Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsupi44

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..
Zsupi44 2024.05.18 14:05:26
@Evoken:

2 fél van jelenleg.
Az egyik Allegrit kritizálja.
A másik meg védi , és méltatlannak találja amit tettek vele.
Az egyik fél azt mondja, hogy ezzel a kerettel ne várjunk csodát, a célokat elértük le kell cserélni a fél keretet.
A másik fél azt mondja, ez a keret ennyire azért nem rossz, ezt sokkal kisebb bérű edzővel is minimumként hozható volna.

Na mosd kösd össze melyik fél melyiket is mondja.
Szóval egyenlőséget tenni azok között , akik kritizálják Allegrit és azok között elzavarnák a fél keretet már neharagudj de butasáág.
Ezt az észrevételt az Allegrit védők között kell megtenni...
Zsupi44 2024.05.18 14:57:17
@Evoken:

Szerintem meg pont fordítva.
Kijött egy hír , aminek a blog egy része nagyon örült , egy része örült de nagyon nem ebben a formában. Egy része meg elment odáig , hogy mekkora gyalázatos döntés volt szerencsétlen edzővel szemben (le se merem már írni a nevét) és főként ez a harmadik fél volt , amelyik miatt egyáltalán vita létrejöhetett...
Zsupi44 2024.05.18 15:05:51
@Rocky80:

Hú de gáz , ahogy csúsztatsz.
Azt te készpénznek veszed , hogy a vezetőség a sajtóban direkt járatta le az edzőt.
Olvass már vissza csak a magyar Juventus szurkolók körében az elmúlt fél évben.
Tényleg le kellett járatni? Azt gondoljátok , hogy a vezetőség miatt kapott Allegri kritikát. Hú ez ku.rva gáz.
Aztán a másik, hogy egyszezonos edző ? Hány éves is? Esetleg varázs gömböd van , hogy látod a jövőt...
A bírói kar pikkel ránk. a Calciopoli óta pikkelnek ránk. Ez miért nem volt érv Ranieri, Sarri, vagy Pirlo elküldésénél...
Nincs identitása. Ez egyrészt Allegri sara, másrészt már azé a vezetőségé aki itt sincsen. Akkor kin akarod ezt számon kérni? Esetleg megadod az új vezetőségnek és Giuntolinak az esélyt, hogy bebizonyítsa helye van itt? Vagy az csak Allegrinek jár?
A szurkolói társadalom is pont most bizonyítja legjobban , hogy jó részt Allegri miatt megosztott, ezt a mellébeszélést komolyan.
Azt meg senki sem írja , hogy minden gond megoldódik ezt sehol nem látom de idézd már ide ha tényleg van ilyen.
Azt viszont , hogy ezt meg kellett lépni a többség egyetért...
Tegnap délután folytatódott a sajtóban a még vasárnap este megkezdődött szópárbaj Guido Vaciago, a Tuttosport főszerkesztője, és a Juventus mestere, Massimiliano Allegri között. A sajtóban megjelent információk szerint a mester az Olimpico folyosóján megfenyegette a főszerkesztőt, például fülei…..
Zsupi44 2024.05.17 13:50:08
Zsupi44 2024.05.17 13:53:49
@juve2121:

Én nem.írtam sehol , hogy csaltunk , azt írtam mindenki ezt tette, főleg azért mert a klubok 95%a gazdaságilag csődbe ment volna.
Nem csak Csizmaföldön , mindenhol.
Csak Magyarorszagon speciel adómentességet kaptak a labdarúgól, mert szeretett vezérünk imádja a labdarúgást.

Az meg , hogy mennyire tájékozott vagy látom, hisz első kézből tudod mit kért , és kapott , és mit kellett átélnie szegény Allegrinek.

Abban azért egyetértünk , hogy Forza Juve.
Zsupi44 2024.05.17 17:29:52
@juve2121:

Én nem tudom , hogy kit vagy mit kért Allegri , mert mint írtam veled ellentétben én nem ismerem vagy nem vagyok vele kapcsolatban!
Én három dologból tudok kiindulni:

1, augusztusban Allegri azt nyilatkozta a csapat készen van , teljesen elégedett vagyok a kerettel már nem érkezik senki.
2, egy sportigazgató nem szokott csak úgy hasraütésszerűen igazolni , nyilván megbeszélik , hogy ezek vannek ennyi a keret, megpróbáljam-e idehozni vagy sem. (Szinte kizártnak tartom ha Allgerinek nem kellett volna Alcaraz, akkor ilyen konstrukciókkal nem hozzák ide)
3, Nehezen hiszem, hogy Giuntoli egyik első feladatának Allegri munkájának szabotálását tűzte volna ki

Én elmondom neked én mit látok:

A csapat teljesítménye hullámzó , a nagy meccsek nagyobb részét elvesztjük, komoly célokat 3 éve nem tudunk teljesíteni. A játékos keret értéke 3 éve folyamatosan csökken. A taktika nem nagyon változik a kezdő viszont szinte mindig. Fizikailag a csapat egy jó csapat szintjét sem üti meg egyszerűen egy félidős csapat lettünk. egy fiatalt sem sikerült stabilan beépíteni a csapatba, és az új játékosok a jó kezdés után beleszürkülnek.A csapat játéka konkrétan már a Juve szurkolók számára is nézhetetlen.
És akkor most tetszik vagy sem ezek nagy része kivétel nélkül Allegri sara , nem Agnelli-é vagy Nedvedé, Agnellié az volt , hogy visszahívta.
Amúgy bunker focival behúztuk a kupadöntőt a fáradt Bergamói világsztárok ellen 30%-os labdabirtoklás mellett, akár egy kis csapat. És elkezdjük védeni Allegrit , és le merjük írni teljesítette az idei célokat.
Amúgy mit csodálkozunk , hogy ellenünk fújnak a sporik? a bírók a nagycsapatokat és a támadó focit játszókat szokták általában segíteni , akik több időt töltenek az ellenfél 16-sának közelében. Mi gyakorlatilag egy Genoa ellen is kiscsapatként bekkelve játszunk. Ha szerdán nem tudjuk melyik csapat melyik, melyik a tradicionális rekord olasz bajnok , és melyik az amelyik kis lehetőségekből merítve szerepel nagyon szépen évek óta egy kiváló taktika és edző segítségével , akkor gyanítom összekeverjük a kettőt...
Mi van? ezek voltak a célok? Ez most a Juventus vagy az Atalanta .
Inkább arra válaszólj , amikor visszahozták te ezt a 3 évet vártad tőle? Ja nem mellesleg az , hogy üres a kassza abban Allegri fizetése is benne van...
A Juventus, a ma esti ellenfél hathatós közreműködésével, biztosította helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, ezzel teljesítette a jelenlegi szezonra kitűzött legfőbb célját. A szezon utolsó igazi tétmeccsén a zebramezesek a nagyszerű formában játszó, s az Európa-liga fináléjában is…..
Zsupi44 2024.05.16 14:38:52
@Evoken:

Persze ordas mákkal , most meg gondolom sziporkázó játékkal.
Emlékeim szerint ott a BL-ben csoportelsőkent mentünk tovább a Barca előtt, picit több meccset játszottunk, és nem aludtunk be vagy kapcsoltunk el a meccseink alatt..
Meg úgy beszélni mintha ez a keret hitvány lenne. Egyrészt Allegrinek nem kellett Dybala, Ronaldo vagy éppen DiMaria.
Allegrinek kellett nagyon Pogba , és Allegri kerte vissza Kean-t is emlékeim szerint.
Persze tudom tudom Fagioli és Pogba. Ne csináljunk mar úgy mintha Allegrinek nem lett volna beleszólása az igazolásokba és ne csináljunk már úgy mintha szegény Euró centekért igazolhatott volna csak. Giuntoli csak egy fél eve van itt. Allegri harmadik éve.
Az , hogy ez a keret ilyen értékűnek fest abban az Ő keze kőkeményen benne van...
Zsupi44 2024.05.16 16:54:35
@Evoken:

A helyzet az , hogy éppen Pirlo nyert utoljàra trófeàt. Egy jobb szezon után mégis el lett küldve.
Az hogy ez a keret milyen lelkileg mentàlisan, fizikálisan ,értékszerűen , abban éppen Allegrinek van az egyik legnyagyobb sara. Pl. Ki az akinek az értéke Ő alatta jelentősen nőtt volna. Talán Yildiz-é , de senki másé. Soulé értéke a Frosione miatt növekedett. Barenechea, Illing, Jorge , Miretti, mind mind stagnál.
Chiesa, Locatelli leértékelődött. Gyakorlatilag 3 piacképes játékosunk maradt Bremer, Vlahovic, Yildiz.
A többiek kuka.
Erről ki tehet. A vezetőség , a szakmai stáb, a játékosok esetleg az edző?
Mivel jobb képességű Zirkzee vagy ki a tököm , mint Kean.
Mivel jobb Califiori vagy ki (sosem láttam meg játszani) mint Huijissen. Aki szintén a Roma miatt piacképes.
Bocsi , hogy nekem a minimális elvárás egy mindenkori Juventustól és a sztáredzőjétől , hogy nyerjenek egy hulla fáradt Atalanta ellen.
Jegyzem meg most is törte a háló a hátunkat.
Tapsoljatok nyugodtan. Szerintem akár maradhat is a kopasz y hisz tegnap legalább látszódott a spirito...
Zsupi44 2024.05.16 21:06:11
@SuperTrezi:

Szerintem rohadtul nem erre céloztam.
Azt mondtam hogy volt egy Juve amely elszorakozta a Salernitana elleni meccset és csak erre készült.
És volt volt egy Atalanta akinek 6 nap alatt 3 döntőnek beillő meccse volt és ez volt az utolsó ergo mocskos fáradt volt.
Egyébként meg nem utalgatok gondolok , ahogy maximum te is ....
A Juventus számára a BL-hely megszerzése lényegében azt jelenti, hogy már csak a szerdai kupadöntő maradt kérdéses az idei szezon tekintetében, és Romeo Agresti legutóbb a várható változásokról beszélt, ami nem merülhet ki az edzőváltásban: „Már többször elmondtam, hogy akik szerint Massimiliano…..
Mirko Di Natale tegnap egyértelműen fogalmazott a Juventus helyzetével kapcsolatban, és a klubnál dolgozó forrásokra hivatkozva azt mondta, hogy jövőre a csapatot egy fiatal és feltörekvő edző fogja vezetni, és az egyetlen valós és konkrét név, ami felmerült a klubon belül, az Thiago Motta volt. Az…..
Zsupi44 2024.05.08 16:08:44
@Rocky80:

Tök jó , hogy ennyit ironizálsz, de akkor én had kérdezzek. Mennyi időt szeretnél még Allegrinek?
A csapat minden téren stagnál vagy egy erőteljes lejtmenetben van.
Hány fiatalt sikerült beépítenie?
Milyen a játék színbonala?
Milyen a csapat megítélése?
Annyira szorakoztatóak vagyunk , hogy egy Napoli-Juve meccset kiszorít az NBA és egy Darts meccs is.
A Juve saját szurkolói elkapcsolnaksokszor a meccseinkeőp , vagy el se kezdik nézni annyira hitvány ez a csapat. Mit szeretnél még?
Tavaly Spalletti Napolija keretileg mennyibel volt a Juve felett?
Azokat gondolom csupa világsztár alkotta...

Nekem spec. Vlahoviccal is az az érzésem, mint anno Ibrának Capello-val. Itt sokszor hitvány volt. Más edzőknél meg az elmúlt 30 év egyik legjobb támadója.

Maradjon Allegri végülis igazad van.
Legrosszabb esetben jön a következő ehhez hasonló szezon , és előbb utóbb egyedül teheted ezen szellemes hozzászolásokat....
Zsupi44 2024.05.09 18:30:46
@juve2121:

Szerintem Allegri mára már abszolút nem osztja meg a Juventus szurkolókat. A szezon elején és nagyjából felénél még megosztotta, de mára egy abszolút kisebbség véli csak úgy, hogy maradnia kellene. Igazából érveik nekik sincsenek, csak csattogtatják ezt a ilyen fos kerettel mi csináljon mantrát.
Végül is teli a csapat válogatott játékosokkal, de valahogy Allegri alatt se erőnlét, se támadás, se konstans teljesítmény , és a szezon második felében se védelem se eredmény sincsen.
Mindezt a legmagasabb fizuért.
Tavaly DiMaria is szar volt , előtte Dybala, most Chisea , és Vlahovic a sok közül. Érdekes DeRossi alatt Dybala mintha újra kezdeni focistára emlékeztetni pedig Mourinho alatt (abszolút hasonló játékfelfogású Allegrihez ) meg trágya volt.
Ilyen játékkal és eredménysorral még edző nem maradt ennyi idejig egy elvi szinten top csapat élén.
Ha nyerünk is véletlen kupát az azért lesz, mert hihetetlen hurka ágról sikerült bemasíroznunk , és reménykedjünk , hogy az Atalanta EL döntős legyen ,mert akkor talán feladják picit a Coppát , mert sajnos jelen állás szerint ott sem mi vagyunk az esélyesek...

Nincs veszteni való váltásra van szükség...
A Juventus a Bajnokok Ligája-indulást jelentő bajnoki helyek egyikéért zajló versenyfutás talán utolsó és legfontosabb csatáját vívja vasárnap este. A tabella harmadik helyén álló zebramezesek megőrizték pozíciójukat a Bologna botlásának köszönhetően, s az AS Roma otthonába látogatva, négy…..
Zsupi44 2024.05.05 21:09:19
@Marci04:

Az utóbbi 2 hónapban ki az , aki egy normàlis Juventus-ban nem cserepadosnak tűnne...?
Zsupi44 2024.05.06 04:35:50
@DelPiero2:

Ezen a meccsen szerintem pont nem ez volt a jellemző.
Vlahovic konkrétan 1 használható labdát kapott Chiesától még az első felesben, azt picit maga mögül mellé lőtte. Tegnap pont Chiesa lövöldözött el mindent. A gyönyörű kapufájánál is a szerb tök üresen volt szemben a kapuval.
Szerintem ez a kritika ez után a meccs után pont nem áll...
Massimiliano Allegrit a Milan elleni gól nélküli döntetlen után a DAZN mikrofonja előtt először is Dušan Vlahović cseréjéről kérdezték, mivel a szerb csatár elég dühösnek tűnt a pálya elhagyásakor. „Szokványos csere volt, Dušan Vlahović jól teljesített, de friss lábakra volt szükségem a pályán. A…..
Zsupi44 2024.04.28 10:39:56
@Evoken:

Hú de elvagy tévedve.
1,ez egy Juventus blog nem pedig Allegri szurkolói csoport.
2, egy olyan szórakoztató iparban számonkérni az szurkolói túlzott érzelmeket, amely pont amiatt ennyire népszerű, mert széles társadalmi részleteket mozgat meg és hihetetlen pillanatokat egyfajta érzelmi hullámvasút minden szurkolónak, már bocsi de butaság.
3. Senki nem él még a múltjából.
4, Allegri nem idén gyenge, hanem 3 gyenge szezonja volt eddig. Mit szeretnél tulajdonképpen tán maradjon vagy tapsoljunk?
5, minden normális edző egy ilyen múltú csapatnál már lemondott volna, Allegri pont azért nem teszi mert pontosan tudja a klub nehéz anyagi helyzetében vonakodik neki kifizetni a végkielégítését.
6, a nyilatkozataival házhoz megy a pofonért...

Ha kultúrát keresel akkor arra ott az operett színház. ?
Zsupi44 2024.04.28 11:29:53
@Evoken:

Az, hogy összemosod a halottak gyalázását, és a szurkolói dühöt és kritikát az méltatlan.
Az is méltatlan, ahogy a Juve edzője nyilatkozik 3 ilyen szezon után.
És az is méltatlan ahogy azon kevés szurkolót támadod most éppen, akik még kitartanak e mellett a csapat mellet, sajnos egyre kevesebben vagyunk...
A Juventus hét közben vereséget szenvedett a Lazio otthonában, de így is biztosította helyét az Olasz Kupa döntőjében, s a zebramezesekre szombat este már egy rangadó vár a bajnokságban, a második helyezett AC Milan látogat Torinóba. "Azzal, hogy bejutottunk a döntőbe, részben elértük a kitűzött…..
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
Zsupi44 2024.04.24 04:32:36
@juve2121:

Tehát ha megpróbálom magamévá tenni az érvelésedet, akkor egyrészt ha eredmény van az nagyban Allegri érdeme, ha nincsen, akkor szar a keret.
Másrészt ne kritizálják Allegrit, aki 3 év aktív részese a Juve lezüllesztésének, de te gond nélkül beleálsz Agnellibe és főként Nedvedbe, aki (utóbbi) azonnal lemondott, mikor a klub érdeke azt kívánta és a Juve egyik aranykorában volt az elnökség tagja nem mellesleg a klub egyik legendája, aki a calciopoli után is a csapattal maradt.
Érdekes kis logika mindenesetre... ?
Zsupi44 2024.04.24 15:28:50
@juve2121:

Ki dönti el , hogy mi a jó keret?
Te?
Teli vagyunk válogatott járékosokkal, és nem albán , vagy észeka-macedonókkal mint amivel a Napoli bajnokságot nyert sziporkázó játékkal...
Azt a Meckeniet kiemelni meg , aki idén talán az egyik legjobb Juve játékos szintén elég amatőr.
Ha az amerikai idei teljesítmenye szerinted gyenge (vagy gyemge képességű mint játékos) , akkor Allegri a rekord fizujával vagy 3 éve gyenge , vagy gyenge képességű edző.
Melyiket szeretnéd?
Vagy nálad meg csak a játékos lehet a hibás...?
Zsupi44 2024.04.24 16:44:28
@Rikoo:

Serintem szelektív a memória .
Szerintem a Juve a nagyjából amióta kiszált mögülle a Kadhafi család, folyamatosan tőkeemelésre szorúlt. Csak ez azóta vált ennyire szemléletessé amióta egyrész bevezették a financial fair playt (még szerencse , hogy mindenkire vonatkozik)
és azóta miután a Juve alapító tagja volt a szuperligának ezzel kivágva a biztosítékot Ceferinéknél.
Az , hogy Agnelli-nek sok kérdéses megoldása volt adom, nekem speciel a J (brand) kiépítése és a hagyományok sárbatiprása sem tetszett, ahogy a Ronaldo transzfer is kapufa volt , az már más kérdés azzal nem számolhatott a klub, hogy egyből jön egy Pandémia és óriási pénzügyi vissazesések.
Szerintem sok mindenben lehet Agneliéket kritizálni, de hogy lezülleszették volna a Juvét , az rohadt erős túlzás...
A Juventus a Torino ellen egy ponttal volt kénytelen megelégedni egy gólhelyzetekben viszonylag szegény meccsen, amelynek a végén a házigazdák örülhettek volna, ha a feltehetően orrtörést szenvedő Wojciech Szczęsny nem véd nagyszerűen. „Jó mérkőzésünk volt, voltak gólszerzési lehetőségeink, és a…..
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
Luciano Moggi a minap a Libero Quotidiano hasábjain osztotta meg véleményét a Juventus jelenlegi helyzetéről és a Massimiliano Allegrit illető kritikákról. „A pletykák szerint Massimiliano Allegri mellékszereplő, aki továbbá felkészületlen is, de érdemes tisztázni pár dolgot, mielőtt a 31. forduló…..
Zsupi44 2024.04.11 08:11:00
@ Evoken

Az a baj , hogy ez egy ördögi kör.
Ilyen játék mellett mitől is jönne ide bármely sztár.
Ahhoz, hogy befektetők legyenek, ahhoz egy komoly brand és szurkolók kellenének, szurkolókból egyre kevesebb globálisan, és már egy Jeep-et sem tudunk megfelelően helyettesíteni.
Mitől lesz több szurkolód, hogy sikeres és élvezhető focit játszasz. Allegrié melyik is?
A stabil védekezéshez azért túl sok gólt kapunk .
Az eredményes támadójátékhoz meg túl keveset lövünk.
A felállás mindig ugyan az , csak ugyan azon posztokra rak 6 különböző játékost. Majd csodálkozunk , hogy mindenki formája ingadozik.
Fizikailag a csapat nem tud konstans teljesítményt nyújtani egy egész mérkőzésen, a meccseink nagy részében vagy az első , vagy a 2. felesünk értékelhetetlen, rosszabb esetben mindkettő. Idén a kupát leszámítva nem volt 5 db élvezhető jó meccsünk.

Az, hogy menniyre szólhat bele az igazolásokba azt nem tudom, de kötve hiszem, hogy Giuntoli Allegir véleménye nélkül vagy ellenére igazolta volna le főleg ilyen konstrukcióval Alcarazt, vagy Djalot.
Ebből az előbbi játszott eddig kb. 100 percet, a másikról sokan azt sem tudjuk, hogy a csapatnál van.
Ellenben egész szezonos sérülés után egyből kezdőbe kaptuk a világklasszis DeSciglio-t.
Én tudom, hogy ez mind a mi szurkolók hibája. És igenis végig kellene kínlódni minden meccsünket, venni kellene a mezeinket (amik egyre szarabbul néznek ki , és egyre kevésbé viselik a klub tradicionális jegyeit), sőt ilyen horror árak mellett is kutya kötelességünk lenne kimenni a meccsekre is. Majd persze egy egy arcpirító vereség után is tapsolni a csapatnak....

Szerintem te picit el vagy tévedve....!
Tovább folytatódik a Juventus elképesztő vesszőfutása, Massimiliano Allegri csapata ezúttal a Lazio otthonában, a hosszabbítás perceiben esett góllal szenvedett vereséget, így komoly erőfeszítésekre és formajavulásra lesz szükség, ha a zebramezesek ott akarnak lenni a Bajnokok Ligája jövő évi…..
Zsupi44 2024.03.31 14:08:56
@Szili 72:

Ugyanaz a csapat.
A különbség szerintem csak annyi, hogy akkor szerencsések voltunk eés nekünk befelé az ellenfelek ék kifelé pattantak a labdák plusz mindig jött egy-egy elképesztő védés vagy egyéni megmozdulás ami most nincsen azzal párhuzamosan, hogy elment az önbizalom.
Botrány ez a csapat. De a játék már ősszel is botrányos volt...
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
A Juventus a reményteljes évkezdet és scudettós álmok után leszakadt az éllovas Intertől, és vasárnap a Genoa ellen már egyértelműen győznie kell, ha lépést kíván tartani a második helyet átvevő Milannal. A Genoa elleni meccs előtt sajnos edzésen megsérült Arkadiusz Milik, ám a keret nem fog…..
A Juventus továbbra is csak keresi a kiutat az egyre mélyülő hullámvölgyből, a Frosinone elleni aratott kínkeserves győzelem után a zebramezes csapat vereséget szenvedett a Napoli vendégeként, s ezzel a második pozíció is komoly veszélybe került a bajnoki tabellán. A torinóiakra a következő…..
Zsupi44 2024.03.11 12:04:11
@ggbuffon:

Ez olyan magas szint ami megugorhatatlan lenne másnak?
Mindenki szar csak Allegri nem?
Miben látod az előrelépést. Kifogás az van , de mivel jobb a játékosok nyakába varni a dolgot.
Allegri taktikájához jelenleg kb. 150 milliónyi játekos pénz kellene , és az sem a szép játékról , hanem a sikeresebbről szólna.
Ennyi nincsen. A Csapatot egyre kevesebben követik. Már az ős Juve szurkolók is elkapcsolják a meccseket. Ez így rendben?
Vezetőség váltás volt. Giuntoli már érkezett. Mi a kövi lépés? Allegri menesztése.
Egyáltalán tud valaki olyan Európai elcsapatot mondani ,amel 3 ilyen szezon után nem váltott edzőt...?
A Juventus Bergamóba látogatott, és a rangadón egy ponttal térhetett haza a gólt nélkülöző meccs után. „Elégedett vagyok a ponttal és a teljesítménnyel.” - mondta a mester a DAZN munkatársának. „Jól játszottunk 60 percig, de többet is megvalósíthattunk volna technikailag főleg az utolsó passzok…..