Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steven Great

1 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy maroknyi Nashville-i lakos (kiegészülve két amerikaifutballistával) megelégelte, hogy az ABC amerikai tévétársaság The Bachelor és The Bachelorette (nálunk Nagy Ő címen futott) című reality műsora tíz év és 23 évad alatt nem tudott egyetlen színes bőrű férfi vagy női…..
Két fontos döntés született ma – és néhány további ezekből következő. Egyrészt Schmitt Pál eldöntötte, hogy nem mond le. Másrészt Orbán Viktor (és a Fidesz) úgy döntött, hogy nem szólítja fel távozásra az államfőt. Egyik döntés sem nevezhető…..
Nahátakkor. Kedves olvasóink igencsak felbaszták az agyukat azon, hogy ebben a posztban, illetve az Index címlapra kitett ajánlóban Hamlet kolléga elspoilerezte a Trónok harca első évadának egyik fontos momentumát, azt, amiben Ned Starkot lefejezik. A spoiler valóban minden történet…..
Na akkor kezdjünk neki.A FOX új sorozata, az Alcatraz nagy elvárásokkal nézett szembe a szakma és a sorozatrajongók részéről egyaránt. Részemről azonban óvatos voltam, hisz a Lost óta már számos hasonló stílusú sorozat bukott meg 1 évad után (pl.: FlashForward, The Event). Ezek…..
A TNT tévécsatorna a Walking Dead-széria atyját, Frank Darabontot szerződtette le író-rendezőnek új gengsztersorozata, az L.A. Noir pilotjához, írja a Collider. Bár tervezett szériában a Los Angeles-i zsaruk és bűnözők merülnek nyakig a 40-es évek korrupciótól és…..
A nálunk is jelentős rajongótáborral bíró gyógyszerfüggő orvos és pereputtya lehet, hogy már nem sokáig boldogítja az amerikai Fox nézőit, és másik csatornán folytatódik majd. Az ok egyszerű, mint VV László frizurája: a gyártó NBC Universal több pénzt kér a sorozatért,…..
comment:com Közszolgálati Kokó 2011.03.25 23:30:00
Egy egész ország várta már, hogy mikor kap Kovács Kokó István végre valami megbízást. Elég soká kellett rá várni, de igazán megérte, mert kettőt is kapott hirtelen.1., A Magyar Olimpiai Bizottság az ökölvívó olimpiai bajnok Kovács Istvánt delegálta a közmédiumok…..
Nem scene-kiadás, nem is a legjobb, de legalább nézhető, már MOST...
Az NBC, annak ellenére, hogy újonc sorozatai nem hozzák azokat a számokat, amiket el lehetne várni tőlük, mégis bizalmat szavazott három újoncnak, és a nézettségi versenyben lemaradozni látszó, de a kultstátuszt lassan kivívó Chucknak is - teljes évados, azaz 22 epizódos…..
A 24 producerének projektje nyolc részben mutatja be az előző évszázad legismertebb és legbefolyásosabb amerikai politikusdinasztiájának történetét. Katie Holmes jó Jackie O lehet, a hasonlóság legalábbis kísérteties...
A network tévék elővezettek minden idei újoncot, amit nem nyárra vagy midseasonre terveztek, oda meg eleve nemigen jön nagyobb durranás, ha a Mr. Sunshine-t nem számítjuk annak. Fel lehet tehát mérni, mit tudott a 2010-es osztály, volt-e értelme dollármilliókat beleölni egy-egy…..
A sorozat 2. évadának egyik nagy híre, hogy Lucy Lawless visszatér a sorozatba. Azt ugyan nem tudom, milyen minőségben, hiszen írtunk az évadzáróról, a karaktere meghalt. Lehet, hogy majd jön kísérteni egy kicsit. Másik casting hír az előzménysorozathoz, a Spartacus:Gods of the…..
A mai nap alighanem kiütéssel győzne a legunalmasabb műsorkínálat versenyén: késő estig egész egyszerűen semmi értelmes nem megy sehol. Napicsajunk, Jessica Alba miatt azért érdemes lehet 22:00 körül az AXN Sci-fire kapcsolni, megint elkezdték adni a színésznő Sötét angyal…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.29 09:38:00
Alig kezdődött el az Episodes című Matt LeBlanc-sitcom forgatása a Showtime-nál, máris kiszállt belőle két színész: Thomas Hayden Church egy indie-filmet akar inkább forgatni, Claire Forlani meg csak úgy lelépett. A csaj helyére már megérkezett a brit Tamsin Greig. Bad deal. A…..
Miközben mi azon izgulunk mi lesz a Lost első részében, és vajon a V kaszát kap-e a visszatérés után nem sokkal, az ABC már régen a 2010/11-es évad előkészítésével van elfoglalva, és sorra rendeli be a pilotokat, esetleg sorozatokat, hogy jövőre legyen miből kaszálni. A jelen…..
Valami éneklős műsorba(?) keresnek jelentkezőket, de lehet, hogy csak új station voice kell nekik? Végül is mindegy, a reklám se kifejezetten erre van kihegyezve. ..
Steven Great 2010.01.21 16:22:19
@geomayler: Hehe, nekem is a Glee jutott eszembe a számról.:)

A promók egyébként jók.
Lassan indíthatnánk egy rovatot az RTL nagysikerű (a műsor elején büszkén harsogják, hogy az ország legnépszerűbb vetélkedője, pedig az most éppen a BKV-totó lesz szerintem) vetélkedőjének, a Széfnek, mert ismét sikerült elnézniük egy első ránézésre triviálisnak tűnő…..
Steven Great 2010.01.13 11:35:09
@Ori Iro: a németeknél 1916-ban nem volt olimpia, mert az első világháború miatt elmaradt.:)
Hiába volt kint ma nagyon szép idő, hiába kell ilyenkor a hegyekbe menni és kiöblögetni a kocsmafüstöt, buliszagot a tüdőnkből, de január 1-én azért kevesen vannak, akik lábra képesek állni. Másnaposan a legjobb tévézni, mondjuk én azok közé a visszataszító…..
A Népszabadság ma a harmadik oldalon kérte számon, hogy a Magyar Televízió mégis miért nem tudósított a Táncsics Alapítvány díjátadójáról, és azért zárójelek közé préselve megjegyezték, hogy a Táncsics Alapítvány egyébként az MSZP pártalapítványa. Bezzeg tavaly, meg…..
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
Azon már meg sem lepődik a rutinos sorozatjunkie, hogy a keddi nézettségi versenyt simán nyeri az NCIS, de azon el lehet tanakodni, hogy miért pont most, a hetedik évadban ért csúcsra az idén spinoffot szülő sorozat, aminek a nézőközönsége átlagosan 60 év körül mozog. Aki tudja…..
Nem az NBC programing osztálya számít a legtutibb munkahelynek a tévé világában, az tuti, ilyen szar eredményeket, mint amit hétfőn produkáltak, igazság szerint egy közepesen képzett csimpánzokból összerakott kreatív team, vagy akár a TV2 válogatott szakembereiből…..
Jó film a Világok harca, Tom Cruise valószínűleg az első szcientológus brosúra átlapozása óta ilyen főszerepről álmodott, Steven Spielberg meg végre elérzékenyedés nélkül rendezhetett szélesvásznú népírtást. Meg is hozta a sikert a Tv2-nek, még a Celeb vagyok, ments ki…..