Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NePhRiT

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma elindítom ezt a blogot, mindenféle nevek és konkrétumok nélkül. Amennyiben mégis felismerhetőek egyes személyek, helyek, cégek, vagy bármi más jogvédett tartalom, az vagy véletlen, vagy csak pont ráhibáztál. Mindenesetre az oldal senki fikázására nem készül, csupán egy…..
Hoze Blog 2009.11.20 11:54:00
Hab a tortán...:XDXXI Század forgatásNemgondoltam volna lehet e még fokozni a múltheti XXI század forgatáson való beégését, de lehet. Bár ezek már nem "mi" voltunk, hanem az LD50 oldal szervezői. Linda Daemon nemrég hívott fel, mesélte mi történt: Ugyebár a mi…..
NePhRiT 2009.11.22 12:06:41
No. Először is, Hozé, jelen pillanatban nem érdekes, hogy nekünk közösen milyen múltunk van. Nem fogok kitérni arra, hogy a szerepléseid mennyire nyerték/nyerik el a tetszésemet, vagy akár a stílusra való hatásukkal is dobálózhatnék, mégsem teszem most meg. Mert nem ez a bejegyzés témája, és különben is, kivételesen neked kell igazat adnom. Gyakorlatilag van egy olyan jellegű dolog ma, ami az átlagtól eltérő emberek teljes körű kizárása, fikázása stb stb. Ezt mindenki tudja (érzi?), aki valamelyik szubkultúra "tagja" (a divatembereket jótékonyan kihagyom a mondandómból, úgyis csak idegesítene...). Az, hogy te odaküldted a bulira a fent említett stábot, jól is elsülhetett volna. Már csak azért is, mert ti is próbáltatok valami másról beszélni, hiába derült ki hogy gyakorlatilag egy hülye film miatt kerestek meg titeket (amin szintén elgondolkodnék... vámpírtéma = dark/goth szubkult a "mass" szerint? ...). No, a lényeg, amit végül is szeretnék mondani, az, hogy egy remek reklámlehetőséget dobott el magától az LD, amit a saját hasznukra fordíthattak volna. Kíváncsi lennék, hogy milyen színben tünteti fel az elutasító-anyázós hozzáállása egyeseknek pl a Kék Yukat mint bulihelyet. Mert ugyebár annak tulajdonosa teljes mértékben támogatta a dolgot (mert nem hülye...), és most az fog lejönni ebből, hogy ha ott ilyen jellegű buli van, akkor fixen ilyen "kedves" emberekkel van tele = senki ne menjen.... No, kb ennyi jött le, amit még írtam volna, megtette más. Szép napot.

UI: Tán a Filterben vagy az Afterben időnként rendezett dark jellegű "grufti" bulikra jobb lett volna küldeni a "kamerás népet".