszeres Indy 500 győztes Dan Wheldon fia, a NOLA-n rendezett első forduló harmadik versenyét megnyerve vette át a vezetést. Az USF Juniors lényegében 150 lóerőre lefojtott USF2000. A viszonylag új sorozatot az hívta életre, hogy Amerikában a szülők nem szeretik nagy teljesítményű, nyitott…..
Az MNASZ versenynaptára nem túl bőbeszédű, nem közli, hogy melyik rendezvényen pontosan milyen futam lesz. Más versenynaptárakból azonban több minden kiderül. Április 27-28, Balaton Park: CEZ F4Június 15-16, Hungaroring: CEZ D2? (korábbi autók F3 géposztályig) Június 22-23, Hungaroring: GB3, FRECA,…..
Nyíltkerék GB3 Oulton Park 2024.03.31 01:34:48
Elrajtolt az egykori BRDC Formula3 2024-es évada. A 250 lóerős Mountune motorokkal hajtott Tatuus MSV-022 autók, 80%-ban megegyeznek a GB4-esekkel, így más, azonos géposztályú bajnokságokhoz képest költséghatékonyabban és modernizálva őrzik a hagyományos F3 formavilágot. A számos versenyzőt a…..
Negyvenezer szurkoló látogatott ki a Super Formula szezonnyitójára. A tegnapinál picit melegebb volt, a levegő 12°C-ig, az aszfalt 22°C-ra melegedett fel a rajtra. A kétszeres bajnok Nodsziri Tomoki a 3. helyről rajtolva rögtön az élre ugrott, akit a 4. helyről induló Szato Ren követett. A…..
Számos médium WEC szezon beharangozója kezdődött úgy, hogy "ha unod az F1-et és a dominanciát nézd ezt". Aztán Porsche 1-2-3 lett, de a bezzegindycarban is mindig Ganassi nyer. Akinek PTSD-je van a Red Bull Honda F1 dominanciától, annak a Super Formula sem a legjobb gyógymód, hiszen a csapat bajnoki…..
A Formula2 idén új autóval versenyez, ami nagyon hasonlít a Super Formulában tavaly bevezetetthez, amelyet a Honda, a Toyota és a Dallara közösen fejlesztett ki, kifejezetten az izgalmasabb versenyzés érdekében. A hétvége mindkét versenyén annyi előzés volt, hogy a rendező ennek csak töredékét volt…..
A mai F3-as futam, az MTVA nézőihez is eljutott élőben, a sportlövészet és a röplabda magazin rajongóinak nagy bánatára, de a fedett pályás gátfutás selejtezőinek szerelmeseit már nem fogják megzavarni az F2-vel. Luke Browning, a Makaó GP után az F3VB első főfutamát is megnyerte. Az autója kicsit…..
Tuukka Taponen bajnoki címe mellé mindkét normális versenyt megnyerte az FRME záró fordulóján.A bajnoki második, az F2-ben induló Barnard lett jelentős pontkülönbséggel. Az idei F3VB résztvevőit csak az 5. helytől kezdve láthatjuk. Kíváncsian várom, hogy a két domináns téli bajnok mire megy egymás…..
Először rendezték a világ egyik legszebb pályáján, a Highlands Motorsport Parkban az Új-Zéland GP-t. A 2013-ban megnyílt pálya a Pisa hegység tövében, félig egy erdőben helyezkedik el. A verseny mozgalmasan indult, a 13. helyről rajtoló bajnok a 6., a 7. helyről induló Michael Shin, a 3. helyre…..
Callum Hedge, az FR Americast tavaly dominánsan nyerő pilóta is benevezett az utolsó fordulóra. Már a teszteken is jól ment, a megkavart lebonyolítású időmérő után, az első versenyen második lett Sceats mögött. Bilinski hiába futotta meg az abszolút leggyorsabb időt, az időmérő első felében…..
Vasárnap Új-Zélandon Shin nyerte a fordított rajtrácsos futamot. A fő verseny a Lady Wigram Trophy nevet viselte, ezzel emléket állítva egy korábban, helyi szinten híres viadalnak. Liam Sceats lerajtolta Roman Bilinskit, aki verseny végéig szorosan üldözte, de a helyiek nagy örömére nem sikerült…..
Az FR Óceániában Roman Bilinski a 6. győzelmét is megszerezte.Az FRME versenyei pénteken és szombaton zajlottak, Barnard, Camara és Taponen is nyertek 1-1 versenyt, amivel a finn nagy eséllyel már meg is nyerte a bajnokságot.Doriane Pin nyerte az F4 UAE első időmérőjét, jól volt a reakció ideje, de…..
Mindhárom hétvégi FRME versenyen más nyert, Barnard, Bohra és Camara. Taponen két 2. és egy fordított rajtrácsos 7. helyével azonban kényelmesen megőrizte előnyét.Az F4 UAE-ben Bedrin mindkét normális versenyt meg tudta nyerni, aminek köszönhetően nagyon szorossá vált a bajnokság.Az ALMS Dubai 4…..
Az FR Óceániában 2. Christian Mansell, F3VB tesztje miatt már nem jött el a Hampton Downs Motorsport Parkban rendezett fordulóra és tesztre sem, így a tőle nem nagy lemaradásban lévő új-zélandi Sceats lett az első számú üldöző. Az 1. időmérő vizes pályán zajlott ami nagyon nem sikerült a bajnoki…..