Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polonkai Gabi

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van valami állandó ezen a Földön, az nem más, mint a folyamatos változás. A minket körülvevő világ, és ezzel együtt mi is folytonos változáson megyünk keresztül. Régebben minden más volt. Képzeljük el Pista bácsit és Mari nénit, amint otthon, a saját kis udvarukban megtermelik maguknak…..
Polonkai Gabi 2017.06.30 23:54:48
Hányszor mondtad már: „Bárcsak tudnám, hogyan szabaduljak ki a munka rabságából!” „A világ leggazdagabb emberei hálózatot keresnek és építenek- mindenki más munkát keres.” (Robert T: Kiyosaki) Nos, biztos te sem ismersz túl sok embert, akinek állása van,…..
Hihetetlen, hogy mennyien várják másoktól a sorsuk jobbá válását, miközben nem tesznek semmit.Kormánytól, politikától, külső tényezőtől várni sorsunk jobbrafordulását, meddő dolog. Én úgy döntöttem, hogy kezembe veszem a sorsomat, te is jobban teszed, ha így…..
Ma nagyon éreztem, hogy mi is az a „felső határ”, amiről korábban beszéltem (írtam). Tizenhatszor 45 percet tanítottam végig, matematikát. Reggel fél héttől, egy kisebb megszakítással, este hétig.Tényleg nagyon szeretem csinálni, de pl. a szilvás gombócot is szeretem,…..
polgab, p, 11/09/2007 - 01:04 De mi is az a Cashflow-négyszög? Merthogy az előző bejegyzésemben írtam róla, mintha ez mindenkinek evidencia lenne. A modellt Robert T. Kiyosaki, amerikai befektető, író és oktató alkotta meg.Pár szóban elmondom, hogy miről szól, de ha szeretnéd…..
Igazából nem a több lábon való állást akartam kiemelni. Kulcsszavaknak a az„felső határt” meg „önrabszolgát” akartam, csak a végén kiszaladt a klaviatúrámon a több lábon állás. Amúgy is alapból kettő van. Arra akartam utalni, hogy aki alkalmazott vagy…..
Mindenki másért kezd el blogot írni. Ki azért, mert meg akarja magát mutatni a világnak, ki azért, mert van valami konkrét célja azzal, hogy egy ilyen internetes naplót ír, mondjuk a tevékenységét akarja reklámozni. Az, amiért én elkezdem, valahol a kettő között van. Az üzletet,…..
Már érintőlegesen beszéltem neked a Cashflow-négyszögről, de ismételjük át az ott tanultakat (mert az ismétlés a tudás anyja, apja, mindenkije), illetve bővítsük a tudásunkat. Nos, a Cashflow-négyszög, nevéből is adódóan négy negyedből áll. Az A alkalmazottat jelöl, az E…..