Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pultos

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen ez nem igaz, én nem vagyok Ranger, de még csak Rangers fan sem. De jó volt... Azonban haladjunk szépen sorjában.A reggel a szokásos volt, nem is vesztegetnék rá felesleges karaktereket. Először az Intrepid Múzeumhoz mentünk, ami nem más, mint egy anyahajó. Benne, rajta…..
A nap szokásosan lassan indult, de ezzel semmi gond nem volt, könnyen meg lehet ugyanis szokni. Viszont várt egy fontos döntés: vigyek-e kabátot, vagy se. Úgy döntöttem, kemény vagyok, meg mutatom a New Yorkereknek, nomeg a legalább ennyi túristának, mi az a magyar virtus, s nem vettem.…..
Verba volant, scripta manent NBA 2009.10.21 06:55:00
Ma egy sokkal nyugisabb napon vagyok túl. Kényelmes ébredés után reggeli, pár dolog ellenőrzése a neten, 3 perc alatt jó tippeket tenni a bltoto.hukk.hu-n (ingyenreklám), aztán indulás. A tippekhez azért hozzátenném, hogy éppen eredményesebbek lettek, mint amikor tavaly Friscóból…..
Well, well, well... Hát megint itt vagyunk, pontosabban itt vagyok. De igazából ti is, hiszen már megint a gép előtt ültök, s megint ezt a blogot olvassátok. Lényeg a lényeg, ismét itt vagyok New Yorkban, s a rajongói leveleknek eleget téve (vagy inkább egyszerűségi okokból) ismét…..
De nem is azzal kezdem, mert ma egyébként is lett volna blog. Előszöris Mike. A fene egye meg, nem tudom utálni. Egyszerűen nem vagyok rá képes. Átmentem ma is, mert nem tudtam nézni rendesen tőle a meccset, s megkértem, hogy vegye halkabbra a tv-t. Nagyon készséges volt, megkérdezte,…..
A nagy sikerre való tekintettel -amire a rengeteg kommentből következtetek- újra jelentkezem. Valószínűleg ez lesz az utolsó post Washington előtt, legalábbis ha nem írok a következő 12 órában, akkor mindenképp.Merthogy igen, holnap utazunk a fővárosba, "Díszíbe".…..
Verba volant, scripta manent Fagyi 2008.11.23 05:21:00
Ma olyan igazán semmittevő napom volt, de kellenek az ilyenek is. Viszont elég hideg van. Amikor fél kettőkor elmentem ebédelni, akkor -3 fok volt. Most -7 van. S szerintem nem jó az ablakom szigetelése. Este lefekvéskor teljesen kellemes idő van a szobában, de reggel alig akarok…..
Mivel annyira özönlöttel a rajongói levelek (mármint ha egyet annak lehet venni), hogy írjak, ezért írok.Csendesen telnek napjaim. Najó, ez nem igaz, mert Mike még mindig itt van. Tegnap azt hittem, hogy megjavult. Negyed kettőkor úgy feködtem le, hogy csend volt. Mire felmelegedett az…..
És akkor a záróakkord, amivel teljessé teszem a Nyugati-partról szóló beszámolót: Las Vegas!Mindenekelőtt nagy-nagy köszönetk Kovács Bélának és kedve családjának, amiért elhozták nekem Kedvesem ajándékát rutinos Vegas járóként a segítségünkre voltak! Köszönjük! (Meg a…..
Öööö, nem is tudom miért, de történt itt egy kis kavarodás, amiért egészen biztosan meg van a felelős, s az is egészen biztos, hogy az nem én vagyok. :)Tehát Long Island az valóban New York-nál van, Long Beachből van több is, de az igazi az LA-től délre található (itt voltunk…..
pultos 2008.11.08 18:14:57
Verba volant, scripta manent LA 2008.11.08 06:43:04
Ismét kaptok egy szösszenetet, az előző postban megfogalmazottak érvényesek most is: az idő hiányában nem biztos, hogy kellően színvonalas lesz. So here it is: Folytatom a blogot. Most éppen a Los Angeles-i szállodában vagyok, s a baromi nagy és jó ágyamon fekve nézem a nagy…..
Mivel most van egy kis időm, ezért kaptok egy postot. Remélem díjazzátok, mert elég sokáig tartott megírni. Idő hiányában valószínűleg tele van helyesírási és stilisztikai hibákkal, de most ez van. Ha egy kritika is ér emiatt, nem lesz több bejegyzés hétfő előtt! :) S képek…..
Verba volant, scripta manent hmm... 2008.10.27 06:04:01
Hát, a látogatószámból kiindulva majdnem mindenkivel beszéltem ma, igy nemigen tudok mit irni. Viszonylag hasznosan telt a napom, rendet raktam (nem keverendő össze a kitakaritással), tanulgattam, beszélgettem. Egy hét, és irány Kalifornia!Azért hogy mégse mondhassátok, hogy nem…..
Ez meg ugye mindig jó hir. (na, aki figyelmes, már itt észrevett valamit...)Szóval ma nem volt unalmas napom. Tegnap ugye volt egy kis hiányérzetem, mert nem jött meg a táska, amit vártam. A hibában az szerepelt, hogy vagy az üzlet volt zárva vagy az ügyfél nem volt elérhető. A…..
Mivel ma tényleg nem történt semmi, ezért nem írok semmit. Hogy alátámasszam a mai nap eseménytelenségét, azt kell mondanom, a legizgalmasabb pillanat az volt, amikor kiválaszottam az új tusfürdőmet. Igen, a nem is olyan régen vett baromit drága tusim elfogyott, így most vettem egy…..
Verba volant, scripta manent Boring 2008.10.18 04:01:00
Igen, ez a nap picit uncsi volt. Mondjuk ennek oka talán az is, hogy későn keltem fel. Utána egy kis netezés, majd megnéztem a Kramnyik-Anand partit. Aki nem tudná, most van a világbajnoki döntő. Azért ők játszanak, mert Anand a világbajnok, miután tavaly megnyerte a tornát, de…..
Azért írok a mai napról is. Előszöris kösz mindenkinek a tanácsokat. Sokan azt mondjátok, hogy a drágábbat vegyem, de nem vagyok meggyőződve, hogy az lenne a jó választás. Nem biztos, hogy többet tud annyival, hogy $300-zal többet fizessek. Nem is a büdzsével van baj, tudjátok,…..
Eljött a nap, bemutatták az új laptopokat. De erre még visszatérek.Statisztika laboron nem volt semmi, elemeztem az Apple híreket, de az angol nem volt jó. Csütörtökre megírtam neki a legjobb esszét, amit valaha olvasni fog ezen tárgy keretében, erre mi a reakció "this is a…..
nem nagyon történt semmi, ismét egy csendes nap. Este elmentünk a hokimeccsre, ami jó volt. Nem mondom, hogy NHL színvonal, mert nem, de azért jobb, mint a semmi. Az egyetemen játszik James Van Riemsdyk, akit a Flyers 2007-ben a második helyen választott a drafton. Ez azért elég nagy…..
Merthogy erről szólt a nap. De lássuk mi volt előtte.Bátran kijelenthetem, hogy az október tizedike nem az én sportnapom. Minden kezdődött azzal, hogy az Anaheim kikapott. Van ilyen, jó csapattol szerencsétlen gólokat kapva ki lehet kapni. Aztán jött az otthoni hír, miszerint a…..