Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dansiofok

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán családdal tervezett Balatoni nyaralása nem zajlott zökkenőmentesen: a szállodájukban partizott a Siófokra érkező külföldiek leghangosabb különítménye, ittas turistalányok dörömböltek éjszaka az ajtaján, de hiába reklamáltak, a hotel személyzete csak 10 perc csöndet,…..
dansiofok 2009.10.26 13:58:37
Tisztelt Posztoló és Hozzászólók! Nem szeretnék okoskodni a világért sem, és nem a reklám kedvéért írom, de én pont egy siófoki, aranyparti szálloda recepcióján dolgozom, és úgy érzem hozzá kell szólnom. Nem a szóban forgó "komplexumban" vagyok alkalmazott, de természetesen én is tisztában vagyok a helyzettel, ami a poszt lényege. Hozzátenném csendben, hogy magyar fiataljaink sem fogják vissza magukat ha bulizásról és Siófokról van szó, de sajnos a holland-német bulituristák tényleg abszolút "győztesek" ebben a kategóriában. Az idei szezonból egyetlen egy problémás esetről tudok beszámolni, történetesen pont én dolgoztam éjszakás műszakban. 6 osztrák fiatal 2 szobában, hangoskodtak, "alapoztak" az éjszakára. Kisgyermekes családok laktak mellettük, akik folyamatosan jöttek le hozzám a recepcióra (este 11-éjfél körül) hogy csináljak valamit, többször is felszólítottam a fiatalokat (telefonon és személyesen is) hogy csendesebben vigadjanak, de nem nagyon használt, végül a 2 panaszos családdal megbeszéltem, hogy tudok adni másik oldalon, lentebbi emeleten ugyanolyan szobát mint amiben laknak, átköltöztek, egyik család megköszönte, a másik nem, panaszkönyv, stb. Szívük joga természetesen abszolút megértem. Én az adott helyzetben minden tőlem telhetőt megtettem, sajnos mi sem tudjuk az ilyen elemeket 100%-osan kiszűrni, de úgy vélem, hogy egy ekkora szállodában (220 szoba), a siófoki aranyparton, a posztban említett szállodáktól kb. 300m-re úgy végigdolgozni egy főszezont, hogy többezer vendégből csupán ez a 6 fiatal okozzon némi kellemetlenséget, egy elég kellemes tény. Munkahelyemen a főszezoni ár 8,5e/fő/éj volt idén felnőtteknek reggelivel, 3 éves kor alatt ingyenes, családbarát a környezet is, lehet, hogy nem egy Hilton, de a vendégkörünk 70%-a a nyáron kisgyermekkel érkezik, és lehet, hogy a Petőfi sétánytól nem 50, hanem 400 méterre található, de nem hinném hogy bármelyikük hasonló posztot tudna írni pihenése után.
Abbahagyhatatlannak tűnik a hülye tánc sorozatunk, mai hősünk az ezévi Kecelfestről a múltkori buffalós arc, másik helyszínen, másik kameraállásból. Van itt minden klasszikus mozdulatból egy kicsi: szeletelés, egysima-egyfordított, pecázás, indiános, dobozolás...